Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolka1982
csendes tag
Hi all!Megvettem ma az általatok javasolt wayteq xtab 79qci tabletet.Minden nagyon jó és szép, de a képernyő precizitásával nem vagyok megelégedve ...Nem tudom nem e a gyári kijelzőfólia miatt, de nagyon pontatlan...Főleg a Contract Killers Zombiesnál vettem észre, ahol ugye fontos lenne a célzás.Szinte kizárt a pontos lövés.Tudnátok ebben segíteni, mi lehet a baj?
-
bolka1982
csendes tag
2 db fólia van rajta, külsőt természetesen levettem, de az alatta lévőt, ami teljesen lapùl a kijelzőre azt nem.Szedjem le akkor nyugodtan azt is?
-
bolka1982
csendes tag
Pár napos tulaja vagyok a Xtab79 QCI, de azt mondom óvatosan a készülékkel! Nekem felismeri az 1 gb ramot, mégis akad egy 2 éves "alap" játék, a CK Zombies nevű, teljesen egyszerű lövöldözős játék. A hardver ugye elvileg elég erős, de ha ez a játék akad, akkor valami gond csak van ezzel a géppel...
-
bolka1982
csendes tag
Engem sajna pedig nagyon idegesít, hogy akadnak a játékok a WayteQ xTAB-79qci -on, úgy hogy visszaviszem és kicserélem erősebbre.
Most kérném akkor viszont a tanácsotokat, hogy ne szívjak még egyszer.
A legjobb 8" körüli tabletet keresem, ahol biztosan nem lesz semmi gond a játékok futtatásával.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface GO + Billentyűzet 10" Pentium 4415Y 8GB RAM 128GB SSD Windows 10 Tablet
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Tab S9 Ultra 5G - Használt, szép állapot
- 2db iPad Mini 7 (2024) Wifi 128GB Blue
- Eladó Apple iPad Pro 10.5 64GB Cellular 4G tablet, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest