Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
body007 #12738 üzenetére
A "sample" is ÁFA+vámköteles, csak ha cég vagy, és azért rendelsz így, akkor legfeljebb visszaigényeled. Magánemberként meg nem fogja rólad a leghülyébb vámos sem elhinni, hogy termékmintát kérsz/kapsz.
-----
Kelzsoca: EMS kínaiéknál csak expressz postát jelent, olyasmit, mint nálunk az elsőbbségi, tehát gyorsabb, ragszámos, online követhető, de még nem futárszolgálat hozza, hanem a királyi.
-------
Kínai termékek garanciáztatása: ha nem valami sehonnani aliexpess-es 0 visszajelzéses arctól rendeli az ember, hanem nagyobb múltú webshop-tól (merimobiles, pandawill, hotmid stb), akkor ott azért nincs nagy cigánykodás.
5000-ért kb másfél-két hét alatt ott van, pár nap alatt megnézik mizu, összességében, ha tényleg nem te vagy a hunyó, akkor egy hónap múlva kezedben az új gép (nem igazán javítanak, illetve az megy belpiacra).Valóban soknak tűnhet az 5000 Ft körüli postaköltség, de figyelembe kell venni, hogy ez relatíve gyors, van olcsóbb is, az azért lényegesen lassabb, illetve azt, hogy a rendeléskor a fenti összeg többszörösét lehet megspórolni.
Nézzetek csak át a smart tab 7 topicba, hogy _itthon_ milyen sebességgel megy a vodánál a garanciális ügyintézés. (segítek: annyi idő alattkb 2x megpörgetem Sanghai-Budapest viszonylatban a terméket)
-------------
(Nálam volt olyan hiba, amit nem okozhattam én, hibát felvettem videóra, elküldtem a merimobiles-nek, megkértek, hogy küldjem vissza olcsó módon, de ragszámosan. Amint ez megvolt, kértek, hogy küldjem meg a ragszámot, amit kaptam. Ezután pár napra rá küldték a cseregépet, úgy, hogy a rossz még nem volt ott. Szóval ilyen is van.) Ezek miatt ajánlom én mindenkinek őket.
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest