Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mandarinn senior tag Sziasztok! Szeretnék új tabletet venni. Tudnátok esetleg segíteni egy kicsit? A legfontosabb az lenne, hogy erős legyen a wifi-je. Legalább mint egy telefonnak de inkább erősebb. 7-7.9"-os érdekelne. Örülnék a 4 magnak és esetleg a Kit Kat-nek. Stabil, gyors legyen, ne fagyjon le (sokszor  ) )
 30-35 nagyon max 40 körül megoldható?
 Jobban örülnék valami normál márkának (camcung, Lg, Lenovo, HP? bármi. Asus nem szimpatikus ) )
 Már csak a wifi miatt gondolnék ezekre a márkákra. Hátha nem b......ák el annyira. Concorde Play-ről jövök. 
- 

Mandarinn senior tag válasz  Daniel Alves

üzenetére Daniel Alves

üzenetéreHa vársz 1-2 hónapot akkor nagyon jó bay trail-es win8-as tabletek jönnek viszonylag alacsony áron! Én is ezekre várok. 
- 

Mandarinn senior tag Sziasztok! Egy Concorde play tulajdonosa vagyok és szeretnék tokot venni hozzá itthon. Ez ugye 8" ami elég ritka. Tudnátok valamit ajánlani? Csak egy sima tok kellene. 
- 

Mandarinn senior tag Tudtok olyan SDHC olvasót ami tutira működik CC Play-el? 
- 

Mandarinn senior tag Sziasztok! 
 Be tudnátok esetleg linkelni nekem a HD youtube-ot? Kerestem de nem találom 
- 

Mandarinn senior tag Milyen billentyűzetet ajánlotok tablethez? 
 Bluetooth-os is lehet vagy USB-s.
 A lényeg, hogy Magyar legyen.
 Az Aldiban lesz most 10 pénzért Bluetooth-os li-pol akksis Magyar 3 év garral. Az jó ajánlat?
- 

Mandarinn senior tag válasz  maxika2004

üzenetére maxika2004

üzenetéreEngem mint márka eddig jobban meggyőzött a Concorde. Használtam mindkettőt ezért merek ilyet állítani. 
 De tény hogy sokkal gyengébb a hw a One-ban. Viszont lehet h nem fagy annyit meg ilyesmi.
- 

- 

Mandarinn senior tag 
- 

Mandarinn senior tag Megint akcióznak a Facebookon Concorde-ék a 8-assal. Ha valakit érint  
- 

Mandarinn senior tag Senkit nem izgatott fel rajtam kívül a Concorde 8" IPS?????  
- 

Mandarinn senior tag A Concorde tab Novum az miszösz? 
 Miben más?
- 

Mandarinn senior tag A Myaudio 808DCC-t vagy egy Wayteq 80-asat vennétek olvasásra, netezésre? Fontos lenne a jó kijelző. Tudom egyik sem IPS de egy jó sima LCD is lehet, hogy megteszi most. 
- 

Mandarinn senior tag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreRemélhetőleg az erős akksi miatt nehéz :-) 
 A wifi milyen erős? Ez fontos lenne. Illetve, hogy a beépített böngészővel vagy Operával milyen fürge a netezés?
 Amúgy én kifejezettem szeretem ha picit melegszik a vas. Persze nem azt ha forró. Jó érezni , hogy mikor dolgozik a gep 
 Ja és ezek szerint 1,5GHz-en megy maxon gyárilag?
- 

Mandarinn senior tag Azt lehet tudni, hogy meddig lesz az MM-ben a 808DCC akció? 
- 

Mandarinn senior tag Na valaki nem vett még 808DCC-t? 
- 

Mandarinn senior tag válasz  Krissz5435

üzenetére Krissz5435

üzenetéreDe tuti csak azért mert a garázsban összedobna neked egy 4magos tabletet 
- 

Mandarinn senior tag 
- 

Mandarinn senior tag válasz  Arménia43

üzenetére Arménia43

üzenetéreAz egymagosok nem igazán bírnak el böngészőből a youtube-al. 
 A külön YT alkalmazással viszont HD-ben is pillanatok alatt nyomják akadás nélkül.Arra viszont én is kíváncsi lennék, hogy a kétmagosok mit csinálnak a böngészős youtube-al. A boltban mondták, hogy a 808DCC 1,2-n megy? Vagy én olvastam félre valamit? 
- 

Mandarinn senior tag válasz  nightmare13

üzenetére nightmare13

üzenetéreVagy 8-as most pénteken  
 Csak ugye nem tőlük.
 De inkább azzal foglalkoznának...
- 

Mandarinn senior tag Én is érdeklődtem a Myaudionál. Szerencsére egész hamar válaszoltak. Hamarosan várható náluk egy 7"-os IPS gép de még csak egymagos és 1024x600-as felbontással. Év vége felé várható RK3066-os 7-es gépük. 
- 

Mandarinn senior tag 
- 

Mandarinn senior tag válasz  csusza`

üzenetére csusza`

üzenetéreA 808DCC-ről ismeri valaki az igazi adatokat? Például kijelző felbontásra is kétféle adatot írnak egy oldalon belül.... 720 és 780 és procinál is csak annyi van, hogy max 1500Mhz de hogy most az valósan mennyit megy? Gyárilag stabilan? A memóriára is DDR2 van írva pedig szerintem ezekben már DDR3-nak kellene lenni. 
- 

Mandarinn senior tag válasz  nightmare13

üzenetére nightmare13

üzenetéreSzerintem lenne rá érdeklődés... Miért ne lenne? 
 Csinálhatnának egy szavazást valahol, hogy tisztább képet kapjanak.
 A Wayteqnek sincs ilyen tabja és a Myaudionak sincs.
 Ők lennének az elsők. De nem használják ki...
- 

Mandarinn senior tag Sima Concorde 9.7 Nem lesz 45.000Ft-ért?  
- 

Mandarinn senior tag válasz  qpakcovboy

üzenetére qpakcovboy

üzenetéreMeg esetleg azt is megnezhetnéd ha van időd, hogy a gyári böngésző milyen gyors 3-4 lappal  
- 

Mandarinn senior tag válasz  bozsozso

üzenetére bozsozso

üzenetéreÉn próbálgattam Saturnban egy 9-eset. Eléggé folyamatos volt akadást nem igazán észleletem. Persze ha tele teszed sok programmal meg mindennel akkor lehet, hogy ez változik. Wifi sajnos nem volt így a böngészési sebességet nem tudtam kipróbálni. 
 A kijelző nem rossz de nagyon tükröződik. Érdemes lehet rá matt fóliát venni.Minőség érzetre sem volt bajom vele. A hátlapja fém. Nem recsegett ropogott. 
 A tartósságáról sajnos nem tudok mit mondani. Néhányan itt negatívan nyilatkoztak a márkáról. Nekem még nem volt.
- 

Mandarinn senior tag 
- 

Mandarinn senior tag válasz  medica

üzenetére medica

üzenetéreSajnos a CC 9.7-et én még nem próbáltam. 
 Ami az előnye lehet az a komoly support. Jön rá a JB stb. Talán gördülékenyebb gariztatás. 1x voltam a 7015-el bent náluk és nagyon szimpatikusak voltak. Tehát mondjuk ezek 5.000Ft-ot megérnek. Szerintem annyival árulhatnák többért kb.
- 

Mandarinn senior tag Ma próbálgattam a Saturnban egy egymagos Myaudio 9-eset. 
 Teljesen "szmúsz" volt. 1 akadást nem tapasztaltam. De sajnos csak menüben mászkáltam össze-vissza mert sajnos nem volt elérhető wifi A kijelző is elég jó de sajnos nagyon tükröződik ami kicsit bele rondít a képbe. A házzal semmi problémám nem volt. Hátlapja fém. Egész vékony is. Egész friss volt az Android build rajta 2012.6.valami. Szóval nem tűnik ez rossznak 45-ért. Sőt. 
 Reméljük a Concorde is látja az konkurencia árait 
- 

Mandarinn senior tag Valaki próbált már élőben Wayeq xTAB-80-ast? 
 Mennyire jó a kijelző? Szinek, betekintési szögek stb...?
 Nyilván sajnos nem IPS de azért használható? 
- 

Mandarinn senior tag Hát azért mindenképpen hasznos lenne. Legalább kiderülne milyen a hozzáállásuk a dolgokhoz. Főleg a frissítésekhez. Ilyen szempontból nekem nagyon pozitív volt amikor a Concorde-nál jártam. Nagyon örülnék neki ha élesedne a verseny és belépne egy harmadik Magyar cég aki komolyan veszi ezt a szegmenst. Frissítésekkel, jó hozzáállással.  
- 

Mandarinn senior tag 
- 

Mandarinn senior tag A 7015-höz érkező JB telepíthető lesz házilag mint a 9.7 esetében? Vagy mindenképp be kell ballagni a Concordehoz? 
- 

Mandarinn senior tag válasz  irakoczi22

üzenetére irakoczi22

üzenetéreNem hinném, hogy bármelyik nagyobb gyártó hamarabb elromlana a másiknál. (Apple, Asus, Samsung) Ha szeretsz "tákolni" akkor mindenképp andorid. Ahogy nézem azért elég szépen fejlődik a rendszer.  Ha csak úgy megvennéd hogy jól működjön de a többi nem érdekel akkor iPad. Nagyon szép a 3-as kijelzője  de nehéz mint a beton de nehéz mint a beton Unalmas de szépen működik. Unalmas de szépen működik.Nekem volt iPod touch-om, Badás telefonom , meg most Android. Eddig nagyon ez a nyerő. De persze kinek mi. 
- 

Mandarinn senior tag Wayteq-től vagy Concorde-tól várható 2 magos 7-8"-os IPS-es tablet Jelly Bean-nel? 
- 

- 

Mandarinn senior tag válasz  weinmaker

üzenetére weinmaker

üzenetéreSzerintem ezért szenved a többi nagy Androidos gyártó mert ugyanúgy sokat szeretne akasztani a buliról. Az sem szimpatikus amit ők csinálnak. Pl egy SmartQ szerintem nem lehet már olyan messze minőségben és ugye az iPad-et is kínában gyártják. Nem hiszem, hogy 40-50.000-nél több lenne egy Ipad 2 anyagára. Az is Arm alapú ami hálistennek ócsó. És azt sem hiszem, hogy a maradék 70.000 kellene a szoftverre, logisztikára marketingre. 
- 

Mandarinn senior tag 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Path of Exile (ARPG)
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Sorozatok
- Óvodások homokozója
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 ) )
 )

Dr.NX
 Dr.NX