Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

Mivel úgy fest kifogtam egy rokkant 79qci-t,nem tudok a teljesítményéről beszélni.Ellenbe tudok a kijelzőről aminek nagyon szép színei vannak és brutális a betekintési szöge.Isten igazából most jövök rá,hogy milyen nagy minőségi ugrás egy belépő szintű TN paneles ketyeréhez képest(MyAudio708DR).A mérete baromi jól el van találva,igazi felüdülés egy 7 colos tabhoz képest.Érintésre nagyon szépen és pontosa reagál és a g sensort sem imbolog mint sz olcsóbb versenyzőkben.A 30-34 ropis 8 colos ATab8D-hez képest ez a 7.85-ös méret sokkall jobban kézhez áll,és az összeszerelése/megjelenítése magasan veri azt.A hátlap műanyag aminek valahol örülök,mert az alu lap igényes,de árnyékolhat is rendesen.Ha már wifi...a Lumia 520-asom erősebb e tèren,de ettől eltekintve nem dobálta el a jelet(kivéve amikor elfogyott a memória a gépből,de ugye az enyém hibás e téren).Egy TP 741-es routert használok ami finoman szólva is belépő szintű,olcsó termék,bár egy 8db-es nagyobb antennát(970ft)dobtam rá ami érzésem szerint kicsit javított a jelen.A teszt egy második emeleti panel kecóban történt 8m és 2 fal távolságból.A jel 2,nagyobb részt 3-as szinten volt.RR3-at egész gyorsan luhúzta a netről,szó nem volt 40-50 perces küszködésről,mint a fent említett tabokkal tapasztaltam.
    Melegedést nem tapasztaltam,mint a 708DR-nél ami most írás közben is kellemetlenül meleg.
    Öszességében ha azt leszámítom,hogy hibás motyót fogtam ki és a kici kínaiak elfelejtették,hogy a gép 1gb-s verzió az én 512mb-mel szemben,egy egész korrekt kis gépet kapunk elérhető áron. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés