- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Az Alcor Access D786M dualsim-es tablettel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ezt a készüléket lehet telefonálásra használni? Ha belerakok egy t-mobile és egy telenor sim kártyát, akkor képes mindkét hálózatból hívásokat fogadni és kezdeményezni, mint egy dualsim-es okostelefon?
Azt sejtem, hogy egy időben csak az egyik hálózattal lehet kommunikálni, legalábbis az olcsóbb telefonoknál ez így szokott működni. -
tjb007
nagyúr
Nem létezik.
(#47485) z0d1AK
Ha minden igaz a processzor órajelén kívül (nincs overclockra lehetőség) csökkentve lett a GPU órajele is, plusz a támogatott kijelzőfelbontás is vissza lett véve.
Ezt is csak harapófogóval tudtam kihúzni. Ha lesz új infó majd korrigálom.(#47487) belanet
Jó lenne tudni, hogy mit takar az a kevés pénz.
-
PongiBandi
tag
válasz
fateless #47482 üzenetére
Nagyon kiváló ötletet adtál, hálásan köszönöm. Nem tablet kell nekem, hanem Phablet (phone calling Tablet PC). Tetszik a belinkelt Pipo T1 is, csak azt nem tudom kihámozni, hogy van-e benne rádió, vagy nincs. Az általad is belinkelt gyári oldal nem mond semmit róla.
Ez az oldal azt mondja nincs benne rádió.
Ez meg azt hogy van: FM Radio Yes, earphone needed
Most akkor van van nincs?
-
Ombi5
őstag
udv.
Ismerosom ramsozott egy bluepanther voyager tab-et,hogy tegyek ra neki vmi navigacios programot. Tudtok ajanlani esetleg vmi szoftvert (free) es ehhez regisztralnom is kell? Mivel en mindig is apple-s voltam,igy kicsit megvagyok love...
Koszonom
-
Spr1nG
tag
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit! Ikreim vannak, hamarosan itt a szülinapjuk és természetesen Tab-ot szeretnének (lányok). Kevés pénzből nagyon jó tab-ra lenne szükségem.
Nagyjából ezek az elvárások (persze ezek az én elvárásaim) lennének:- Dual core
- 1GB Ram
- IPS
- Új
- Méret mindegy
- Felbontás mindegyPersze lehetne az ingyen-nél egy kicsit olcsóbb!
Köszi
-
Tim82
félisten
Köszi mindkettőtöknek, nekem is ez volt a tippem.
-
z0d1AK
nagyúr
Az RK3188-nak most jelent meg az RK3188 T-s verziója, ami azt hiszem, hogy egy csökkentett teljesítményű, olcsóbb verziója. Az órajele 1,3-1,4 GHz csak, másban nem tudom, hogy vettek-e vissza belőle, mert amikor legutóbb a Rockchip képviselettel beszéltem, azok csak habogtak, nem tudtak róla mondani semmit.
Az RK3199T valószínűleg erre utalna és csak el van gépelve, ezért sincs róla infó a neten.
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Létezik olyan SoC tabletekben, hogy RK3199T? Merthogy csak ennyi van róla a neten.
-
válasz
PongiBandi #47470 üzenetére
Én is ilyet tervezek, csak nekem már megvan hozzá a tablet (Freelandey PD10). Erős, nagyon gyors és baromi pontos GPS (már sokat használtam), jó mindenre. Annyi, hogy én egy középen felnyitható változatot akarok berakni, de majd csak nyáron fogunk neki apóssal és a testvérével. Addig egy sima kis autós tartóba rakom.
A lényeg, hogy ezt nagyon tudom ajánlani, mert nem takar ki sokat (az általad választott már egy elég nagy darab), de mivel erre a célra nem szükséges bitang hardver, ha nem lenne már meg az eszköz, én egy ilyen jellegű eszközt szerelnék be a méret és praktikum miatt. Ezt pl könnyen be lehet rakni olyan módon is egy DIN-es foglalatba, hogy onnan kihúzva majd felhajtva használhasd.
Azt nem tudom, hogy itthon fogják-e ezt árulni, mert egy elég új készülékről van szó. -
tjb007
nagyúr
válasz
PongiBandi #47473 üzenetére
Az FM rádió miatt szinte nincs is nagyon más az általad kinézetteken kívül.
(#47476) daniel2121
Van benne.
-
PongiBandi
tag
válasz
daniel2121 #47476 üzenetére
Te is autóba keresel tabletet?
-
donjohnson
addikt
válasz
daniel2121 #47476 üzenetére
asus honlap, mobilarénás teszt
mindkettő szerint van benne. elég bizonyíték?Navigation
GPS & GLONASS -
daniel2121
őstag
válasz
PongiBandi #47475 üzenetére
Én a Asus memo pad 8-at néztem ki magamnak, de most bejött a képbe ez is a gps miatt.Bár most kissé elbizonytalanodtam az egyik oldalon azt írják az Asusról hogy van benne gps a másikon meg hogy nincs. Valaki segítsen akkor van vagy sem.
-
PongiBandi
tag
Még nem láttam élőben, de remélem erre hamarosan sor kerül. Az biztos, hogy csak IPS kijelzősök között keresgéltem, úgyhogy nagyon rossz nem lehet.
-
daniel2121
őstag
válasz
PongiBandi #47473 üzenetére
Ez nekem is tetszik mert van benne gps is,kár hogy az Asus memo pad 8-asban nincs. Mennyire jó ez a gép,kijelző ilyesmi?
-
PongiBandi
tag
válasz
daniel2121 #47472 üzenetére
Nem a helyére, hanem helyette. De mindenképpen szükséges lesz egy kis átalakítás. Már ha belevágok a projektbe, merthogy még nem biztos.
Közben találtam egy másikat is
-
daniel2121
őstag
válasz
PongiBandi #47470 üzenetére
Hogyan akarod "befaragni" a rádió-magnó helyére?
-
mpierre
veterán
válasz
mpierre #47468 üzenetére
Akkor folyt.:
Az akksi 2800mAh-s. A wifi használata szépen kiharapja a telepből a magét. A tegnapi nyüstölés 60%-t merített rajta. (antutu, mérges madarak, wifi, telepítések) A folyamatos adatkapcsolat se veri földhöz, elfogadható mértékben merül.
Gps-t még nem próbáltam, de az autós tartó nagyon patent. Rá kell pattintani a tabletra,, fogja rendesen. A tapadókorongos részt rövidnek érzem.pandion: Sima 4.2 android. Semmi extra, de azt tudja beton stabilan.
-
PongiBandi
tag
Üdv Urak
Autóba szeretnék befaragni egy tabletet, a jelenlegi megoldást (1 DIN-es fapados rádiósmagnó) kiváltandó.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7"-re gondoltam, de nem gond ha kicsit nagyobb (9" is elfér)- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
bármelyik- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon szeretném megvenni- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
mint írtam autóba, ezért GPS és FM rádió és Bluetooth (tel. kihangosításhoz) mindenképpen kell. Beépített modem (3G / HDSPA) nem feltétlenül kell. A kijelző nagy felbontása sem lényeg, de legyen IPS paneles (mivel kissé oldalról fogom sasolni). Nem kell erőgép, de azért két mag legalább legyen benne.- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
kb 60eEddig ezt találtam
Prestigio MultiPad 4 Ultimate 8.0 3GKicsit budget fölött van, és fehér. Fekete (vagy legalább szürke) színű kellene.
Előre is kösz a segítséget.
-
mpierre
veterán
válasz
motoflug #47460 üzenetére
Majd ránézek. Ami eddig kiderült:
Az Alcor Access D786M összeszerelési minősége nem lenne rossz. Akad két apróság.
- Az egyik a bekapcsoló és a hangerő gombok lötyögnek, ebben a Huawei Ideos S7 sokkal igényesebb.
- A másik, hogy az unibody ház és a vékonyság miatt erős szorongatásra elszíneződik az lcd.Továbbiak:
Az Alcorra csak alap 4.2 android kerül, nincs semmi csicsa, szemben a Huawei-jel, ami meg csak 2.2 (van egy-két custom rom is). Ezzel nincs semmi gond.
Az Mtk 8312 nagyjából egy samu galaxy s2 teljesítményét hozza. Nem egy mai csúcs, de nem rossz. Az antutu ~12k pontot adott rá. Az ideos
Az alcor felbontásban jobb 1024×600 szemben a 800×480-nal, de ugyanúgy sima tft van benne, tehát ugyanazokkal a betegségekkel küzd mindkét kijelző. A fényerő elegendő.
Az alcor kihangosítva nem tesz csodát, de ez a készülékház miatt nem is csoda. Az ideos sem egy bajnok, de abban van anyag. (Kb kétszer nehezebb)
Mobo playerrel mindent lejátszik, amivel megkínáltam.Folyt köv.
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #47463 üzenetére
Hét igen az alap android lenne az igazi a Gpadon is,csak portolt létezik rá,abba meg egy-két dolog nem működik megfelelően.(Gondolom nem csinál konkurenciát saját magának az LG). A custom romokból is a Mahdi,meg az AOSP ami használható volt,de ott is pl. a chrome "elalvás" után felébresztve hiába van állandón a wifi,meg van szabad ram is,míg vissza nem tölti - az amúgy ott maradt oldalakat - megdermed az egész és semmit nem lehet kezdeni vele,kicsit olyan "elnagyolt" a netoldal képe. Ezt több Qualcomm-os csodánál is tapasztaltam,lehet a RAM kezelésben van elmaradva,passz...
-
tjb007
nagyúr
Tarthatod parasztvakításnak, de attól még nem lesz az.
Alapból hátránnyal indul egy olyan gyártó modellje, ami -elnézést a szóhasználatért- tele van a gyártó erőforrás zabáló szarjaival, szemben azzal, amin a teljesen alap rendszer fut. Ez az LG készülékeire hatványozottan igaz, a GPE változatokkal például semmi gond nincs.
Lehet tényleg jobb lenne, ha a Google megszabná a gyártóknak, hogy csak stock rendszerrel kerülhetnek piacra a készülékek, aztán akinek szüksége van az extrákra letölti majd magának.(#47461) laszlohu
Mivel csontra ugyanolyan SoC van mindkettőben, ezért elég érdekes lenne, ha nem lenne benne.
-
BMS
őstag
Alcor Zest Q813i
erről a tabról mi a véleményetek? az edigitalon 48ezerért van fent....ebben az árban van ennél jobb(2 giga ramja van,4 magos)
illetve az oldal gondolom megbízható
-
-
gps76
őstag
válasz
koncsik #47452 üzenetére
Nem foglalkozok egyelőre vele,semmi gond nincs vele,megmondom őszintén inkább a Gpad-ot adtam el ez számomra használhatóbb és nekem jobban tetszik a kijelzője,mert az LG-nek olyan sárgás,mintha fakó lenne a képe,auto fényerő nem működött rendesen és a leglényegesebb,hogy a 2 GB RAM-mal annyira pocsékul bánt,mintha 1 GB lett volna benne. Letiltogattam felesleges dolgokat,rootoltam,kitakarítottam de nem változott számottevően.A custom romoknak mindnek volt valami,ami nem stimmelt.
Ennél a 2 GB mindenre elég,több böngésző több oldal betöltve,RR3 elindítva utána home gombbal kilépve,a böngészők nem töltögetnek újra visszadobnak minden oldalt.
Ha gond lenne vele,gondolom akku lesz leghamarabb idővel,majd "megbarkácsolom".
Rájöttem ez a Qualcomm őrület,csak parasztvakítás,nyers tesztekben jól szerepel,de használat közben? G2 is hasonló szinten produkált a Gpad-dal.
Kíváncsi leszek az Intel 4 magosok mit produkálnak androidon,ha a 2-esek ilyen jók,ls még csak a "kicsit" próbáltam. -
tjb007
nagyúr
Ilyen paraméterekkel rendelkező tabletet itthon ennyiért nem kapsz.
Hogy Kínában mi a felhozatal majd a naprakészebb fórumtársak megmondják.(#47455) v_angelus
Mindkettő megfelelő lenne. A Prestigio sem lenne rossz választás, ennek ellenére én inkább az ASUS-t mondanám.
Az esély meg mindegyiknél megvan arra, hogy kifogsz egy hibás példányt, legyen szó bármelyik márkáról. -
v_angelus
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 col
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új készüléket szeretnék
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon szeretném megvenni
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) általános használat, netezés, filmnézés (HD), gyengébb, egyszerűbb játékok
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60-65 ezerAmi fontos lenne, az a megbízhatóság, mert a szülőknek lesz, és nem szeretném, ha havonta kellene szervízbe küldeni.
Két készüléket néztem eddig:
Asus MeMO Pad ME102A-1B021A
Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1Melyik lenne a megfelelő? Esetleg van jobb 10 colos itthon ebben az árkategóriában?
előre is köszönöm a segítséget.
-
BMS
őstag
Sziasztok.
Tabletet szeretnék venni és ebben kérném a segítségeteket.
Kritériumok: az ár max 53ezer,minimum 2 giga ram,legyen jó a kijelző,gyors a rendszer(ne akadozzon amikor írok pl),legyen wifis,jól bírja az akkumulátor(netezésre használnám leginkább),proci 4 magos(bár nem tudom,hogy lehet-e erősebb egy 2magos tab egy 4 magosnál ebben az árkategóriában)
-és ne avuljon el(ezt arra értem,hogy az androidos telefonom már fél év után olyan leharcolt lassú volt,hogy az hihetetlen)Az a lényeg,hogy vadonat új legyen egy megbízható oldalról(ha most van valami akció az is okés)
illetve írhatnátok oldalakat ahol tudnék nézelődni és megbízhatóak is,jó árakkal
-
gabe_
őstag
válasz
#67605760 #47434 üzenetére
Alcor Access D786M esetleg?
-
Köszönöm, este elolvasom majd a véleményeket az Amazonon...
Igazság szerint csábító ez a Dell, még próbálok jobban utána nézni. A gariztatás nehézkes, az biztos, elvileg járnak közeli rokonaim USA-ba, csak ilyen szempontból nem elég sűrűn... (persze kiküldeni ki tudom a kinti rokonoknak...) Te hogyan oldod meg (reméljük persze, hogy nem kell)? -
d@vee
őstag
Üdv mindenkinek. Vettem egy Navon Raptor 7-est, az újabb, 8gigás verzióból. Nem tudjátok van e hozzá fórum valahol??? Pl. Ahol CyanogenModot portolnak rá meg ilyenek...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #47448 üzenetére
Akkor elmondom, hogy hiába van elől, elég pocsékul szól az a hangszóró, tehát nem feltétlenül előny növelő tulajdonság. Igazából a 40 ezres árért már nem lesz annyira nagy buli, esetleg 30-ért még talán-talán.
Bár megsúgom, hogy a hasonló képességekkel próbálkozó Lenovo A1000L nemsokára már csak 25K lesz (igaz, 512 MB RAM-mal), akkor viszont ki venné 15-tel drágábban az Acert? -
gps76
őstag
válasz
koncsik #47441 üzenetére
Nekem Dell Venue 7 van Atom Z2560-al, gyári 4.3 érkezett rá 2 GB RAM-on osztozik minden.
Antutuban 19000 körüli pontot adott az 1.6-os procira,HD kijelzővel,használat közben mint pl.böngészés chrome-al összetettebb oldalakat,google earth épület megjelenítéssel kb. forma-forma a Gpad-dal(oké ez fhd,de sok előnyét nem láttam a hd-hoz képest). A Venue 8-asban nagyobb a proci is tehát még fürgébbnek kell lennie és érdekes,mert a 2560-as is alig melegszik,egy RK3188-hoz képest.
Lehet jobban jársz a Dell-el,csak kérdés a gari... -
törölt tag
-
Attila xy
tag
Kösz szépen.Egy használható linkkel is beérném.
Üdv!
Az lenne a gondom hogy a táblán nem tölt be a rendszer,a második üdvözlőképernyőnél lefagy.
Lucky Patcherrel áthelyeztem egy appot a data cache mappába.Aztán újraindult de nem tölt be.
Factory resetet csináltam,sd kártyát kiszedtem.Az a gond hogy mivel nem indul a gép se látja.
Van valami ötlet,mit lehetne csinálni?
Segítsetek már ki.Ha valaki csinált már rom telepítést vagy tud oldalt ahol Prestigiora való van leírással,ossza már meg. -
MIt javasolnátok (nagyjából egyárban tudnék hozzájutni):
ASUS MeMO Pad 8 16GB Tablet (ME180A-A1-WH) White vagy Dell Venue 8 16 GB Tablet (Android)?
A Dell 2x olyan nehéz, de 2GB DDR2 van benne (gondolom nincs összefüggés), az Asus-ban 1GB DDR3L van.
ASUS:AMD E Series 1.6 GHz, Dell: 2GHz Intel Atom Z2580.
Mindkettő: WXGA 1280 x 800 felbontású, IPS.
ASUS-ban lehet, hogy nincs GPS?
A Dell-t nem is lehet itthon kapni, ha jól látom...
Meghalt a jó öreg Concorde 9.7 IPS vdeovezérlője, kisebb, de 4:3 arányú tabletet szeretnék:
Ha van itthoni hasonló alternativa, megköszönöm a javaslatot, a fentiekhez kb. 40k HUF-ért jutnék (csak 1 db.-ot tudok kérni, bocs)
Előre is köszönöm a véleményeteket. -
gildike
csendes tag
sziasztok nekem a köveketző lenne a gondom van egy myaudio 908 DCC tabletem vetem hozzá hdmi/mini hdmi és hiába akarom csatlakoztatni a tv nem ismeri fel sőt a tablet sem a tvt na most én nem nagyon értek ezekhez esetleg bekell állítani valamit azon kivül hogy a tableten bekapcsolom a hdmi t?
-
törölt tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, konkrétan fogalmam sincs róluk, nem értek hozzájuk. Androidos telóm van, más oprendszert még nem is láttam, ez tetszik, ennyit tudok.
Kamionozáshoz lenne szükségem egy tabletre, csak GPS miatt kéne. A leírtak miatt olyanra lenne szükségem ami nem fagy ki, strapabíró, nem baj ha nem bika, csak működjön. Valószinűleg IGO lenne rajta.
Tudnátok írni 40 ezer forintig olyan tableteket amik nem gyári selejt szériák, és amik nektek beválltak?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Alcor Zest D714I tabom, Android 4.2.2-el.
A galériából videó indításánál nem kínálja fel a telepített videólejátszókat... És nem tudom módosítani sem. De nem is az alap videó lejátszóval indítja el, olyan mintha a Galériának lenne külön lejátszója és egyszerűen nem tudom változtatni. Valakinek ötlet? -
kiskakas
senior tag
Forumtársak
8" méretben, lehetőleg 1280x720 felbontásban milyen jófajta, kínai tabletet ajánlanátok? Ainol fire-t nezegettem regebben, 7"-ban,de asszem hajlanék a 8" felé.
-
Soma01
veterán
Erre valaki: [link] ?
-
yetir
tag
Itt se fog tudni senki segíteni a kérdésemben?
-
Lasliegrand
tag
-
attrilka
újonc
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, most lesz az Aldiban Medion táblagép akció. Olvastam már van aki vett itt, vagy csak érdeklődött. Esetleg aki vett, van valami tapasztalata amit megosztana velem? Én leginkább filmnézésre használnám wifin keresztül. Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bull84ghia #47413 üzenetére
Ennyiért újonnan sajnos nincs olyan, ami ajánlott is lenne.
A használtakat passzolom.(#47421) Carasc0
-
Carasc0
őstag
Hol érdemes Nexus 7 2013-at venni? Csak azért mert az Edigital picit drága, a többi boltokat nem ismerem. 80K alatt megszerezhető az eszköz de hol megbízható!
-
Alex91
félisten
válasz
bull84ghia #47418 üzenetére
Tudom, nekem is van egy. De uj OS-t mar nem kap. IPad 2 meg bevalalhato...
-
Alex91
félisten
válasz
bull84ghia #47413 üzenetére
IPad-bol elso generaciosat mar ne vegyel...
-
bull84ghia
őstag
Hello
Szüleimnek vennék egy tabletet.
10" netezésre lenne használva illetve játékra a a fiam ott van náluk. A játék kimerül az angry birds sorozatban más nem érdekli, 3 éves.
A határ az 40-45e ft. Lehet új illetve használt is. Nekem Ipad3-am van az tetszett nekik. Ipad1 beleférne a keretbe de szeretnék androidos alternativát is.
A 4:3 kijelző lenne a legjobb bár ha jól tudom nem sok ilyen van.
Magyarországon szeretném beszerezni.
Köszi előre is. -
mpierre
veterán
Nos. Beruháztam egy Alcor Access D786M-re. Pár napig nyüstölöm, majd jelentkezem tapasztalatokkal.
Ja az összehasonlítás alapját egy Huawei ideos S7 képezi. Most az van.
-
yetir
tag
Sziasztok! Van egy Sanei N10 quad core-os tabletem és szeretném rootolni. Egy SRSROOT for andoid nevezetű programmal próbáltam, de egy ilyen hibaüzenet után nem tudok továbblépni: "ERROR: Make sure your device is connected in Android Debug mode, and the drivers are installed. then try again."
Driver kell neki? Ha igen, akkor azt honnan tudok szerezni és mit kezdjek vele?
Elmondom az okokat: a Simpson Tapped Out miatt használtam főleg a gépet, de egyszercsak kiírta, hogy nem kompatibilis az eszközzel... Ezért valamiféle azonosító átírást ajánlottak, de ahhoz rootolni kell ugye...
A másik, hogy lehetséges, hogy szoftvert is frissítenék valahogyan, biztos van újabb.
Próbálkoztam a saját topicjában is, de ott nem nagyon pörögnek az események...
-
válasz
tjb007 #47407 üzenetére
No igen, utána kaptam az infót, hogy sikítva belefér a 40k is, azért is raktam be pár drágábbat, de a keretet elfelejtettem kijavítani...
Meg preferáltabb a fehér szín, így szerintem a világosabb Prestigio játszik, vagy valamelyik WayteQ.
De akkor a két xTab közül a drágábbik a jobb, ugye?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lasliegrand #47404 üzenetére
Maga a billentyűzet igen, de a tok nem, mivel mindegyik direkt az adott modellhez készült.
(#47405) whitey05
Pedig ezen a szervizen kívül nem nagyon fog tudni senki sem segíteni.
(#47406) AxBattler
Ezek közül mindenképpen a WayteQ xTAB-79qci-t, viszont ez sehogy sem férne bele ebbe a keretbe.
A sorban következő pedig a Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 lenne. -
Üdv!
Kolléganő családjában 9 éves kislánynak kellene androidos tablet:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat!
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Mo., EDigital, vagy hasonló helyen.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Net, film, zene, kis játék.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30-35k
- kinézett gépek:
Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo + tok
WayteQ xTAB-700qci + külön tok
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 + tok
Prestigio MultiPad 8.0 HD
WayteQ xTAB-79qci + külön tokA minőség/összeszerelés/megbízhatóság is fontos, a teljesítményt nem kell kimaxolni.
Ti melyiket ajánlanátok? Esetleg egy másik modell? -
whitey05
csendes tag
Üdv Android guruk!
Lenne egy Prestigio Multipad 7 Hd+-os masinám, olyan problémám lenne, hogy a bootolás közben megáll.Recoveryből USB-n nem ismeri fel,memóriakártyáról pedig folyamatosan megszakítja az új rom telepítését így sakk matt a tablet javára.Valakinek valami ötlet? Ha nem muszáj, nem viszem szervízbe, mert sok idő és ahogy hallottam elég pénzes dolog is... -
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy eredetileg pl. Sony vagy Samsunghoz gyártott billentyűzetek használhatóak-e más bluetooth eszközzel (én konkrétan egy másik, Wayteq tablettel használnám őket). Ezt a 3 típust néztem ki:
1. http://www.tok-shop.hu/termek/bluetooth-billentyuzetes-mappa-tok-samsung-galaxy-note-10.1-n8000-fekete
2. http://www.tok-shop.hu/termek/bluetooth-billentyuzetes-mappa-tok-samsung-galaxy-tab-10.1-tab-2-10.1-p7500-p5100-fekete-brando
3. http://www.tok-shop.hu/termek/sony-xperia-tablet-z-bluetooth-billentyuzetes-mappa-tok-fekete-qwerty-brando
Továbbá érdeklődnék, hogy szerintetek van-e érdemi különbség az első és a második linkelt termék között...
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest