- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hol kapható Ubuntu tablet? Akár itthon akár webshop akár külföldi webshop? Erre gondolok ld link
http://www.ubuntu.com/tablet/
Köszönöm
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a Alcatel One Touch Tab 8HD tabletet valahogyan rá lehet kötni TV-re, monitorra?
-
ani000
újonc
Sziasztok!
Sajnos van egy lezárt raptor 7 es tabletünk. Gyermekem próbálkozott egy kicsit...
Máskor is volt már ilyen, de akkor a gmailba történő belépés után feloldott. Most viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, a wifi ki van kapcsolva rajta, így nem tudok belépni a gmailba. Van megoldás vagy mehet a kukába a gép????
A resetet már próbáltam de semmi. Ugyan ez maradt a felállás.
Aki tud segítsen. Köszönöm. -
Attila xy
tag
Üdv!
Az lenne a gondom hogy a táblán nem tölt be a rendszer,a második üdvözlőképernyőnél lefagy.
Lucky Patcherrel áthelyeztem egy appot a data cache mappába.Aztán újraindult de nem tölt be.
Factory resetet csináltam,sd kártyát kiszedtem.Az a gond hogy mivel nem indul a gép se látja.
Van valami ötlet,mit lehetne csinálni?
Segítsetek már ki.Ha valaki csinált már rom telepítést vagy tud oldalt ahol Prestigiora való van leírással,ossza már meg. -
tvamos
nagyúr
válasz
Carasc0 #47390 üzenetére
Egy refurbished Nexus 7-nel nincs jobb erre, szerintem. (Az megis a referencia keszulek.)
Esetleg valami ilyesmi: Virtual Android 2.0 SDK Software Development Appliance? Nem is kell installalni...
-
Carasc0
őstag
válasz
tvamos #47389 üzenetére
Igen megnéztem! Korához képest tényleg korszerű, viszont az ára horror. Tehát 100e Ft-ot nem ér. Valahol többet kérnek érte.
Én is nézelődöm. Én max 80K-t adok egy TAB-ért de eddig csak a Nexus 7 ami kellemes ennyiért. Nem tudom hogy a 7 col mire elég, sosem volt TAB-om. Nem játszani akarok rajt ez tény...Általános használat meg teszt eszköz a fejlesztett programok kipróbálására.
Akkor nem kellene nekem TAB ha Android telepíthető lenne PC-re. Állítólag valami ilyesmi lehetséges de nem kiforrott.
-
Carasc0
őstag
válasz
tjb007 #47383 üzenetére
Ja igen! Azt is néztem mint vetélytársát. Én úgy tudom hogy a nexus azért jó mert azon nyers tiszta Android van, nincs saját gyártói progik. Ellenben az LG azért telepakolja. Ez igaz? Nekem elsősorban azért kellene hogy programokat írjak rá.
Nekem legtöbben a Nexust ajánlották mindenképp. Mondjuk az Edigital-ba drága, máshol 70-80e között kapható ez a Nexus.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Tovább nézelődtem. Adott ez a kiszemelt eszköz: Google Asus Nexus 7 (2013)
Van ennél jobb ebben az árkategóriában?
-
gabe_
őstag
Nah, megvan a kiszemelt peldany, hamarosan irok egy bemutatot rola..
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy új maxell maxtab 8 colos gépen, a youtubon, a netes oldalakon található videokon, valamint néhány alkalmazás videoján, valamint letöltött videokon nincs hang. Egyébként, van hang. Pl. van rajta egy gyárilag felrakott video, azon van hang, amiket én raktam rá, különböző formátumok (DivX, mp4, flv) azon meg nincs. Próbáltam már minden beállítási formát de nem tudtam rájönni miért. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel, és mi a teendő? Köszi!
-
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként dlna/miracast stickekről mik a tapasztalatok?
Vagy az itt már nagyon off?Még két hete rendeltem egyet, ennyit tudok róla: Cortex-A9, Up to 1.2GHz, 256mb ddr3, elvileg rk2928.
Egy "buta" lcd tvt szeretnék okosítani vele, routeren lévő hdd tartalom lejátszása dlna-n keresztül (a wifi sávszélessége okés, mert a rendes smart tvn megy okésan), dts hangsávos filmek lejátszása (a tv saját lejátszója nem támogatja), youtube videók kiküldése a képernyőre mobilról, meg persze a miracastos képernyőtükrözés.
-
varesz11
tag
Üdv!
Ismerősömnek keresek tabletet. Kritériumok:
-10 colos
-hdmi (leginkább tévére szeretné kitenni a képet és filmezni)
-korrekt proci (a zökkenőmentes filmlejátszás a lényeg, játék, ilyesmi nem érdekes)
-60-80kNézegette a Concorde q10et, ez a favorit egyelőre, itt nekem a processzorrol lenne kérdésem, hogy elviszi-e gond nélkül mondjuk a full hd filmeket?
Én néztem még neki a Waytech xtab 100 qcr-t, valamint Toshiba AT-10-104et. Esetleg valamelyik ezek közül megfelelő lehet a ti véleményetek szerint is, vagy mást ajánlanátok inkább? -
tjb007
nagyúr
válasz
MrCsiT #47372 üzenetére
Vakok között félszemű a király.
Abban meg nem tudom mi a fura, hogy egy jó IPS kijelzővel rendelkező modell játékra kevésbé ajánlott a nem túl erős processzora miatt. Egy tableten csak játszani lehet, vagy mi ?50e forintért meg nincsen jelentősen jobb alternatíva a 8 hüvelykes kategóriában. Ebbe a keretbe a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, az Alcor Zest Q813i, és a ConCorde Tab SLIM fér még bele, amiknél ugyanúgy van panasz a wifire.
Műanyagházas/műanyag burkolatú modellt kell venni, annál nem lesz Wi-Fi probléma. -
iLOLyouHUN
csendes tag
Senki nem tud nekem tanácsot adni a korábbi kérdésemmel kapcsolatban?
Korábbi kérdésem -
MrCsiT
addikt
válasz
tjb007 #47371 üzenetére
Értem, csak pl. ha wifis főleg a termék, és azt sem képes normálisan tartani, akkor bizony van vele gond, és a wifi hibát a terméket megvett emberek írják le, mint véleményt.Én, mint nézelődő, potenciális vásárló, leginkább ezekre a visszajelzésekre tudok támaszkodni, ezért számomra ellentmondás,hogy miközben sokan kifogásolják a wifijét, mégis ajánlott marad valahol.
A másik, hogy szerintem, ha már IPS meg szép kijelző, akkor fura azt olvasnom róla, hogy pl. játékra nem ajánlott.
z0d1AK: 50k-ra gondoltam ez előbb, nem 500-ra!
-
tjb007
nagyúr
válasz
MrCsiT #47361 üzenetére
Ez a 30e forint alatti kategória már csak ilyen, mindegyikkel van valami gond. Az egyikem a szoftver bugos és akadós, a másikban olyan gyenge SoC van, hogy egy perc mire elindul a böngésző, a harmadikban meg olyan fos kijelzőpanel van, hogy rossz ránézni.
Nem kötelező ennyiért tabletet venni, viszont ha ennél többet meg nem hajlandó áldozni rá, akkor vagy elfogadja ezeket, vagy inkább nem vesz semmit. A választás szabadsága adott.(#47362) _seth_
Szervizben járt már ?
Talán célszerűbb lenne oda fordulni ezzel a problémával.
Mindkét változata volt nálam (Wi-FI only, 3G) és egyikkel sem volt ilyen jellegű gond. Mondjuk nekem a 3G-s változat fürgébbnek tűnt, pedig abban van a gyengébb SoC. -
Kal-El
senior tag
Most nézem, hogy a T100-ból van ilyen is: Merevlemez: 500GB belső SATA III merevlemez
Ilyennel még nem is találkoztam, hogy merevlemezt raknak bele. -
MrCsiT
addikt
válasz
donjohnson #47366 üzenetére
OK, akkor pontosítanék:
Gyermekemnek vennék egy tabletet. Ő 6 éves most,lassan majd 7 lesz, így egy 8 colos lenne az optimális, mert kisebbet biztos nem szeretne
Jelenleg, a Galaxy S Advance telefonon játszogat pár stratégiai-lövöldözős játékot, pl. a Defense Zone 2 HD lite elnevezésűt.
Olyan tabletet szeretnék, amin pl. a fenti játék akadásmentesen elfut, aksija sem árt, ha többet bír, bár, főleg lakásban lesz az eszköz használva,így ez nem elsődleges szempont.
3G sem kell, wifiből viszont olyan kellene bele, amire nem írja 10-ől 8 user az edigital fórumon, hogy 4 méterről már nem látja a routert, mint a Wayteq xTAB-79qci-nél?!z0d1AK: 500-ért már jelentősen jobb alternatíva van, ami teljesíti a fentebb leírtakat?
-
donjohnson
addikt
válasz
MrCsiT #47361 üzenetére
ennyi pénzért nem lehet minden szempontból tökéletes. játékra persze nem ajánlott. viszont újabb soc, mint a 2 magos társai (kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik) és ezt legalább vissza tudod vinni kicserélni vagy javíttatni, ha elromlana. ellenben egy kínából rendelt terméket nehezebb gariztatni és a vámról még nem is beszéltünk.
-
Kal-El
senior tag
Ennél a 32GB-nál nagyobbat már nem?
Még azon is gondolkoztam, hogy ha veszek ilyen tabletet, akkor nem a tárhelyet növelem, hanem valami felhő alapú webtárhelyről töltöm a dolgokat, amik épp szükségesek. Csak ehhez mobilnet kell. Meg nem tudom mennyire lenne zökkenőmentes így. Még nincs tapasztalatom ilyen téren. -
Kal-El
senior tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy lehet-e bővíteni a tabletek tárhelyét. És ha igen, lehet-e ebből probléma, pl fagyás, stb? -
MrCsiT
addikt
válasz
donjohnson #47356 üzenetére
A tech2.hu-s teszt azért szépen lehúzza a WayteQ xTAB-700qci eszközt, hogy lassú, akad, alkalmatlan játékra, a 4 magos proci mások 2 magosával versenyez..
..és ezek alapján, ez mégis egy ajánlott termék?
-
_seth_
veterán
Látom még mindig ajánlott a Prestigio Diamond 7.85-ös tablet, akkor rákérdezek, hogy megoldódott a lassúsága? Időnként jó a sebessége de sokszor szörnyen belassul, nehezen talál magára.
-
Phvhun
őstag
válasz
donjohnson #47356 üzenetére
Ez remekül néz ki, köszönöm mindkettőtöknek.
-
Phvhun
őstag
Igen sajnos tudom és van kb 2 órám kiválasztani egy 30k körüli értelmes tabletet, ha van valami all around ajánlott modell, az lenne a legjobb.
Ehhez a modellhez már csak ennyi plusz infóm van:
Elülső és hátsó kamera(0,3-2,0 MP)
WI-FI(802.11)b/g/nCsatik: Micro-USB port, Micro Sd kártya hely,Jack aljzat,HDMI
Akksi: 2800mAh Li-polymer akku -
Phvhun
őstag
Sziasztok,
30k-ért van valami ajánlott kategóriás tablet?
Találtam egy ilyesmit, nem márkás nem tudom mennyire ajánlható:
4.1 droid, 1027×600 7" Kapacitív
4 magos 1.3Ghz
1+8 Giga tárhely, valami szutyok kamera.Köszi.
-
techfan
csendes tag
válasz
TechArtist #47040 üzenetére
20k alatt biztosan nem találsz vállalható tabletet, GPS-szel meg főleg nem. (szerintem még használtan is esélytelen)
-
Soma01
veterán
8 colos körüli tabletet keresek ami gyors működésű és van benne 3G is. Kínából is hajlandó vagyok rendelni. Régebben a Chuwi v88-at néztem. Szóval olyasmi kellene, csak 3G-s kivitelben. Az ár is olyasmi legyen mint a Chuwi, persze a 3G miatt tudom, több lesz. Az a felár nem lesz gond.
-
gabe_
őstag
Egy Navon Predator 7-et nézegetek, egy Wayteq xTab 700qci-vel szemben, melyik lenne a jobb választás.
-
iLOLyouHUN
csendes tag
Sziasztok!
Kínából tervezek tabot vásárolni, de nem tudok dönteni.
Ezek a kiszemeltek:
- Vido (Yuandao) M10 10.1 emmc???
- FNF Ifive 3 9.7 (nem a mini) emmc
- Onda v975m elvileg ebben nem emmc van viszont teszteken egészen jól muzsikál random r/w-ben
- FNF Ifive X3 emmc
Másik típustól sem zárkozom el, de 200-230 USD a keret. Ami fontos lenne, hogy 9.7 vagy nagyobb legyen. A felbontás minimum 1920x1200, 3g, gps nem fontos, de a bluetooth nem ártana. Persze Onda-ban sincs BT viszont erősebb a GPU és ez kompenzálja számomra. Ha valakinek van ezekkel tapasztalat azt kérem ossza meg velem! -
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #47341 üzenetére
Elnézést a fogalmazásért, de mi a tökömért szeretnél USB modemet dugni egy beépített 3G modemes készülékre ?
Az egyetlen lehetőséged ennek a megoldására változatlanul a PPP Widget lehet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #47338 üzenetére
7.0 ? 8.0 ? 10.1 ?
Ez lehet amúgy az egyetlen esélyed: [link](#47339) Edenyke
Ha csak a nyers erőt nézzük, akkor az RK3188-as S1, ennek ellenére én mégis inkább a 2012-es Nexus 7-et ajánlanám.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ha pusztan a teljesitmenyt nezzuk, akkor n7 '12 tegra 3 vs pipo s1 rk3188 kozott melyik a jobb?
Szulonek lenne, youtube, rss, viber es bongeszes, n7 tobbi extraja (nfc, gps, meg a tobbi) annyira nem fontos, max a nagyobb felbontas es a jobb minosegu osszeszereles.S1 kb 27k ujonnan, n7 hasznaltan indul 35k korul, melyiket erdemesebb venni?
N7 teljesitmenyen mennyit dobott a 4.4?
Olvastam, hogy rk3066 es rk3188 keszulekekre is talan lesz 4.4, s1re varhato?Nekem n7 '13 van, de az mar tulzas lenne neki, viszont one x-el eleg rossz szemelyes tapasztalatokat szereztem tegra 3 teren.
Most egy pink noname tabletet hasznal, 800x480, A23 dual-core Cortex-A7 CPU, 512mb, android 4.2.2, antutuba egesz jo eredmenyt hoz 12000 korul, belepo stintre tokeletes, igazabol azert vettem neki, hogy lassa, felesleges neki a tablet
, de kiderult megis tudja hasznalni, szoval akkor ideje upgradelni.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Tud valaki segíteni abban, hogy egy Galaxy Tab3-ast hogyan tudnék összehozni egy Huawei (Inviteles) USB-stick modemmel (E3131)???
Rádugtam OTG kábellel, de semmi, meg se röccen, bár a modem villog, de nem telepedik, és természetesen a net sem működik... Van valami trükk, hogy legyen mobilnetem ezen a módon?Tudom, hogy van saját topic, de az sajnos eléggé halott...
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Barátom hozzám dobott egy név nélküli (a dobozán is kb. annyi volt állítólag, hogy Android Tablet PC) teblet-et, olyan 7" környékén.
A lényeg, hogy bekapcsolásra kis robot, android felirat és robot züld alapon, és android felirat "futófénnyel", majd innen nem is megy tovább.
Csak azért írtam le, hátha vaéakinek egyrészt így ismerős lehet a típus, másrészt ötlet illetve irányvonal a lehetséges teendőkről?
Bekapcs és fel/le gomb kombinációkat próbáltam, de semmi.Előre is köszi, ha valakinek lenne ötlete.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Rivaul #47330 üzenetére
Akkor sztornó a korábbi.
WayteQ xTAB-79qci, WayteQ xTAB-100qcr. Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85, Alcor Zest Q813i, esetleg ha még megtoldja azt a 60e forintot pár ezer forinttal Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1, vagy ASUS MeMO Pad 10 (ME102A).
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Öcsém (20) szeretne egy tabot venni cirka 50-60k ért. Valami megbízható jó tudású jószág kellene amit bátran ajánlotok. 1-2 félét szívesen fogadnék hogy mit éri meg venni jelenleg ennyiért. ThxKésőn de most látom az alap kérdéseket
8-10 colos
upc netet kéne vigye (stick)
új-használt mind1
árat írtam
itthon vennénk -
floratm
senior tag
Egy ideje figyelem a 8 colos 30-40 ezres kategoria környékét.70 ezret nem vagyok hajlando kiadni Lg g padra noha nagyon eltalált.
A 40zer körül leginkább ajánlott ahogy látom az alcor prestigio wayteq. Előnyük a 8col és két év garancia,amire szükség is van mert ahogy itt olvasom nemgyőzik visszahordani boltba a vásárlók.Szerintem a legjobb vétel a N7 45 ért 32gb. Igaz hogy csak 7 col de össze van rakva. Néztem aprón, sokan a haználtat akarják ennyiért eladni
-
tjb007
nagyúr
válasz
Carasc0 #47320 üzenetére
LG G Pad 8.3 lett volna, ha nem láttam volna meg a 3G-t, de ugye megláttam.
Az a helyzet, hogy ennyiért ilyen tudással semmit sem fogsz kapni. Ami legközelebb áll az általad leírtakhoz az a 140e forintba kerülő ASUS MeMO Pad FHD 10, de ez ugye már jóval több 90e forintnál. -
Soma01
veterán
Kapható már 8 colos (körüli) kínai tablet ami jó minőségű, gyors, és van benne 3G? Melyik az?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nézelődtem a táblagépek piacán. Az összefoglalóban feltett kérdésekre adott válaszok alapján és némi + kiegészítő információk megosztása révén szeretnék tőletek segítséget kapni hogy melyiket érdemes megvenni (milyen alternatívák közül érdemes választanom). Lássuk:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-10
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Csak új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Általános+ szeretnék rá programokat fejleszteni.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Max 90e FtTovábbi kiegészítő információk:
- Felbontás jó lenne fHD
- 2GB belső memóra
- 16GB-os tárhely
- Wifi és 3G képes
- Jöjjön ki rá majd az Android 4.4 legalább
- HDMI nem ártana ha lenne bár nem kötelező!
- IPS panelt dícsérném!Előre is köszönöm!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Andyka0908 #47315 üzenetére
Én korábban akartam írni erről is tesztet, aztán ennek az vetett véget, hogy egyik napról a másikra a Concorde képviselete a korábbi baráti viszony ellenére egyszerüen nem reagált sem telefonra, sem emailre...
-
donjohnson
addikt
válasz
Andyka0908 #47315 üzenetére
tesztet én se találok, de concorde.hu-n van fóruma véleményekkel.
-
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off lesz a kérdésem, akkor bocsi miatta.
Concorde Q10 tabletről keresek tesztet, de nem nagyon találok...Esetleg tudtok ebben segíteni? Köszi szépen.
-
lalakov
senior tag
válasz
tjb007 #47313 üzenetére
Köszönöm.
Tom1939: Igen, valószínűleg a 8-as lesz, a méret mellett a 2 év garancia és a meglepően széleskörű tartozékok miatt.
Még várok a vásárlással, remélem idén már annyi ilyenfajta tablet özönlik a piacra, hogy a 3G-s tabletek ára is lenyomódik még jobban.A Prestigio-n le lehet szedni a gyárilag telepített programokat rootolás nélkül? Nem mintha a 4.2 nem lenne jó rendszer (a telefonomon 4.1.2 van és tökéletes számomra), de milyen a cég frissítési politikája? Lehet online frissíteni?
-
válasz
lalakov #47310 üzenetére
Méretet el kellene döntened. Én is sokat használom munkára a tabletem. Szerintem a 8-as az ideális (zakózsebbe elfér de elég jelentősen nagyobb a képernyő mint a 7-esek). De minnél többet használod annál fontosabb a képernyő méret, tehát 10-es is teljesen racionális lehet (nekem 7.7-es samsungom van).
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Irodai munkára való tabletet szeretnék venni.
- kijelző: 7-8-10 hüvelyk
- új
- itthon szeretném megvásárolni
- nem kell rádió
- a legolcsóbb használható
- 3G
- első és hátsó kamera
- RAM mérete: 1 GB RAM
- Platform: Android 4.1-Köszönöm,
lalakov -
Zeki
nagyúr
válasz
OddMan #47304 üzenetére
Te, felmész a kínai oldalakra, és nézelődsz.
A Cubotnak vannak ilyen modelljei, meg a Freelandernek is. Aztán még ki tudja...kínai boltok:
minideal, antelife, minitake, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen
illetve eladói piac
aliexpress.com -
donjohnson
addikt
válasz
Peddy789 #47303 üzenetére
nem írtad, hogy mekkora méretben gondolkozol. wayteq xtab-700qci esetleg?
-
OddMan
őstag
Tudnátok ajánlani 7-8"-os méretben DualSIM-es tablet-et IPS kijelzővel?
10"-os méretben akad egy-kettő, de azok nekem nagyok. -
Peddy789
őstag
sziasztok, 30k körül +-5, vmi normális tablet van? nemkell játék, csak filmet tudjon lejátszani, meg olvasni tudjak rajta
jöhet bármi vélemény
-
domerator
veterán
válasz
daniel2121 #47300 üzenetére
Azokat ebben az esetben neked kellene meghatároznod... más szóval az igényeidet, elvárásaidat.
-
Zeki
nagyúr
válasz
daniel2121 #47300 üzenetére
Nem tudod összeszedni az igényeidet?
Na azok a preferenciák.
Mindenkinek más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest