- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
érintőt cseréltem egy Acer B1 tableten, majd összeraktam, de azt mondja a tulaj, hogy nem engedi fel FB-ra. mert hogy nem biztonságos. Ez miért lehet? Mindent úgyan úgy kötöttem vissza, mint ahogy volt. Van rá ötletetek?
-
artiny
őstag
helotok,
7' concorde tab speed/m van. Neha scannelt pdf nel kicsit kicsinek tunik a kijelzo. Van aki cserelt 7 tabletet - hanyast erdemes kerestni? 8 vagy inkabb 9-es collossat? -
Zoli67
tag
Sziasztok.
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Aoson M11 tip. tablet,jelenleg 4.0.4 android van rajta,de megjelent a 4.1 Jelly hozzá.
Valaki megtudná mondani,hogy telepíthetem-e rá?Ez a linkje : http://www.rockchipfirmware.com/node/143
Köszönöm előre,ha valaki segíteni tudna.
-
_Petya_
őstag
válasz
SkyLine3000 #50095 üzenetére
Ezt már próbáltam, ugyanígy a hangerő le + power, mindkét hangerő egyszerre + power, eddig semmi.
A hátlapi tűvel megnyomható gomb simán csak bekapcsolja a készüléket, ugyanúgy megáll az android feliratnál.Petya
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Hoztak nekem egy MyAudio 916A tabletet, ami bootoláskor elakad az android feliratnál. Próbálnék rajta egy factory resetet csinálni, de egyszerűen nem tudok belépni a recovery-be.
A10 chipes a tablet, a gyártó honlapján nincs hozzá leírás, csak a RockChip-es változatokhoz. Van rajta tűvel megnyomható reset gomb, azzal sem sikerült semmit elérnem...
Tudja valami a billentyűkombinációt, amivel be lehet lépni ezen a vacakon a recovery-be?
Köszi,
Petya -
Realradical
őstag
válasz
kelzsoca #50092 üzenetére
Szia!
A végét már beírom ide. Az egyes slotba átalakítóval szépen megy a 3G. Köszönöm a tippet.
megjegyzés: A gyártónak azért nem ártott volna egy ilyen limitációt dokumentálni pl. a manualban, hogy ne szívjon vele az ember. (arról már nem is beszélek, hogy a 4. tablet lett jó) -
kelzsoca
félisten
válasz
Realradical #50090 üzenetére
Kérlek gyere át ebbe a topicba, ne ezt a topicot offoljuk szét.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Realradical #50088 üzenetére
Egy normál SIM és egy micro SIM foglalat van a készüléken, illetve a micro SD kártya nyílást találhatod még meg a fedél alatt.
SIM 1-el (normál SIM foglalat) most néztem, és Vodafone kártyával HSDPA-n működik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Realradical #50086 üzenetére
Egyik foglalatban sem?
-
Realradical
őstag
Sziasztok!
Segítsetek ki légyszi. Vettem egy wayteq xtab 7x-et. T-s simet tettem bele,de az istennek nem akar edge fölé 3g-re állni. Van esetleg ötlet hogy mit állítsak rajta?
*#*#4636*#*# menüben wcdma preferreden áll. Fontos lenne mert megyek külföldre és kint tervezek adatforgalmas kártyát venni. Itthoni szolgáltatók kint nincsenek.
-
fityere
senior tag
Ha esetleg valakit erdekel Asus Memopad FHD tab [link]
Nem az en vilagom az android.
-
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy új tablet az ősrégi helyett.
Amire kell: e-book, netezés, film (igazából majdhogynem ezt használnám a notebook helyett.) Fontos még a játék, mondjuk egy nfs most wanted akadásmentes fusson rajta.
Ár: max. 40 eFt-ig.Szereintetek mi most a best buy a fent leírt opciók alapján?
-
bela85
aktív tag
válasz
GZoli7 #50067 üzenetére
Azért nem tudom a pontos típusát, mivel úgy hozták ide nekem egy Alcatel travel chargerrel.. az illető azt mondta Alcatel tablet..de sajnos nem az..
PC-re dugva írta ki ezt a Softwinerevb-t.. és ebay-en is találni ilyen néven tabot..Livesuit progival próbáltam.. drivert feltettem de ahogy írtam is felkiáltó jeles..
ADB -be az "adb devices" parancsra írja a tabot és hogy recovery-be van.. elküldöm neki az "reboot bootloader" parancsot újraindul a gép.. és elkezd tölteni az android feliratnál megáll.. vagyis csak tölt tölt.. tehá t nem tudom fastboot állapotba sem tenni.
Livesuit meg nem látja..mert azt írja hogy "no device found" vagy "no device to update" stb.
ROM-ot amúgy a softwinerevb alapján találtam.. ami talán jó lesz.. de nem tudom milyen progival tudnám felvarázsolni rá. -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabix01 #50072 üzenetére
Ezt most általánosságban írom, nem csak neked címezve.
Bármelyik márkánál előfordulhatnak hibás/problémás darabok, de az eladott mennyiséget tekintve ezek száma elenyésző. Az a probléma, hogy egy amúgy is szűk réteg negatív visszajelzései alapján alkottok véleményt, azt viszont már nem veszitek figyelembe, hogy az 50 negatív véleménnyel/tapasztalattal rendelkező ember mellet van még 500 olyan is, akinek semmi gondja nincs az adott készülékkel.
Legyen szó akár az Apple, az ASUS, a Samsung, vagy épp a Cube és Ainol termékeiről, ez mindegyikre ugyanúgy igaz.(#50073) tboy93
Nem veled van a gond, megnyugodhatsz
Első körben megpróbálhatnál egy szoftverfrissítést, de ez nekem inkább hardveres gondnak tűnik, szóval nem valószínű, hogy meg fogja oldani a problémát. -
Sziasztok! Vagy nekem van valami mágikus energiám vagy szar ez a tablet. 2-őt rendeltem Kínából, a másiknak semmi baja, de ez viszont ilyeneket csinál:
http://youtu.be/dFx54QHQxMs
Ötletek? Mi lehet a baja?
-
Szabix01
tag
válasz
tjb007 #50070 üzenetére
Ja értem, azt nem is figyeltem hogy mikor jelent meg az a Lenovo azt hittem nem ennyire friss bár én kértem friss ajánlatot, ezek szerint sikerült kapnom.
De várok még akkor pár hetet, mivel jónak tűnik biztosan lesz róla teszt hamarosan.
A WayteQ ról nem mondtam hogy csak rosszat olvastam hanem körülbelül csak rosszat
ami azt jelenti volt jó is. A nagy WayteQ fórumon ajánlottak egy xTAB 79dci és egy 700dci-s tabletet és utolsóként ezt a 7X-et.utánnanéztem az előző kettőnek és valaki dicsérte de sokan le is húzták hogy gyári hibás stb és vissza kellett vinni egy hét után igy ezeket látva a 7X-nek utána sem néztem, nekem elég volt az a pár hozzászólás amiben leszólták, mert ugyan olyan áron kapok olyan márkát amit ismerek és már használtam is(mondjuk nem tabletban), így nálam kiesett a választási lehetőségek közül a WayteQ. De ez egyéni véleményem és döntésem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabix01 #50064 üzenetére
Nem is fogsz róla, annyira friss még.
„ugye akadnak a piacon ehhez hasonló belsőséges tabletek (pl WayteQ)”
Egyetlen egy olyan WayteQ tablet van, amire azt lehet mondani, hogy hasonló (de az is csak nagyon távolról), ez pedig az xTAB 7X, de erről te nem tudom hol olvastál csak rosszat, mert itt és itt biztosan nem.
(#50068) bigbadforty
Nexus 7 (2013), Lenovo Yoga Tablet 8, Lenovo IdeaTab S6000L, WayteQ xTAB 9, ASUS MeMO Pad 8
-
bigbadforty
tag
válasz
bigbadforty #50068 üzenetére
Bocsi, lehagytam pár dolgot, de pótolom: Magyarországon szeretném vásárolni újat, a kijelzőt igazság szerint nem tudom, milyen lenne a jó, tényleg nem vagyok ezekben otthon. És az ár legyen max 60-65k.
-
bigbadforty
tag
Sziasztok!
Nem találtam hasonló aktív fórumot, szóval tőletek kérnék egy kis segítséget. Barátnőmnek szeretnék tabletet nézni, elsősorban office alkalmazásokra, egyetemi rohangálásra, egyetemi munkákra, meg azért netezésre kellene. Árat nem tudok behatározni, de 60 körül nézegettem, lényeg, hogy gyors és megbízható legyen hosszú távra. Egyáltalán nem értek a tabletekhez, tehát bármilyen márka szóba jöhet. Köszi
-
GZoli7
senior tag
válasz
bela85 #50056 üzenetére
Hogyan szeretnéd "újraszoftverezni', ha nem tudod a pontos típusát?
Így hogyan lesz, hozzá "rom"-od?
Szerintem ez egy allwinner es cucc lesz, a device id alapján.
Ahhoz vagy phoenix suit, vagy valami ilyesmi kell és jó lenne, ha windows 7-en próbálnád megfelelő driverekkel.
Pont az az egy a hunyó. ami felkiáltójeles. -
Szabix01
tag
válasz
freeknight #50063 üzenetére
Szia,
Én a helyeben a Lenovot választanám mert tesztek alapján korrekt gépről van szó illetve a márka is nálam befutó
a WayteQet választani vétek volna
, alig olvasok róla jókat gondolkoztam én is hogy olyan tabletet veszek megnéztem 3 WayteQ tablet fórumát itt hardveren és ki is ábrándultam
A ConCord pedig belsőleg kb ugyan ott van (pl súlyban) de árban az is 40e Ft körül kapható, szóval én tuti a Lenovot venném
A teszt! -
Paul.H
csendes tag
Üdv!
Van egy Noname tabletem, aminek eltört a kijelzője.
Tölthető, bekapcsolható, de a képernyő zár nem feloldható, mert csak a jobb alsó sarok müxik érintésre.Nem szeretném javíttatni, de mégis jó lenne valahogy PC-ről elérni.
Pech hogy az USB csatlakozó is kontaktos lett, viszont a Wifi megy, router kioszt neki IP címet.
Kukázzam, vagy van esély valamivel hozzáférni? -
Szabix01
tag
válasz
tjb007 #50061 üzenetére
Köszönöm szépen, sajnos dilemma elé állítottál
az általad említett Lenovo és az Asus között 5e Ft különbség van viszont a Lenovo picikét jobb belsőleg, viszont erről a Lenovoról semmi tesztet nem találok ami szépen bemutatná, hazai pályán sem de még külföldi oldalon sem... Ott a dilemma hogy ez a Lenovo menyire lehet jó? Mert ugye akadnak a piacon ehhez hasonló belsőséges tabletek (pl WayteQ) de kb csak a rosszat olvastam róluk pár hetes használat után itt a fórumon.Jo mondjuk a lenovo, az azért márka de tablet téren nem tudom mit teljesit bár gondolom ha asus hozza a formáját tablet téren is a lenovo sem fogja magát hagyni
Szóval most megakadtam
ebben tudnál segíteni esetleg?
-
freeknight
őstag
válasz
tjb007 #50061 üzenetére
Köszönöm az ajánlást! Akkor fájdalmas búcsút intek a HD felbontásnak (bár valószínű barátnőmet ez szerencsére nem fogja zavarni).
A három felsorolt típusból melyik a legjobb? Ahogy látom, hardveresen a legerősebb a ConCorde ajánlata, meg ebben a legnagyobb a belső memória mérete. Ti melyiket választanátok?
-
soultrapp
senior tag
hy!
tudnátok ajánlani nekem olyan tabot amiben van beèpîtett tv tuner??
lètezik olyan ami jó is??? -
tjb007
nagyúr
válasz
freeknight #50057 üzenetére
Azok a 3G modemes modellek, amik beleférnek a keretbe: WayteQ xTAB 7X, Lenovo IdeaTab A3000, ConCorde tab KRONOS IPS
Mint azt láthatod ezek mindegyikének a kijelzőfelbontása 1024x600 pixel. Ami 3G-s és ennél nagyobb a felbontás az már 70e forint, vagyis pontosabban ennél az összegnél kezdődnek.
Nem 3G-s „720p-s”-ből nem sokkal van több, de ezeknél nagyon zsákbamacska ezt a stick dolog, szóval ilyet inkább én most nem ajánlanék.(#50058) Szabix01
Az ASUS-on felül ott van még a Lenovo IdeaTab A3500L is.
(#50059) kovacs65
Ennyiért nem.
(#50060) rgqjx
Nexus 10-et már nem érdemes venni, a Tablet Z viszont okés.
Olyan nagyon nem merültem bele a keresésbe, de találtam pár Toshiba Excite Pro-t, ezekre is érdemes lenne ránézned. Esetleg ha nagyon ráérsz szétnézhetsz még az eBayen és ha találsz valami neked tetszőt írd be ide, megmondom, hogy rendben van-e vagy sem.
A pontszámokkal meg nem kell foglalkozni. A pontos okot nem tudom megmondani, de szinte biztosan a telefonon futó stock rendszerben volt valami összeakadás, ami ezt eredményezte. -
rgqjx
aktív tag
válasz
tjb007 #50050 üzenetére
Olyan £200-220 körül gondoltam az ebay-ukról. Ennyiért szoktam látni a Z-ket, ami alig használt, vagy bontatlan. Kb. £10-20-al olcsóbb a Nexus 10 hasonló feltételekkel. Nagyjából ezt az árkategóriát tekintem maximumnak. Te ezek közt döntenél, vagy más is számításba jönne? (Hasonló, vagy jobb teljesítménnyel.)
Az előző hozzászólásom első felére van tipped? Nekem elég fura...
-
kovacs65
őstag
Van egy lehetőségem Kínából. Onnan jön haza egy haverom és felajánlott egy hazaszállítást (VÁM és ÁFA így nem lesz).
Erre gondoltam:http://www.aliexpress.com/item/7inch-New-Ainol-Novo-AX-Fire-Flame-MTK-6592-Octa-Core-IPS-1920-1200-Android-4/1887715161.html
Megéri?
-
Szabix01
tag
Sziasztok,
Tabletet szeretnék vásárolni és szeretnék tippeket hogy ki legyen a választottam. Eddig ami felmerült és tetszett az az Asus MeMo PAD 7 HD, de szeretnék a friss kínálatból is kapni ajánlatot- hány hüvelykes legyen a kijelző?
-7" elegendő.- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új készülékre gondoltam a garancia miatt.- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Mivel garanciát szeretnék itthonról.- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Filmnézés(FullHD kényelmesen fusson),internet és legfőképp olvasás.- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Olyan 30-40e Ft-ra gondoltam.Köszönöm előre is.
Üdv
Szabix01 -
freeknight
őstag
Sziasztok!
7"-os tabletet szeretnék ajánlani kedves barátnőmnek. Ami kikötése lenne a géppel szemben, az egy beépített 3G modem, előlapi kamera, illetve 16 GB tárhely. Nem játékra kell, csak általános felhasználás. Én még mondjuk hozzátennék egy 720p-s IPS kijelzőt is.
Mindezt 40.000 környékén kéne kihozni. Mivel ez szerintem eléggé mission impossible helyzet, ezért benne van egy kis kompromisszum is, elsősorban a 3G-től tudna búcsút mondani, de akkor valami olyasmit kéne mondani, ami tud OTG-t, hogy lehessen hozzá 3G sticket csatlakoztatni. Én a 720p kijelzőből nem engednék, de ha meggyőztök, hogy az 1024x600 (vagy milyen felbontással mennek ezek) se egy okádék, akkor ennyi is elég lenne.
Külföldi rendelés is játszik, de ha a vám ráugrik az árra, akkor kb ottvagyunk, mintha itthon szereznénk be, szóval inkább itthoni beszerzés kéne.
Köszönöm a segítséget!
-
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #50037 üzenetére
Sziasztok! Kérem aki tud segítsen.. ez nem számít wareznek.. de ha rossz helyen kérdezősködöm, akkor kérlek segítsetek ki, hogy hova tudnék írni.
Egy kis segítség kéne..
Adott egy kínai tablet.. amit eddig sikerült kiderítsek, hogy valami "softwinerevb"- Az android felirat csak tölt és tölt.és nem lép tovább..
- Reset gomb nincs rajta.. (még a mikrofon nyílásba is kerestem)
- Recovery-be tudom tenni.. (Power+Vol+( és nálam a VOl- is kellett)..
ilyenkor megjelenik egy fekvő zöld android robot nyitott hassal rajta egy piros háromszögben felkiáltójel.
ADB Reboot-bootloader-re ugyanúgy az androidos feliratig tölt be..
fastboot devices résznél nem ír ki semmit. (vagyis nem tudom fastboot-ba tenni).
Fekvő robot esetén próbáltam már nyomkodni mindent, hogy hátha beadja a kék kis szöveget és a recovery menüt..de semmi.LiveSuit-tal szeretném újraszoftverezni, de hiába van feltelepítve a driver meg minden, vagy No Device found vagy No update a válasz a programban. (egyetlen felkiáltójeles van. de drivert nem találtam hozzá..> VID_1f3a_PID_efe8
Valakinek van esetleg valami javaslata mit tudnék még vele kezdeni??
Köszönöm előre is!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nixon18 #50036 üzenetére
Lenovo IdeaTab A3000, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G
(#50038) gaborbol
Nexus 7 (2013), LG G Pad 8.3 GPE (Google Play Edition), plusz a Samsung Galaxy TabPRO, amit Csori72 is írt.
Fényerőben a Nexus 7 viszi a prímet, tehát napfényben ennek látható legjobban a kijelzője, utána jön a Samsung, és legvégül pedig elég sokkal lemaradva az LG.(#50042) z00li
Nexus 7 (2013), Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM-T230), ASUS MeMO Pad 8, ASUS MeMO Pad 10 (ME102A)
(#50045) csucsu69
Ami hasonló az a ConCorde tab KRONOS IPS.
(#50046) suste
Vega Q7108
(#50047) rgqjx
Mennyit szánsz rá maximum?
-
suste
veterán
nem akarok én szuper tabletet
csak az alap dolgok menjenek normálisan
egy 4magos 1GBramos tablettől nem elfogadható, hogy 3 weblaptól megzakkan, meg gondolkodik gépelés közben(wayteq 700qci)
kamera nem lényeg, OTG nem kell, BT nem kell, GPS sem kell
nem kell HD kijelző sem, és nem is játékra kell, szóval inkább kisebb felbontás, de gördülékenyebb legyen
és fontos hogy itthon szeretném megvenni, lehetőleg boltban
nincsen valami ilyesmi??? -
Zeki
nagyúr
25-ért sincs tökéletes tablet. A 40 ezresről is biztos tudnak rosszakat írni.
Én Hungobungotól veszek egy ilyet 100 USD-ért, ebben minden költség benne van. -
rgqjx
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy szeretnék egy tabletet és ezért elkezdtem nézelődni. Egyik potenciális jelölt egy tablet z lenne. Amikor olvastam a tesztet róla itt a ph!-n, feltűnt, hogy ugyanaz a processzor és videóchip van benne, ugyanannyi memóriával, mint a mércének felállított Nexus 4-ben. Viszont fura volt látni, hogy szintetikus tesztekben jóval magasabb pontokat kapott a Z, a nagyobb felbontású kijelző ellenére. Valaki megmagyarázná nekem az okát?
Egyébként a téma adott, szeretnék egy 10" körüli megbízható tabletet, amit főleg internetes böngészésre, esetleg filmnézésre használnék, aránylag hosszú ideig bírja az aksi és teljesítményben teljesíti a fent említett telefonom szintjét. Örülnék, ha az xda-n, vagy hasonló oldalon találnék hozzá romokat is, ha esetleg úgy döntenék...(tehát hasznos lenne, egy elérhető kitkat) A Nexus 10 is nagyon szimpatikus, mert valamiért megfogott a sony és a benne található infra is. Az eszközt az uk-ban szerezném be, tehát e-bay, amazon, vagy ottani üzletek. Ti mit ajánlotok?
Előre is köszönet az esetleges válaszokért!
-
suste
veterán
sajna most nincsen időm végigböngészni a topicot, viszont kellene vennem a rokonságba egy olcsó tabletet:
-max 25.000ft
-7col elég
-1GB RAM legalább
-skype, facebook, web a fő vonalmit ajánlanátok?
wayteq 700qci adatok alapján jól néz ki, de amiket írnak ról az sajna nem -
csucsu69
tag
Sziasztok!
Egy tabletet szeretnék vásárolni, ami csak 7 colos lehet.Ezt néztem ki:[link].Ezek a paraméterek és tudás megfelel. Abszolút tapasztalatlan vagyok a témában, nem ragaszkodom hozzá.Esetleg árban tudásban hasonló?
Köszönöm -
z00li
senior tag
Sziasztok!
Max. 75k-ig keresnék tabletet. Fő felhasználás: internetezés, pdf olvasás, multimédia(elsősorban zene) lenne. Lehetőleg gyors, időtálló készüléket szeretnék, minél több garival. Nagy akku, jó wifi adapter előny. Mit javasolnátok?
Z
-
gaborbol
őstag
Hello,
Tudnatok valami androidos tabletet javasolni olvasara?
Az eredeti elso nexus 7 most mar lassu es tele van, azt valtanam valamire.Mivel rengeted konyv(google play) es magazin lett mar megveve hozza, maradnek az android mellett, esetleg filmet neznenek rajta nagy ritkan.
Jatek nem fontos,nem kell 3g sem, de ne akadozzon netezes kozben es legyen tartos. 300-400 dollarnal ne legyen dragabb, ha lehet.
Koszi!
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne..
Adott egy kínai tablet.. amit eddig sikerült kiderítsek, hogy valami "softwinerevb"- Az android felirat csak tölt és tölt.és nem lép tovább..
- Reset gomb nincs rajta.. (még a mikrofon nyílásba is kerestem)
- Recovery-be tudom tenni.. (Power+Vol+( és nálam a VOl- is kellett)..
ilyenkor megjelenik egy fekvő zöld android robot nyitott hassal rajta egy piros háromszögben felkiáltójel.
ADB Reboot-bootloader-re ugyanúgy az androidos feliratig tölt be..
fastboot devices résznél nem ír ki semmit. (vagyis nem tudom fastboot-ba tenni).
Fekvő robot esetén próbáltam már nyomkodni mindent, hogy hátha beadja a kék kis szöveget és a recovery menüt..de semmi.LiveSuit-tal szeretném újraszoftverezni, de hiába van feltelepítve a driver meg minden, vagy No Device found vagy No update a válasz a programban. (egyetlen felkiáltójeles van. de drivert nem találtam hozzá..> VID_1f3a_PID_efe8
Valakinek van esetleg valami javaslata mit tudnék még vele kezdeni??
Köszönöm előre is!
-
Nixon18
senior tag
Hello!
50-60 000 Ft-ért keresek valami tabletet. 7" és 10"-os megoldás is érdekelne. Nem tudom a taboknál melyik olcsóbb. Esetleg, ha van valami best-buy most használtan, az is szóba jöhet.
Tudom, hogy szűkös a keret, de jó lenne minél jobb megoldást találni 3G-vel.
E-mailezésre és webböngészésre lenne használva.Köszi a segítségeteket előre is!
-
Indy69
aktív tag
Valaki tudna választ #50022 kérdésemre
bár ez talán megfelel [http://www.wayteq.eu/hu/xtab-7x_sygic] igaz nem 4 core de jókat írtak róla esetleg valaki tud hasonlót 4 magos procival max 40k
-
Lipton
őstag
válasz
tjb007 #50018 üzenetére
Esetleg egy ASUS Memo Pad ME173X hogyan viszonyul a Lenovo-hoz?
-
hulyeur
újonc
Sziasztok,
A velemenyeteket szeretnem kikerni, fateromnak szeretnek venni egy tablet:
- Uj es hasznalt is jatszhat
- Nem egy technikai guru, szoval egy egyszeruen hasznalhato, normalis tablet kene, olvasasra, filmezesre, kicsit netezni
- 25e korul maximalizalnam kb a dolgot
Eddig ezeket neztem:
- WayteQ S7
- WayteQ 700qci
(ezekrol jo velemenyeket (is) talaltam- BeeX E2 - ez talan azert lenne szimpatiksabb, mert nagyobb a kijelzo, de nem tudom, mennyire vallahato, mert pl. tesztet/velemenyt nem nagyon talaltam rola
Mi a velemenyetek?
koszi
-
tjb007
nagyúr
válasz
donjohnson #50026 üzenetére
Régebben az volt, ma 1-2 éve viszont már nem.
-
donjohnson
addikt
elértük az 50k hsz-t. ilyenkor nem szokás új topikot kezdeni?
-
Indy69
aktív tag
Most találtam egy elég lehangoló cikket [link] itt azt írja a szerző hogy normál netezésre nem jó a tablet ,nekem pont arra kellene +online átutalás ,vásárlás stb
Akkor most vegyek vagy ne
-
Crytek
nagyúr
Van egy Pipo M8 Pro Max 3G tabletem. (Alapból anno 4.2.2-vel jött)
Szerenm frissiteni ,de full láma vagyok és nem igen értek hozzá meg soha nem is frissítettem még nagyon telefont/tabletet.Leszedtem hozzá a 4.4-et img formátumba van. Hogy tudom feltenni rá?
-
Indy69
aktív tag
Sziasztok szeretnék tabot , de még sosem volt ezért kérnék segítséget mit érdemes venni manapság.
Kritériumok: 7-8 col IPS ,wifi antenna erős legyen benne ne dobáljon le! ,GPS kell ,ha lenne rajta gyári navigáció az nem lenne hátrány, 4magos proci,min1g ram, sim kartya de az nem feltétlen fontos.
Főleg netezés ,skype, amire kell.Filmnézésre és játék csak ritkán kellene.
Árban 25-35 max 40k de inkább 35és csak új itthoni beszerzéssel.
Előre is köszönöm. -
saelin
veterán
Üdv.
Egy ismerősöm most hozta át a tabletjét(lenovo ideatab a1000), ami lefagyott. Próbáltam a kikapcsoló gombot hosszan nyomni, hogy kikapcsoljon vagy újrainduljon, de nem reagál rá. Egyéb ötlet?
(Elég hülyén vannak megcsinálva a tabok, ha erre nem gondolnak.) -
Csori72
aktív tag
válasz
Lipton #50015 üzenetére
én nem vagyok szakértő, de pont gyereknek nem vennék olcsó nagyon alap tabletet, mert a gyerekek hamar rákapnak a játékokra és hetek alatt kinövődik 1 alap tablet.
én 1részt emelném a tétet (a 20E Ft-ot), másrészt gondolkoznék használtba is, h játékra is alkalmas kompromisszumos megoldás szülessen. gyerekek elég cikin tudják érezni magukat amikor leszólják suliba, h "azon a sz*** ez a játék úgyse indul el". -
Daert
őstag
Köszönöm az infot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
cikasz #50006 üzenetére
Utóbbi, de nem kell megvárnod míg lemerül (nem is szabad), bármikor felrakhatod a töltőre.
(#50007) fpeter07
A Samsung Galaxy Note szériája ilyen.
(#50008) Jeannie
Itthon még nincs, Kínában viszont nem meglepő módon kapni már ilyen modelleket is, de érdemesebb inkább megvárni az újabb processzorral érkező modelleket, amiknek már nem okoz majd problémát a 2048x1536 pixeles kijelző meghajtása.
(#50010) Lacy6
Attól függ mihez hasonlítjuk.
A Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1-hez képest, ami több ponton is egyezik vele annyival nyújt többet, hogy ebben van GPS is, a szoftver is jobb rajta egy hajszálnyival, az akkuja viszont kisebb. -
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Ez a táblagép mennyire jó masina? Szerintetek érdemes megvenni?
-
Jeannie
senior tag
Megnéztem a Wayteq 8" tabletjét, de nagyon pixeles. Tudtok olyan négymagos, androidos tabletet, ami 4:3 képarányú, 7-8" IPS kijelzővel mondjuk a 230 ppi-t legalább tudja? De persze a full HD sem zavarna
Vennék N7-et, de az meg nem 4:3. Kínából nincsenek ilyenek?
-
fpeter07
veterán
Van olyan tablet, ami úgy "működik", mint egy A4-es írólap? Kvázi digitális jegyzettömb?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Egy általános kérdésem lenne, lehet lámának tűnik!
Hogy jobb akksi szempontból használni a tabletet? (Jelen esetben egy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85-ről van szó.)
Inkább töltőn használva amikor csak lehet, vagy lemeriteni és feltölteni utána?köszönöm
-
tjb007
nagyúr
válasz
WinZol #50001 üzenetére
Írtam olyat, hogy nem megy ?
Az, hogy az MT8121 gyengébb az RK3188-nál még nem jelenti azt, hogy ne lehetne rajta játszani.Összefoglaló meg a téma komplexitásából fakadóan nincs. Túl sok változó van ahhoz, hogy egy mindenkinek a kérdésére választ adó tartalmat lehessen megalkotni, mindezt emészthető terjedelemben, mert bizony még ezt a jelenlegi 12 sort is kevesen olvassák csak el. Ahány ember annyiféle elvárás, és annyiféle válasz.
Ha megnézed a többi kiemelt fórumtémát ott sem találsz ilyesfajta összefoglalót pont ugyanezen okokból kifolyólag.Rátérve a te kérdésedre, elvárásaidra.
„Ugyazt a felhasználó élményt szeretném mint a HTC One M7 esetén: jó fényerő és nincs akadás!”
A jó fényerőt még csak-csak megkapod, de akadás mindegyiknél előfordulhat.
Aminek jó fényereje van (a Samsung Galaxy TabPRO 8.4 fényerejénél is jobb), minimum 8 hüvelykes a kijelzője és akadást sem nagyon produkál, az a Lenovo Yoga Tablet 8. Mondjuk azt nem írtad, hogy mi a fő felhasználási terület, mert ez például hardcore játékra nem igazán ajánlott.
Fényerőben amúgy ebben az árkategóriában a Nexus 7 (2013) toronymagasan a legjobb, csak ez ugye 7 hüvelykes.„Az intel procis ASUS FHD-s tabbról mi a vélemény?”
Akadás néha előfordul, és a kijelző fényereje is csak átlagos (igaz az LG G Pad 8.3-énál magasabb), szóval számodra felejtős.
„A Samsung Tab Pro 8.4 erejét a software vissza adja, vagy az LG G Pad is bőven elég?”
Visszaadja. A TabPRO 8.4 fényerőben amúgy szintén jobb az LG G Pad 8.3-nál.
-
lucifer15
tag
Üdv!
Vásároltam egy használt Concorde Q10-es tabot csodásan működik minden csak az a probléma,hogy az előző tulaj gmail fiókja levelei és egyéb dolgai vannak beállítva.Hogy lehet ezeket eltávolítani úgy hogy a concorde által telepített alkalmazások megmaradjanak,de a gép üres legyen.tehát olyan mint ha most csomagoltam volna ki a dobozból.
-
WinZol
aktív tag
válasz
tjb007 #50000 üzenetére
Szia!
mani76 pedig a férjének keresett netezésre, filmnézésre, olvasásra egy többek között jó felbontással rendelkező tabletet, amiben jó ha van GPS
Ok, akkor csak te nem vetted észre, hogy a mondata végén ott volt, hogy ha a gyerekek megkaparintják,
akkor a játéknak is menni kell ezerrelEnnek függvényében mit ajánlanál?
Az LG G Pad 8.3-nál arra utaltam, hogy prociban, RAM-ban, ha jól értem, akkor nagyon ajánlott (még ha már van jobb is), de a fényereje napon, erős fényben problémás. (Ezt a saját fórumán többen írták)
Ezért lenne jó egy összefoglaló.
Talán az is elkerülhető lenne, hogy minden 5. ember ugyanazt a kérdést tegye fel,
és mindig kicsit más válasz jön. Persze tudom, hogy a megítélés soha nem lehet objektív.És nekem?
Ugyazt a felhasználó élményt szeretném mint a HTC One M7 esetén: jó fényerő és nincs akadás!
(ár: bruttó 100 eHUF alatt, minimum 8")Az intel procis ASUS FHD-s tabbról mi a vélemény?
A Samsung Tab Pro 8.4 erejét a software vissza adja, vagy az LG G Pad is bőven elég?
(pl. játékra, hisz az igényli leginkább az erőt)Köszi
WinZol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged