- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Mivel úgy fest kifogtam egy rokkant 79qci-t,nem tudok a teljesítményéről beszélni.Ellenbe tudok a kijelzőről aminek nagyon szép színei vannak és brutális a betekintési szöge.Isten igazából most jövök rá,hogy milyen nagy minőségi ugrás egy belépő szintű TN paneles ketyeréhez képest(MyAudio708DR).A mérete baromi jól el van találva,igazi felüdülés egy 7 colos tabhoz képest.Érintésre nagyon szépen és pontosa reagál és a g sensort sem imbolog mint sz olcsóbb versenyzőkben.A 30-34 ropis 8 colos ATab8D-hez képest ez a 7.85-ös méret sokkall jobban kézhez áll,és az összeszerelése/megjelenítése magasan veri azt.A hátlap műanyag aminek valahol örülök,mert az alu lap igényes,de árnyékolhat is rendesen.Ha már wifi...a Lumia 520-asom erősebb e tèren,de ettől eltekintve nem dobálta el a jelet(kivéve amikor elfogyott a memória a gépből,de ugye az enyém hibás e téren).Egy TP 741-es routert használok ami finoman szólva is belépő szintű,olcsó termék,bár egy 8db-es nagyobb antennát(970ft)dobtam rá ami érzésem szerint kicsit javított a jelen.A teszt egy második emeleti panel kecóban történt 8m és 2 fal távolságból.A jel 2,nagyobb részt 3-as szinten volt.RR3-at egész gyorsan luhúzta a netről,szó nem volt 40-50 perces küszködésről,mint a fent említett tabokkal tapasztaltam.
Melegedést nem tapasztaltam,mint a 708DR-nél ami most írás közben is kellemetlenül meleg.
Öszességében ha azt leszámítom,hogy hibás motyót fogtam ki és a kici kínaiak elfelejtették,hogy a gép 1gb-s verzió az én 512mb-mel szemben,egy egész korrekt kis gépet kapunk elérhető áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest