Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeeezoli
csendes tag
válasz tpeter77 #41515 üzenetére
Ezzel a Plus-al nem találkoztam csak a 708dcc-vel,az 800X400-as ezért nem néztem..Akkor a 4 közül melyiket ajánlod??most az hogy 30 vagy 35e már nem fontos..
A garis és a wifis kérdésre????Ja és néztem még a prestigio prime duo,és pro duo-t is,ezek is szóba jöhetnének..Waytech xtab qci is..
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz tpeter77 #41595 üzenetére
Az Acer B1-A71 7 hüvelykes és nem IPS hanem TN paneles, szóval ez kiesik.
A Navon okésnak mondható, ezen kívül még a hazai 8 hüvelykesek kínálatból a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (43e Ft), az Alcatel Tab 8 HD tablet (50e Ft), az Alcor Zest Q813i (50e Ft), és az Acer Iconia Tab A1-810 (55 ill. 60e Ft beépített tárhely méretétől függően) ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz tpeter77 #51999 üzenetére
Ezt vedd, többen is vették már innen a topikból is. Vámolással kicsivel többe lesz mint 20, de ő fut itthon Wayteq talk7x quad néven.
-
cidalain
veterán
válasz tpeter77 #66059 üzenetére
Szerintem nem érdeme időt pazarolni rá, 4GB háttér, 256 MB ram van benne, egymagos soc.
Ha jó is lenne, akkor is max digitális képkeretként lehetne értelmesen használni (bár manapság azokban is jobb HW van)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tpeter77
addikt
válasz tpeter77 #66471 üzenetére
sziasztok
Látom senki sem írt, talán menjek a kérdésemmel más topikba?a)
van egy Leica Viva külső GPS vevőnk, amit BT-on hozzá szeretnénk csatlakoztatni a tablethez és annak a GPS adatait felhasználva határoznánk meg a helyzetünket, nem a tablet belső GPS-ével.
b)
vagy egy Glonass képes tabletet kell beszereznünk, végülis az is jó a célra...
Amelyik könnyebb, egyszerűbb, azt a vonalat választanánk.A nagy kérdés:
A tableten a google maps térképet használnánk, és erre van nekünk olyan KML térkép állományunk, ami ponthalmazokat tartalmaz. Windows alatt ezt lehet ráilleszteni a google maps-os térkép állományra, és pirossal rajzolja a nyomvonalat a térképen.Ezt szeretnénk elérni, hogy rögtön a navigációs eszközön lássuk, hogy hol vagyunk és hol van a keresett cél.
üdv, Peti
-
cidalain
veterán
válasz tpeter77 #66504 üzenetére
Google mapset csak internet mellett tudsz hasznalni, tehat kapasbol mobilnetes keszulekek kozott kell nezelodni. Es ehhez jon a glonass mint feltetel.
Nem tudok hirtelen olyat amiben mindketto benne van.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz tpeter77 #70914 üzenetére
Huawei szar processzorral van, lojuk ki egybol.
A masik harom nagyjabol egyforma hardverileg
Az alclatel uj, meg nem igen van vele tapasztalat, de nagyon jo aron van, akar best-buy is lehet, kerdes mennyire smooth a rendszer rajta.
Lenovo stabil, megbizhato. Adam a regebb, Andy az ujabb.
Megfontolando az Andynak a 16GB-os hattertaras verzioja 2k-val dragabban (27-ert az edigitalbol), igy tobb programot lehet majd ratelepiteni (a microsoft word es excel verzioja eleg sokat foglal onmagaban pl, plusz nem tudom mennyi es milyen logikai jatekokat tolnal ra) szoval megeri a felarat, jobb mintha sd-vel bovitened az alap memoriat (sd-re raadasul nem lehet telepiteni)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz tpeter77 #70922 üzenetére
Igen, az SD-re telepites altalaban nem mukodik siman, es szukseges lehet a root.
Azt, hogy melyiket hogyan kell, es mennyire egyszeru/bonyolult, azt nem tudom sajna. (De ugy gondolnam, hogy a Lenovo regebbi, igy mar megoldottak, es talan nepszeru is, igy kialakult ez az igeny)
Eppen emiatt is javasoltam a 16GB-osat. Akkor egy darabig nem kell roottal szarakodni (ami egyebkent azonnali garanciavesztest is jelent)(#70921) Mr.C
Valoban felreertettem akkor valamit, sot igy mar az alapproblemadra is emlekszem
A 4:3 aranyu normalis tablet tenyleg problemas jelenleg.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz tpeter77 #80062 üzenetére
Find My Device - Google
https://www.google.com/android/findElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz tpeter77 #80064 üzenetére
Esetleg próbáld még meg ezt:
Google Location History – now called ‘Timeline’ – to track your lost Android phone (even if it’s turned off)Requirements:
Your device is connected with your Google account.
Your device has or had access to the internet (before it was turned off).
Location Reporting and Location History need to be activated on your device (can be done in the Google Settings app on your device).Elfogadom a sütiket.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tpeter77 #87509 üzenetére
A TMX-nél egyébként nem mondták, hogy mi a baja (mijük nincs)?
Ugyan nem ilyen Lenovo-m van (), de elég sokat "játszadoztam" vele , így egy párszor újra kellett flash-elni (QFil Flash Tool / QPST). A módszer gondolom ennél is ugyanaz. Szóval megpróbálkozhatsz egy re-flash-el.
Keress rá a gyári fw.-re (TB-X505F stock factory firmware). Pl.: link1, link2
... aztán hajrá!#87510 Dr.NX
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tpeter77 #87603 üzenetére
Ahogy korábban is írtam, jó lenne megtudni, hogy milyen alkatrész hiányzott. Mert így simán belefuthatsz abba, hogy elviszed valahová, szétszedik, bevizsgálják, aztán kiderül, hogy nekik sincs az a bizonyos alkatrész, és akkor fizethetsz a semmiért.
Próbáltad valamelyik leírást? A QFIL Flash Tool nem látja?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz tpeter77 #87603 üzenetére
Első kérdés, hogy garis-e még? A típust elvileg 2 év graival adták hivatalos viszonteladók, így simán lehet, hogy igen. A TMX a hivatalos szerviz.
Ha még garis, akkor kontakt a bolttal ahol vetted, hogy a szerviz elhajtott, nem tudja javítani, így pénzvissza, vagy oldják meg ők a javíttatást (de nyilán ugyanoda küldi ő is)
Ha már nem garis, akkor mindegy hova viszed, hivatalos szerviz csak egy van itthon, és azt már kipipáltad. Meg amúgy is, lehet hogy drága lesz.(ha fastboot van, más nem indul az sw hibára utal. ha sw-t nem tudott rátenni a szerviz, akkor vagy balfék volt a szervizes, vagy tényleg hw hiba is van.
otthon megpróbálnék rátenni egy gyári romot. ha nem megy akkor tényleg hw hiba van, de akkor az komolyabb: háttértár, alaplap jellegű, amit nem éri meg cserélni saját költségen)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz tpeter77 #88271 üzenetére
Ha hardver baja van, akkor jó eséllyel valami az alaplapon.
Alaplapcsere felejtős, nem fog kijönni jól a pénzügyi matek. Az alaplapon való guberálásnál meg a munkadíj lesz sok. Az adatok miatt kellene megmenteni? Vagy más ok miatt?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest