Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
Van olyan kínai gyártó amelyik komolyan veszi a készülékek támogatását? Amelyik esetleg megpróbálja kijavítani a szoftveres hibákat és néha ad ki frissítéseket?
-
-
-
Prien
addikt
Aki már rendelt bármit is a Spemall-tól, dobjon már rám egy üzit, köszönöm!
A kevés is több a semminél.
-
vamzi
senior tag
válasz body007 #12708 üzenetére
Jó lenne, ha 8 órát elmenne netezéssel, zenével, szövegszerkesztéssel legalább 50% fényerőn. Bár ugyan az az IPS panel van benne, mint a TF101-ben, annak a fénye pedig 50%-on tökéletes, gyakran még sok is.
A legfrissebb FW-ben a power management-en javítottak, meg az akku kijelzésén, mert sokan panaszkodtak, hogy 3-4 óra alatt 1%-ra esik az aku és onnan még szintén megy 3-4 órát mire teljesen lekapcsol
Dicséretes, hogy egészen hamar adtak ki rá tapaszt.
-
boxgamer12
csendes tag
Érdemes kínából rendelni tabletet?? Mármint megbízható pl : pandawill ?? Mivan ha meghal a gép, hogy szervizelik???
-
-
hevizms
addikt
Értem.Azt hittem az a reálisabb kép az akkuidőről,ha max fényerőn próbálja az ember.Benn a lakásban úgy kb az 1/5-én van a fényerő.
Tulajdonképp én azért mértem meg magamnak ezt,mert a Concorde 9,7 tesztjében azt irták hogy az reggel 7-től délután 5-ig nyúzták és még 20-25% akkuidòt mutatott.Kiváncsi voltam az enyém ténylegesen mit bír.
A rokonságomban van egy Samsung galaxy tab 10,1.Annak az üzemideje átlagosan 8 óra.Ilyenkor erőteljesen kételkedem a Concorde 9,7 "tesztidején".Nem a Concorde tabletjét szólom le,mielőtt valaki letámadna ez miatt,csak a tesztelések "tényszerűségét" vitatom.
Maga a tablet biztosan megéri az árát,de szivesen olvasnék majd egy felhasználótól is egy tesztet erről.
Ha viszont tényleg annyit tud,akkor még az ipad-et is veri,pedig az aztán tényleg csúcs ilyen szempontból. -
ludla
őstag
Sziasztok! Egy ismerősöm szeretne venni tabletet és semmi rá látásunk nincs melyiket lenne érdemes vennie, az asztali Pc helyett kellene neki csak netre használja. 10" kijelző kellene legalább. Kb. 60-80ezer között.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
vamzi
senior tag
válasz hevizms #12716 üzenetére
Nem reális, mivel az autó fogyasztását sem padlógázon állapítják meg, hanem normál használat mellett.
Tudni kellene, hogy a concorde milyen tesztkörülmények között mérte a 10 órát.
Pl a TF101-nek dokkolóval 16 óra van megadva, amit meg is tudok közelíteni, illetve 10 óra alá is betudom vinni. Szóval nem mindegy a körülmény, de biztos lehetsz benne, hogy egyik cég sem teljes fényerőn tesztel.
Szerintem nem is egészséges a gépre nézve a teljes fényerő, mert akkor már melegszik az áramkör rendesen.
-
gipsztigris
addikt
Nálam volt egy 9.7 IPS két hétig tesztre.
Én is csináltam üzemidő mérést. 8 órát nyúzták a gyerekek. Volt benne két film, internet és játékok. Egyszóval teljesen vegyes üzem, ami általában is előfordul. Fényerő kb.50-60%-on. Wi-Fi akkor volt bekapcsolva, amikor kellett. És nyolc óra után 23%-os akkumulátornál tettem fel töltésre."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
vamzi
senior tag
válasz gipsztigris #12719 üzenetére
Egyébként szerintem a gyerekekkel a leghatásosabb az üzemidőt leméretni. Nagyon vegyesen mindent jól megnyomkodva használják és ők nem unják meg az első félóra után a teszt miatti tapicskolást
Na meg ha a gyerkőcök kezében jól teljesít, akkor minden bizonnyal jó társ lesz a mindennapokban
-
Imy
veterán
válasz boxgamer12 #12723 üzenetére
Jónak jó,de!
garanciát nehéz érvényesíteni, relatíve a keretbe nem fér bele, mi van ha nem küldik, és ha még 30% (vám+áfa) rá kell fizetni? Szupport? soroljam még?... -
gipsztigris
addikt
válasz boxgamer12 #12726 üzenetére
Nem.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kelzsoca
félisten
válasz boxgamer12 #12725 üzenetére
Persze, mert megy a trükközés, de ez sosem jelenti azt, hogy az adott gép ne akadna fent, és akkor még megkaphatod darabokban, törötten, vagy hibásan is a gépet, akkor vissza kell küldeni, a garancia érvényesítése problémás, support nincs, vagy ha lesz is valami csak idővel, és többnyire külföldi fórumokban, bár amilyen pörgés van most, 1-1 ilyen kínai tablet olyan gyorsan eltűnik, hogy esély nincs közösségnek köré épülnie.
-
tvamos
nagyúr
Igy van! Es ha raun a gyerek, akkor tuti sz@r!
:(#12728 ) kelzsoca:
Ilyennel gondom meg nem volt. Ami ujonnan volt rossz, az minden megoldodott. (Fenykep, visszakuldes...) Csak az ido faktos ugye!..[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, netezésre/filmnézésre alkalmas tabletet lehet kapni 50K körül? Úgy is kérdezhetném, hogy 50K körül melyik a legajánlottabb tablet filmnézésre, netezésre. Játék nem lenne rajta, sem zenehallgatás, csak net, meg film. üdv
-
válasz kelzsoca #12728 üzenetére
Azért sokat nem kell trükközni Meg kell öket szépen kérni, h a számlára írjanak 24 usd-t. És nem a kínai "állami" postával kell kérni hanem érdemes kifizetni a +30 usd-t az ems-re és semmi probléma nem lesz az idejutással. A support igen jó ezeknél a cuccoknál is, ök se hülyék szeretnének még vevőket A gari az tényleg nyomós kérdés. Ez mindenki saját +értékítéletén" múlik. Nekem több termékem van 2+, 4+ évvel no problemával de lehet másnál 2 hét után széthullik szal ez nagyon szubjektív
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
ryger
aktív tag
Udv,
Szamitogep helyett kellene itthoni hasznalatra egy jo tablet, olvasgatva nehany hozzaszolast igazabol csak megerositett az elkepzelesembe, hogy inkabb kiadok erte kicsit tobb penzt de garancia meg hasonlo dolgok miatt nem akarok azon remegni mikor hal be szal nem a legolcsobbat valasztanam. A kinezett peldany egy ASUS Transformer Pad TF300T - 32 GB -os valtozat mert eleg jokat irtak rola. Igazabol csak net meg esetleg kis filmnezes lenne rajta foleg de hosszabb tavon azert jol johet a negy mag. Valakinek van mar vele tapasztalata? Van masik hasonloan minosegi de esetleg jobb aron?
Koszi elore is!
-
kelzsoca
félisten
válasz body007 #12732 üzenetére
A trükközés szóval igen finoman fogalmaztam meg az adócsalás fogalmát
érdemes kifizetni a +30 usd-t az ems-re és semmi probléma nem lesz az idejutással.
Ez esetben szinte biztos lehetsz benne, ha kínából futárszolgáltattal hozatod haza a terméket, az fent fog akadni a vámon (igaz biztosra meg is érkezik az országba) és ha fennakad a vámosok be fogják kérni a számlát+amit még gondolnak, hidd el nem hülyék, pontosan tudják hogy a gift és képkeret, és alacsony érték stb.. dolgok az ÁFA megkerülése miatt kerülnek a csomagra.
Jobb esetben megkérnek hogy ne hazudozz, és a valós árát súgd meg a cuccnak, vagy visszafordítják a küldeményt, vagy elkobozzák, olyan is lehet hogy átengedik, de pár hónapon belül egy felülvizsgálat keretében picit komolyabban a végére járnak az ügynek.Vagy szerencséd lesz, és átcsúszik gond nélkül.
-
Jim-Y
veterán
válasz kelzsoca #12735 üzenetére
Háát.. Szerintem inkább 10", de ha ennyi pénzért 7"-ban jobbat kapnék, akkor az is lehet. Egy iPod Touch 4G-t adok el remélhetőleg, abból, és hozzácsapott plusz pénzből kéne valami, amin netezni, és filmet nézni tudok buszon, vagy majd nyaralás alkalmával.. Ha éppen 50-60K fölött picivel van vmi bestbuy, az is jöhet, hátha rá tudok fordítani még annyit. üdv
-
ryger
aktív tag
válasz z0d1AK #12736 üzenetére
Ups Gondoltam itt sokan vagytok akik ilyen-olyan modon ratehetik a kezuket akar par napra is ezekre a cuccokra attol fuggetlenul, hogy hivatalosan elerheto-e a termek Akkor ha ugy kerdezem, hogy mit ajanlanatok arban olyan 100-120k korul, ami IPS kepernyovel van es jau ? Irtak, hogy iden tobb ceg is frissit majd a kinalaton, hallottal valamirol ami szerinted megeri a varakozast 1-2 honapig?
-
hun_gery
aktív tag
válasz body007 #12738 üzenetére
A "sample" is ÁFA+vámköteles, csak ha cég vagy, és azért rendelsz így, akkor legfeljebb visszaigényeled. Magánemberként meg nem fogja rólad a leghülyébb vámos sem elhinni, hogy termékmintát kérsz/kapsz.
-----
Kelzsoca: EMS kínaiéknál csak expressz postát jelent, olyasmit, mint nálunk az elsőbbségi, tehát gyorsabb, ragszámos, online követhető, de még nem futárszolgálat hozza, hanem a királyi.
-------
Kínai termékek garanciáztatása: ha nem valami sehonnani aliexpess-es 0 visszajelzéses arctól rendeli az ember, hanem nagyobb múltú webshop-tól (merimobiles, pandawill, hotmid stb), akkor ott azért nincs nagy cigánykodás.
5000-ért kb másfél-két hét alatt ott van, pár nap alatt megnézik mizu, összességében, ha tényleg nem te vagy a hunyó, akkor egy hónap múlva kezedben az új gép (nem igazán javítanak, illetve az megy belpiacra).Valóban soknak tűnhet az 5000 Ft körüli postaköltség, de figyelembe kell venni, hogy ez relatíve gyors, van olcsóbb is, az azért lényegesen lassabb, illetve azt, hogy a rendeléskor a fenti összeg többszörösét lehet megspórolni.
Nézzetek csak át a smart tab 7 topicba, hogy _itthon_ milyen sebességgel megy a vodánál a garanciális ügyintézés. (segítek: annyi idő alattkb 2x megpörgetem Sanghai-Budapest viszonylatban a terméket)
-------------
(Nálam volt olyan hiba, amit nem okozhattam én, hibát felvettem videóra, elküldtem a merimobiles-nek, megkértek, hogy küldjem vissza olcsó módon, de ragszámosan. Amint ez megvolt, kértek, hogy küldjem meg a ragszámot, amit kaptam. Ezután pár napra rá küldték a cseregépet, úgy, hogy a rossz még nem volt ott. Szóval ilyen is van.) Ezek miatt ajánlom én mindenkinek őket.
-----------Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
tjb007
nagyúr
Szerencséd van mert 60000 forintért is kapsz (vagyis csak fogsz) itthon 9,7 colos tabletet ami az elvárásaidnak megfelel, ez a két típus a WayteQ xTAB-100is és a ConCorde tab 9.7 IPS.
-
ryger
aktív tag
Ha forintositom az itteni arat akkor az eppen 120 alatt lenne. Akkor megrendelem az ASUS-t es meglatom milyen de azok alapjan amit irtak a reviewkban nekem, nekunk tokeletes lesz. Koszonom az Uraknak!
Szerk:meg annyit hozzatennek, hogy azert mert otthon nem jelent meg nem jelent semmit mert pl alaplapok meg hasonlok mar regen rendelheto volt mikor itt en meg csak kamillaztam, h mi van.
[ Szerkesztve ]
-
-
F.B.I.
veterán
Segítséget szeretnék kérni: a Concorde 7015-ről akarok hamarosan egy kis cikket összedobni de még mindig sötétség van pár dologban, az egyik legfontosabb, hogyan tudnék kijelző képet menteni, hogy utána a képet be tudjam szerkeszteni a logoutos cikkbe?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple Pencil 1.gen (189)
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest