- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
mike1334
veterán
válasz
LonGleY #46593 üzenetére
Érzem én, hogy bennem van a hiba..most többnyire egy 15.5ös 1366* os laptopot és egy Nexus 10et használok felváltva, és bár tényleg szebb a Nexus képe, de annyira nem, hogy ettől fujjolnék..sőt, a laptopot többet használom..napközben a munkahelyen meg még kisebb felbontás előtt ülök, és az se zavar..de persze mindenki más, mások az elvárásaink.
HD filmet 10.1 colon..nah jó..tényleg mások vagyunk..nekem másra szolgál a tablet, és így mások az elvárásaim is, én használható, akadásmentes, hibák nélküli megfizethető tabletet szeretnék hosszú üzemidővel és kicsi súllyal..filmet meg tv-n nézek, meg ha úton vagyok akkor valóban tableten
-
mike1334
veterán
válasz
LonGleY #46591 üzenetére
Akkor én nem vagyok pixelvadász..igaz engem ez sose zavart..ma is játszottam egy kicsit nosztalgiából Wolfenstein3D-vel
De ugyanaz van, mint nálam volt a monitorral..volt FHD..de 3x annyiért, most is ez van, ha jobbat akarsz sajna mélyebben kell a zsebbe nyúlni.
Engem jobban zavar, hogy 30-40e körül a legtöbb tabletnek van vmi szoftveres ill hardveres bibije, típushibája, hibás darabok tömkelege..nem az zavar, ha nem tűéles a kép, hiszen azt láttam a boltban..hanem az zavar, hogy nem ugyanazt a felhasználói élményt kapom stabilan, és megbízhatóan amiért pénzt adtam. -
tjb007
nagyúr
válasz
LonGleY #46565 üzenetére
Kérdés, hogy mit takar nálad a hatalmas káva.
Ezek férnének bele ebbe az összeghatárba: Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0, Alcatel Tab 7 HD, WayteQ xTAB-700qci, esetleg még a PocketBook SURFpad 2.
Ha meg el lehet még menni 40-ig is, akkor hozzájön még ezekhez Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, plusz esetleg még a 8 hüvelykes WayteQ xTAB-79qci és Alcor Zest Q813IX, persze ha még belefér. -
laszlohu
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
LonGleY #39081 üzenetére
Az 1024*600 es 1280*800 kozott nem csak a felbontas a kulonbseg, hanem az utobbi mar TN helyett IPS megjelenitot is jelent. Nagyobb betekintesi szog, jobb szinvisszaadas, oldalrol nezve sokkal kevesbe torzzlnak a szinek. De a masik is rendben van, semmi gon vele, csak tudni kell, hogy a masik nem csak a par pixellel nagyobb felbontasban jobb. A 800*480 felbontasuakat viszont messzirol kerulni kell, mert annak nagyonnpixeles a kepe. Az nagyon keves mar a 7" merethez.
-
tjb007
nagyúr
válasz
LonGleY #39071 üzenetére
Az az igazság, hogy először ki kéne próbálni, hogy egyáltalán megy-e ez az oldal. Addig felesleges is lenne bármi is ajánlani.
(#39072) mutyi
"az új Wayteq tabletekhez van-e valami fejtámlatartó rögzítési lehetőség?"
Nincsen
"hogyan lehetne megoldani, hogy mind két tablet esetében ugyanaz a film menjen egyszerre?"
Kábellel semmiképp sem, szóval maximum szoftveresen, tükrözve a tartalmat, de ez is csak elméleti sík, nem vagyok benne biztos, hogy megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged