- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kérdezős #45296 üzenetére
Milyen FullHD? A Raptor 8 ugyan olyan 4:3-as képarányú XGA (1024x768) felbontású panelt kapott, mint a többi hasonló modell.
Az a 2 megapixeles hátlapi kamera meg inkább hátrány mint előny, lévén egyik B brand sem tudott még olyan kamerát beletenni a tabletbe, amivel fotózni lehetne (már ha akar egyáltalán valaki ilyet tenni egy tablettel). -
tjb007
nagyúr
válasz
Kérdezős #45293 üzenetére
Attól, hogy a Navon odaírja a HD varázsszót még nem lesz az. Nem tudom mitől lenne HD a kijelző a Navonban, ha egyszer mindkettőnek 1024x768 pixel a kijelzőfelbontása.
Előlapi kamera meg van a WayteQ-ben, nem tudom honnan szedted azt, hogy nincsen.Komolyabb játékokhoz komolyabb SoC dukál, az meg a WayteQ xTAB-79qci-ben van.
Döntsed el mi a fontosabb, az akku vagy a teljesítmény.(#45294) dioka7
-
dioka7
senior tag
Engem is a raptor 8 érdekelne. Mármint az, hogy valakinek van-e konkrét tapasztalata vele kapcsolatban, vagy hogy 35K alatt tudtok-e jobbat ajánlani?! A raptor 8 a media markt-ban most 34,9 k, ami a nagy előnye, hogy karácsonyig még beszerezhető!
Köszi az ötleteket!
-
Kérdezős
csendes tag
Sziasztok 2 tablet közül döntenék
Wayteq xTAB-79qci vagy NAVON Raptor 8?
Raptor:
-erősebb aksi és wifi
-HD kijelző
-0,1"-el nagyobb
-feketében kapható ami jobban bejönWayteq:
-több mag
-erősebb soc
-gyengébb aksi és wifi
-nincs benne előlapi kamera de viszont van benne bluetooth nem mint a raptorbanLeginkább komolyabb játékok futtatására venném és filmnézésre, de a lényeg hogy ne laggoljon a game. Jobban megérné megvenni a wayteq-t fehérben és drágábban
vagy ezekre a célokra megfelel a raptor is?
-
flakinghu
újonc
ami még szóba kerülhet:
Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 és a WayteQ xTAB-79qci...
most légy okos domokos...
szerintetek?
-
flakinghu
újonc
kinéztem 2 7" tabletet.
szerintetek melyik jobb választás?Alcor Access D785M Táblagép vagy MSI Primo 73 7"?
előre is köszi a válaszokat!
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Kedves ismerősöm Tabletet szeretne venni, és a Xperia Z Tabletet nézte ki a maga 145k HUF-os árával. Ebben az árban gondolom van jobb ár/érték aránnyal is. Mit ajánljak neki? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kowi84 #45284 üzenetére
Ez a legtöbb esetben nem is rajtuk múlik. A Rockchip SoC-t tartalmazó készülékeknél a chip gyártó nem adja ki a forráskódot, ennek köszönhetően olyan verzió van, amilyet a Rockchip kiad. Jelenleg ez a 4.2.2, így frissebb nincs, azonban mondjuk pozitívum lehet, hogy például az RK3188 várhatóan december végére megkaphatja az Android 4.4 KitKat támogatást, ami azt jelenti, hogy megnyílik a gyártó számára a lehetőség frissítésre.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a "noname" (jó, jó... ha úgy tetszik kisebb) gyártók mennyire vannak napirenden szoftverfrissítés ügyben? Pl: Wayteq, Prestigio.... Lehet egyáltalán számítani ilyesmire? Vagy amivel kapom azzal is fogom eldobni
-
atala
addikt
válasz
Multi13 #45279 üzenetére
Nincs mit. Én mindig ott veszek ilyen apróságokat. Fillérekért meg lehet kapni postaköltség nélkül. Igaz, várni kell rá 3-4 hetet. Két hungarocell közé rakta az eladó így nem sérült meg. Vettem egy 7 colosra is másik eladótól. Ő is hungarocell közé tette, de kicsúszott a sarka, és meg is törték az utazás alatt. De vissza lehet egyengetni, használható.
-
tjb007
nagyúr
válasz
London26 #45272 üzenetére
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
(#45275) golyós
Valamilyen okból kifolyólag már nem jár sem a HD, sem a HD+ mellé az ajándék tok.
(#45280) tisn
Van, például WayteQ xTAB-79qci vagy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85.
(#45268) Mercutio_
Amúgy meg nem kell minden elhinni, amit írnak, legyen szó bármelyik márka bármelyik modelljéről is. -
tisn
addikt
Hi!
Gyerkocnek vennek tabletet, a csaladban van mar egy galaxy tab 2 10.1-es, most egy ugyanilyen de 7-es verziot vennek.
Elsosorban jatek, webezes, kis filmezes.
Van e ilyen arban jobb vetel, minoseg, teljesitmeny?
Thx
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek vagy ismeri valaki a Lazer tableteket? 7 colost ajánlottak nekem 9-10ezerért használtan. Megéri megvenni? Mi a véleményetek erről a márkáról?
Abszolút nem vagyok otthon ebben a témában.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
London26
tag
Hello!
Milyen fajta tabletet érdemes venni max 35K a keret. Internet és filmnézésre használnák.
Köszi -
nonee
aktív tag
Sziasztok!
vásároltam egy concorde q 10 tabletet,most kezdtem el használni.valakinek vmi rossz véleménye tapasztalata? -
Multi13
tag
#45242 _seth_
Látod, látod, ha a nem a Diamondot, hanem a Quantumot veszed meg, akkor még tokot is kaptál volna.
Jóó persze, ha a fehér szín alap feltétel volt, akkor sok választásotok nem volt ennél a típusnál.Remélem beválik a készülék!
#45245 Andyka0908
AZ 1 GB-os partíción (/data) általában csak az apk-k és a hozzájuk tartozó cache tartalom szokott tárolódni. Ezeket az apk-kat (nem mindegyiket) át lehet helyezni a "nagyobb" belső tárhelyre is a beállítások/alkalmazások menüben. Itt kiválasztasz egy tetszőleges alkalmazást, majd ha van olyan opció, hogy áthelyezés SD kártyára, akkor touch oda.
+ ajánlom a Cleaner Master program használatát, mert ennek a segítségével sok helyet fel lehet szabadítani az eszközön.#45268 Mercutio_
Nekem egy ilyen Quantum van és teljesen meg vagyok elégedve vele. Az összeszerelés sztem kiváló (nem recseg/ropog) és a kijelző sem világítja át a hátlapot mint pl. az egyes Alcoroknál, mert Quantumnál ez eleve alumínium.
Vétel előtt én is olvastam több helyen, hogy a wifire panaszkodnak, de ettől független bevállaltam és utólag jól tettem, mert szerencsére semmi rendellenességet nem vettem észre (olvastam korábban olyat is, hogy a router nem megfelelő beállítása is okozhat ilyet). Én egy DIR-636L routert használok otthon és a legtávolabbi szobában is (2 fal) kb. 70%-os jelerősséget lát a Quantum.
Szervizzel kapcsolatban nincs még tapasztalat (remélem nem is lesz), de mikor még vacilláltam több márka közül, akkor az edigis ismerős azt súgta, hogy ha előnyben részesítem ezt a szempontot, akkor ezt a márkát ajánlja. Ami tuti, hogy 2 év gari van rá és ha jól emlékszem itt is ilyen háztól-házig garancia van.
Ha esetleg vmi kérdésed lenne még a tabbal kapcsolatban, akkor nyugodtan írj! -
Mercutio_
félisten
válasz
tjb007 #45262 üzenetére
Szerviz háttér, ügyfél kezelés esetleges hátrány Wayteq - hez képzésről nincs infód?
Pl. e-digin a quantum wi-fijére is panaszkodnak, van aki szerint egy helyiségben a routerre is lassú
Kár, hogy az alcorok minősége/elettartama kétséges és a szervizelés / ügyfél kezelés is necces, volt valami 10"-os az e-digiben ami egész pofás volt.
-
tjb007
nagyúr
Toshiba Encore + Xbox 360: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
markionni #45257 üzenetére
Valóban 512MB RAM van benne, de az iOS nem Android
(#45258) tajati
Lenovo IdeaTab A3000
(#45259) Ganz-[HUN]
Itt elég sokat olvashatsz róla: [link]
(#45261) Mercutio_
Eddig is alternatíva volt, csak ugye magasabb volt az ára.
A tok meg műbőr.A 79qci ára amúgy januárra vissza fog állni.
-
Mercutio_
félisten
-
_seth_
veterán
válasz
rendesadam #45253 üzenetére
Én is az ipad mini fóliájára gondoltam, van az alján egy lyuk de még beleférne, azt legalább árulják mindenfelé.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Üdv. Milyen tapasztalatok vannak az Asus Transformerbook T100-asokkal?
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Fateromnak szeretnék tabletet venni karácsonyra. Elképzelések 7" legyen benne 3g, minnél hoszabb üzemidő.
keret ~55k
Mit ajánlanátok?köszönöm előre is
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Tudnátok Pesten olyan helyet mondani, ahol ki tudnék próbálni pár darab Win8-as tabot? Néhány Media Markt-ban már voltam de az összeset lekódolta valaki
Nexus 7-en törtem a fejemet sokáig de tanulás szempontjából a Win8 jobb lenne szerintem(office miatt).
A böngészők sebessége mennyire tér el win8 és android tabok között?(nexus 2013) -
markionni
tag
Üdv. Biztos láttátok a T-Home- os tablet listát már. ha nem: [link]
Nos, az lenne a kérdésem, melyiket ajánljátok? Kettőt néztem ki, a Samsung Galaxy Tab3 7 wifit, illetve az iPad mini-t ( a nem retinásat). Kettő közül melyik az ajánlottabb? Válaszokat köszönöm. (Azért innen néztem, mert itt van megfelelő részletfizetési lehetőség rá.)
-
tjb007
nagyúr
Mondhatni ez a legjobb az olcsóbb kategóriában: [link]
(#45238) torik
Semmit sem szükséges külön beállítani.
Amúgy ez általános, vagy csak egyszeri eset volt ?(#45240) ronati
Igen, van benne GPS.
Sok helyen valóban Z3770 van írva, de igazából Z3740 van benne. A kettő között amúgy csak a processzormagok órajelében van különbség, minden másban egyeznek.(#45241) itamragy
Igazából az A3000 is 50e forint felett kezdődik, szóval ha ennyiért hozzá tudsz jutni ne is keress tovább.
Amúgy nincs is nagyon mit keresni, az összes négymagos/IPS kijelzős/3G-s modell 50e forint felett kezdődik.(#45244) thomeef
Közel sem hasonló a hardver
Az ASUS-ban lévő SoC közel kétszer olyan erős, mint a 700qci-ben lévő. Na meg ugye a MediaTek processzoros modellek egy kicsit más történet is.(#45245) Andyka0908
Pontosan melyik modell is van szó ?
(#45246) benike123
7": ASUS MeMO Pad HD 7, Nexus 7 (refurbished, 32GB)
------------------------------------------------------
8": WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Alcor Zest Q813i, ConCorde Tab SLIM
-----------------------------------------------
10": [link] Itt ez az egyedüli, ami ebbe a max. 50e forintba belefér.(#45247) Fancy-boy
Ennyiért valóban jónak tűnik.
(#45248) Atesz 666
Nem mindegyikhez jár tok.
-
_seth_
veterán
válasz
rendesadam #45243 üzenetére
Ez engem is érdekelne csak a diamond változathoz, az is jó ha valami másra való méretben passzol rá és a kijelző hasznos részét takarja.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Segítsetek megérteni, hogy miért jobb választás a Memo Pad HD 7, mint a 2012 nexus 7?
A refurbised modellek gyárilag ellenőrzöttek, nem?Az az igazság, hogy most alkalmam nyílt megnyomkodni a HD 7-et, de egyáltalán nem győzött meg.Ami igazából zavart az a laggolás, márpedig azzal szinte mindenhol találkoztam. A nexusra ráadásul a frissítések is előbb, de talán még tovább is jönnek.
Vagy nagyon gáz a refurbised Asuseknál?
-
benike123
tag
hello!!
karácsonyra nagyszüleimnek szeretnék tabletet venni!
szempontok a következők lennének:
-7" vagy 10"
-akadásmentesen fusson rajta minden (minden ami egy nagyinak kellhet: netezés, 1-2 videó talán játékok)
-max keret 50.000
-megbízható gép legyen!előre is köszi!
-
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha hülyeség lesz a kérdésem.
Adott egy készülék:
- Belső tárhely: 0,98 GB
- Nand Flash: 12 GBHa szedek le valamit a Google Play áruházból, akkor automatikusan a belsőtárhelyre pakolja...csak ugye az egy idő után elfogy, azt hol lehet beállítani, hogy az alkalmazások stb ne oda kerüljenek, hanem a másikra?
Köszi szépen a segítséget.
-
thomeef
őstag
Sziasztok, ma jött meg az Asus Memo pad hd 7-esem. Wayteq 700qci-t cseréltem le. Így elsőre nagyon megérte, hiába a hasonló hardware, az asus olyan durván jól van optimalizálva a wayteq-hez képest hogy az valami elképesztő. Tudom +20k, de aki nem sajnálja ez alá ne adja semmiképp.
Thomeef
-
rendesadam
tag
Hali!
Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad 8.0 3G (PMP7280C3G_WH_QUAD) tablethez keresek fóliát; szerintetek merrefelé érdemes nézelődni?
Köszi!
-
_seth_
veterán
válasz
Multi13 #45220 üzenetére
Elhoztuk a Diamond változatot, a cél egy ipad mini "klón" volt, a quantum sem rossz de ennek a burkolata jobb annál, remélhetőleg időtállóbb is lesz.
+ Csak fehér jöhetett szóbaNyomogatva egész gyors, a kijelző valóban nagyon jó. BT és HDMI nincs rajta de egydül a notin használom ritkán a hdmi kimenetet minden máshoz még a kábel sincs kibontva
-
itamragy
csendes tag
Sziasztok!
Milyen tabot tudnátok ajánlani ami megfelel az alábbi feltételeknek?
-3G
-4 magos proci min 1.2Ghz
-Belső tárhely min 8GB
-Kijelző méret mindegy(IPS alap)
-Kamera elöl+hátul
-Max 50K
-Belföldön megvásárolható legyenJelenleg ezeket néztem de kíváncsi vagyok a véleményetekre is:
Lenovo ideatab A3000
Asus memopad HD 7(tudom nincs benne 3G ezért is kellene több hogy legyen választék)Előre is köszönöm!
-
ronati
tag
Sziasztok! A Lenovo IdeaPad Miix2 + Xbox 360 párosból, a Lenovo tudja a Gps-t? A E-digi.-ben nem tudták megmondani. A Tablet.hu-n nézett leírásban, írják a meglétét a vevőegységnek.Viszont annak a procija:Z3740, míg az E-digi-ben kaphatónak :Z3770 számú.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
A topicot átneveztem: a táblagép helyett tablet szó került a címbe, ugyanis nem igazán honosodott meg a táblagép szó, mindenki tablet néven keresi.
-
torik
senior tag
Lementem a plázába hogy használhassam a netet hotspoton keresztül az új Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duón, de akárhogy próbálkoztam nem tudtam rákapcsolódni a wifire. Érzékelte pedig, a jelerősséget jónak írta, le is mentettem, majd amikor rányomtam a kapcsolódásra gondolkozott pár másodpercig, írta hogy kapcsolódik, majd visszaugrott a mentve feliratra.
Van itt valami beállítás amit el kell végezni mielőtt bejön a wifi? Remélem nem a tablettel van a baj. -
Huma
addikt
Vettem egy Prestigio MultiPad 7.0 8GB PMP3870C-t. Elég jónak tűnik. Teszi a dolgát és jól van összerakva.
Sajnos tokot nem vettem hozzá mert az Aqua-ban nem volt megfelelő. Szóval arra még be kell ruházni.
Tudna valaki ajánlani egy olcsó tokot ami passzol a géphez? -
Szállító76
tag
Sziasztok! Alcor Access D785 lehet root-olni valahogy?
-
fer
őstag
Érdekes, a Solution10ii-n gyárilag rajta volt az avast!
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Most, hogy gyakorlatilag már 43k a Wayteq xtab - 79qci még mindig az a bestbuy? (ips kijelző, 7"+ méret 4:3 kép arány, hdmi legyen)
-
Keresztapper
senior tag
-
alfa159sw
tag
Sziasztok!
Érdemes vírusirtót telepíteni a tabra, vagy csak az aksit szívja? pl:avast free mobile security a beérkező e-maileket átvizsgálja? -
Davcy
tag
Sziasztok,
nővéremnek vennék valamilyen olcsóbb tabletot, otthonra - főleg netezésre.
A Prestigio MultiPad 7.0 HD+ 8GB ~ 25e környékén nekem szimpatikusnak tűnt, a HDMI hiánya nem izgat, szerintem nem lesz semmire sem rákötve... . Wifi van, 3g nem kell hozzá!
Tudtok valami jobbat ajánlani ebben a kategóriában?Előre is köszi,
-
Djuree
félisten
hali!
androidos tabletre kéne nekem vmi office szerű app, word meg excel szerkesztésre.
vmi ingyenes kellene.
mit ajánlotok? -
Multi13
tag
válasz
Atesz 666 #45223 üzenetére
Szerintem ez típus függő is, mert pl. az újabb Multipad 4-ek már 4.2.2-vel futnak.
Egyébként a hivatalos oldalon érdemes figyelni [link], itt is a kiválasztott modellnél a terméktámogatás/firmware menüben. Ahogy nézegettem inkább csak az adott verziójú rendszert szokták updatelni, újabb OS-t nem igazán láttam frissítésként. Tehát ami 4.1-el jött ki, arra nem igazán várható 4.2, de ugyan ez érvényes lehet az alap 4.2-eseknél is, tehát ezekre sem hiszem, hogy lesz 4.3 v. 4.4. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Azt tudja valaki,hogy a Prestigio-k hogy állnak Android frissítésileg,lesz még vagy megállnak a 4.1- nél??
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
N2O999
tag
Valaki ismeri ezt a FlexCom tabletet?
Nem találok róla semmi információt, tapasztalatot az oldalukon kívül. -
Multi13
tag
válasz
_seth_ #45216 üzenetére
Igazából ugyan ilyenem van, csak nem diamond, hanem quantum. Ahogy nézem a kettő közötti különbség csupán annyi, hogy a diamondba 16 GB belső tárhely van míg a quantumba 8 GB, viszont a diamondba nincs bluetooth ill. hdmi csatlakozási lehetőség, míg a quantum ezeket tudja. Minden más ugyan az! A különbség még annyi, hogy a quantum 5000 Ft-al olcsóbb, így ha választanom kéne a kettő közül (igazából így is tettem
), akkor inkább a bluetooth és a hdmi mint a nagyobb tárhely, tehát a quantum.
A kijelzője nagyon szép (volt alkalmam 2 napig használni egy multipad 2 prime duo-t) és ehhez képest sokkal szebb és élesebb a kép rajta ill. a sebessége is nagyon jó (idáig nem nagyon sikerült megakasztani egy játékkal sem
). Ha csak böngészésre ill. olvasásra használja az ember, akkor az akksija egész jól bírja, viszont ha megmozgatom a benne lévő hardvert (játék stb.), akkor már nem árt ha a közelben van a hálózati adapter.
Én csak is ajánlani tudom, mert a rendszer stabil (support is dolgozik a háttérben hiszen érkezett már rá frissítés) ill. az összeszerelés/anyaghasználat terén is kiemelkedik a többi kínai modell közül. -
DopeBob
addikt
Sziasztok, 50e Ft-ig van ajánlható 3G-s tablet? 7 vagy 8 col korüli, android 4.2+, a micro SD bovithetoseg, ami meg fontos.
Koszonom
-
justo00
tag
Esetleg vki [#45011]
-
_seth_
veterán
Ezt ismeri valaki? Dokumentumok olvasásához kellene egy jó minőségű 4:3-as tablet ipad mini jellegű de olcsóbban és android
Sebessége milyen ennek?
-
Ace owner
addikt
válasz
Andyka0908 #45210 üzenetére
Nyilvanvalo, 2.
-
válasz
Andyka0908 #45210 üzenetére
32 gigas sd-t eszi .
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Szakértőkhöz szeretnék fordulni a köv. ügyben.
Szükségem lenne egy tabletre, ami karácsonyi ajándék lenne:
Elvárásom nem sok van:
- min: 720x1280 as felbontású, min 8 colos kijelző, nem baj ha nagyobb (bár ebben az árban sztem nem igazán van nagyobb)
- közepesen erős vas (nem értek hozzá, de ne vmi gyenge lassú sz@r legyen,
- minél nagyobb tárhely annál jobb (ha lehet 8GB), de a bővíthetőség a lényeg.
- Gps, autóstartó meg ilyen "extrák" nem kellenek
- felhasználás jellege: film, net (csak wifin, 3G-t sem kell tudnia), könyv olvasás, játék.
. Google Play legyen mindenképpen!
Akár kínai oldalról is jöhet, de karácsonyig érjen ide, és ami a legfontosabb 30000 Ft-ba férjen bele, viszont ha külföldről jön, akkor az összeg a gyorspostával együtt max. 30k! Ha 1-2k-val túlszalad az összeg nem gáz, de sokkal fölé ne menjen.
Sosem volt tablet még a kezemben sem, így nem értek hozzá egyáltalán, ezért fordulok hozzátok!
Köszönöm a segítséget! -
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Lenne egy laptop-tablet hibrid:
És ezzel kapcsolatban, a következő lenne a kérdésem, a részletes leírásnál ez olvasható:
Háttértár: 16 GB + MicroSD (32GB-ig)És erre nem jöttem rá, hogy akkor maximálisan mekkorára lehet bővíteni a háttértárat:
1) 16 GB belső tárhely + 16 GB microSD
vagy
2) 16 GB belső tárhely + 32 GB microSDKöszi szépen a segítséget.
-
niiks
csendes tag
Nagy dilemmában vagyunk. Páromnak keresünk táblagépet. Főként netezésre használná.
Acer Iconia A1 (olcsó, 4:3-as képátló)
LG G-Pad 8.3 (drága, prémium kategória)
Asus MeMo Pad 10 (10,1")
Vélemény? -
tjb007
nagyúr
válasz
attosz1120 #45204 üzenetére
Ez is rendben van.
-
kcsa
veterán
válasz
bargeszt #45176 üzenetére
Betévedtem ide is.
Őszintén, mit vártál a piacon messze legolcsóbb 3G tablettől?
TN kijelző elég becsületesen le van írva, tudható hogy milyen. Akku bőven jó az árához és súlyához képest, egyébként valójában egy nagyra nőtt lowend csájnafon: szabvány MT6577 belsővel. Vodásoknak óvatosan, mert 900as 3G nincs benne, ez pedig nincs korrektül leírva a dobozán sem.Wifi nálam is változtatja a MAC címét,
Nálam is telenor kártya van benne és apró beállítások után szépen megy.
-
tjb007
nagyúr
válasz
attosz1120 #45201 üzenetére
Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1
(#45202) Tomi0703
Akku (Alcatel 3300mAh, Prestigio 4000mAh), belső tárhely (Alcatel 4GB, Prestigio 8GB), HDMI (Alcatel nincs, Prestigio van), Bluetooth (Alcatel van, Presigio nincs), plusz a Prestigiohoz jár ajándékba tok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Ingatlanos topic!
- XPEnology
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest