- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
hun_gery #30159 üzenetére
Szevasz!
Bocs, de nem egészen így van.
Bármelyik csomaghordó cég (futárszolgálat, Posta akármi) szabályzata dióhéjban a következőt tartalmazza.
A csomag átvevője ellenőrizheti, kifogásolhatja a csomag(olás) sértetlenségét.
Ha hibát talál, jegyzőkönyvet vesznek fel. Ha nem talált a csomagolásban hibát (külsérelmi nyom, bármi) aláírásával átveszi a csomagot.
Most sarkítok: csomagot átvették, futár megfordul, távozik.
Amíg viszont nem vetted át a csomagot, nem írtad alá az átvételt, nem nyithatod ki, nem nézhetsz bele.....
A futár semmiféle felbontott csomagot nem visz vissza, nem műszaki ember, esetleg elbíráló, hogy eldöntse a csomag tartalma megfelel-e a valóságnak. Mi a valóság? Amit az ügyfél várt? Aztán honnan tudja, mit várt az ügyfél? Azt amit ő mond? Igazat mond?
A futárszolgálat ebből a kérdésből teljesen érthető módon kivonja magát, nem tiszte elbírálni mit szállít.
Az ő dolga sértetlenül, időre leszállítani a csomagot.
Üdv: StMiklos -
kovacspityu2
tag
válasz
hun_gery #30159 üzenetére
Hagyd, ha nem akarja akkor ne erőltesd! Lehet, hogy se ideje, se energiája ezzel foglalkozni. Tapasztalat hiányában én sem ajánlanám a kintről rendelést, mert sok ici-pici buktató van amire ha nem figyel, akkor pórul jár. (Meghirdetett akció, aztán a "kasszánál" meg más ár van stb.). Lehet nem túl jó az angol tudása, ami azért kell.
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #28953 üzenetére
A Play Store -ban is van jó pár bejegyzés arról, hogy téglát csinált a telefonból (a nagyja Jelly Bean -es volt). Mondjuk nem véletlenül van ott az a !! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !! kiírás.
(#28956) Blacek
Jól átvágtak, ér kb. 5000 forintot az egész és még lehet, hogy sokat is mondtam. 20e forintért már használható példányokat lehet kapni.
Magyar nyelvet tartalmazó ROM -ért meg itt nézz körül de én a helyedben nem piszkálnám, ha félresikerül valami akkor dobhatod a kukába. -
[w]
őstag
válasz
hun_gery #27278 üzenetére
köszi megnéztem, de nekem nem Digi-s stickem van, lehet az is probléma, mert nem megy.
a PPPwidget-tel próbálom és felismeri a sticket, viszont a Dialling... fázisnál elakad. sajnos túl sok variáció nincs, az alapbeállításoknál nincs is lehetőség APN-t állítgatni vagy újat felvinni.
szerk.: ja és a kártya PIN kódos, de nem kéri be magától, ha pedig előre megadom nem tudom kérné-e egyáltalán vagy máshol van a gond.
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #26977 üzenetére
"Szóval nem bántásképp, de ha előbb olvasol, VÁRSZ a felhasználói tapasztalatokra, slatedroid-on körülnézel, nem veszel első szériát bétatesztre drágán, majd utána körültekintően választasz, akkor nem biztos, hogy ez a kép alakult volna ki benned a kínai táblákról."
En is ezt irtam, ha figyelmesen visszaolvasol...
Viszont egy elemedett koru kinai tabot megvenni meg azert veszelyes, mert felejtosek a frissitesek. Az elso tabommal pont igy jarta, megrekedt a Froyonal, ami szerintem a useless kategoria. Az Android nekem a GB-nel kezdodik.A velemenyem a sajatom, fenntartom, hogy olcso husnak hig a leve. Es azt tapasztalom, hogy igaz ez a Nexus-ra is. Jo az a keszulek, de latszik, hogy a 200 USD kategoria, nem 300, vagy 500. De a 100 USD-s gagyinal jobb sokkal.
Egyebkent nem bantasz meg, csak nem ertem, miert muszaly szemelyeskedni!
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #26977 üzenetére
Azert irtam, hogy szenvednek, mert mog pl. a Texas Instruments komplett desogn example-t keszit, experimental boardok tomkelegevel, es portolja az android a processzorara, megmutatja, hogyan fordits hozza Androidot, addig ezek a kinai gyaertok neha meg a tesztkornyezetet sem publikaljak, ahol elkeszult a processzor.
(#27004) tragiQss válasza b0bcat (#27003) üzenetére
En a display-re gondoltam, hogy kb. a felele lehet... de rettenetes vacak aksik tudnak bennuk lenni. Persze, vannak kivetelek, csak eppen amig meg nem veszed, nem tudhatod biztosan... Aksira nehez ugy garanciat adni, mert a feltoltesek, es kisutesek szamaval jobban mertheto az elhasznalodas, mint az eltelt idovel. Van 1-2 marha, mint en is, aki napi 2x tolti a telefonjat. Masnak ugyan ez elmegy 2 napig. Ha 300-500 ciklust bir egy aksi, en fel ev alatt elhasznalom, a masik embernek 2 ev ugyan ez. Es persze mindenki maskepp reagal, ha az akumlatora csak 60%-os kapacitassal bir. -
-
Davebowman
senior tag
válasz
hun_gery #23957 üzenetére
ma feltolom 4.1-et. Ha valami balul sül el eladod a tiédet?
Amúgy a driverügyben megvan a megoldás: ha bekapcsolva kötöd gépre is más és kikapcsolva +hangerővel is más a driver. Én bekapcsolva próbáltam nem ment, de kikapcsolva sikerült!! Csak fura volt, hogy a tab nem kapcsolt be. A fehéredés tényleg 20sec volt már csak! Már bátrabb vagyok.
-
Bagira01
veterán
válasz
hun_gery #23875 üzenetére
Driver felment, de az szoftver nem látja. Az a 20 mp fehérség nem 20 hanem inkább 45 perc, mire visszaáll a normális állapotra a képe
Inkább az érdekelne, hogy érdemes-e frissíteni?Gyorsabb- lett a gép, akku jobban bírja stb? Engem JB feature-ok annyira nem érdekelnek...
-
Davebowman
senior tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hun_gery #23112 üzenetére
Igazából ez egy képernyő nélküli tábla, ez egy Androidos tv box (UG802), aminek a kijelzője a tévé, így tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de mégis. Belsőre minden megegyezik a táblákéval, kivéve a kijelzőt. Eddig root-olni tudtam, de mivel nagyon kevés infó van még róla, és firmware egyáltalán nincs, így lementeném a gyárit, mert vegyesen kapható egy korábbi verzióval, ami dobja a wi-fi-t, és ha vennék még a családba egyet, nem szeretnék szenvedni ettől a hibától.
-
Buster17
addikt
válasz
hun_gery #22926 üzenetére
Nem modok semmit úgy jó ahogy kiadták úgyhogy ez kilőve.
A többit meg már leírtam, vissza kéne nézni 1-2 hsz-ást
(#22931) tvamos
Kínai nem kell, olyan kell amin bemegyek egy Pesti botba vagy amit kinéztem itt aprón és csókolom.(#22933) Bagira01
Gondolom ez is kínai de javíts ki ha nem.Az lesz a legegyszerűbb ha bemegyek egy boltba leveszem a polcról a legközelebbit és megeszem vagy az aprón amit kidob elsőnek.
-
Buster17
addikt
válasz
hun_gery #22896 üzenetére
s7 öreg p1000 öreg smart tab vodás. Nehéz nekem gépet találni na de ennyire?!
Ha nem vennénk figyelembe a hívás lehetőséget akkor már több választék lenne.
paraméterek: 7' nál nagyobb. 2 magos lehessen vele jó játékokat játszani meg netezni meg egy sim kártya hely de csak adatkapcsolatra de ez nem fontos, keret 45-51 -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #22116 üzenetére
Én csak tippelek, de szerintem nem kell közzétenniük a forráskódot.
A Jelly Bean forráskódja július óta elérhető, a lehetőség adottAz OHA tagoknak egyáltalán kötelező közzétenni? Vagy valamelyik közzéteszi alapon megy ez?
Az információ érték, még egy nyitott platformnál is.
De mondom, csak szerintem van így.
Szerk:
fejlesztőnek jelentkezhetsz:-)
www.concordetablet.com/fejlesztoknek.html -
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #21932 üzenetére
Teljesen szubjektiv ez az egesz dolog. Nem is tudom...
Most, teljes megelegedesemre, a munkahelyre is sikerult a 16:9 monitor helyett 4:3-at szerezni. Es rogton kettot is. Es mindenki orult. Az is, aki megkapta az en Nagy TV-met, meg en is, hogy most van ket kisebb...
De hogy megmagyarazzam mire gondolok... azt hiszem, hogy ugy van ez, az egyik embernek a nagymellu csajok jonnek be, a masiknak a gizdak... bla-bla-bla... jo az mind a ketto!
(#21933) 3szli:
Ne vedd meg egyiket se! Keress olyat, ami A9 + 1GB RAM(#21937) ngabor2
Esetleg a 100k-s kategoria hasznaltan... -
csibe1
addikt
válasz
hun_gery #21789 üzenetére
Most látom,hogy félrement,és már válaszoltak páran előttem.
gyuszmó (#21787)
Olvasgattam egy ismerős tabletjén pár órát,délután és estefelé.A legtöbb ebook olvasó programon jól be lehet állítani a fényerőt,és van éjszakai mód is.
Egyébként nem árt ha van a szobában egy plusz fényforrás,jobban bírja az ember szeme.
A CoolReadert használtam inkább, és még az FBReadert próbáltam ki.
Ránéztem a MoonReaderre is,de az nem jött be a prc támogatás hiánya miatt. -
Tussky
tag
válasz
hun_gery #21641 üzenetére
Igen,ez jó kérdés. Ezért is filózok azon,hogy lehet,hogy az Ainol Aurora 2 / Crystal vs Window N70 párosból inkább az Ainolt kéne erőltetni,mert arra jobb a support. Kérdés,hogy a Hyundai-nál mi lesz. A termék maga jó,az ár versenyképes,de kérdéses,hogy milyen támogatás lesz rá. Bár őszintén szólva az xTab70-emet a mai napig nem frissítettem ICS-re.
-
Vanka
tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #20422 üzenetére
A fragment proc. számok jelölése rendben van (MP1 - 1 fragment, MP2 - 2 fragment, MP4 - fragment), az órajel viszont magára az IGP -re vonatkozik, nem a feldolgozóegységekre darabonként lebontva, szóval nem 4x266MHz hanem csak 1x266MHz (vagy úgy is mondhatnám, hogy simán).
-
Chaser
legenda
válasz
hun_gery #20416 üzenetére
Cube-t annyira nem vágom, myaudio10-ben mp4 van.
rizso: Majd az Ainol flame/fire/burning jó lesz 35-ért, ha végre agyon tesztelik és tényleg jó lesz
Jelenleg 40k körül van. Aurora 2 meg 30, összességében nézve sztem az is megéri annak aki nem szán többet rá és nem tud várni.
Sőt, ha már aurora, láttam belőle 8 gigás verziót amit LG panellel hirdetnek, az pedig nem lehet rossz. -
-
Chaser
legenda
válasz
hun_gery #20409 üzenetére
Azt mondják a 10" myaudio olyan felbontással nem lassú, sőt gyors. Ahogy én néztem hw-ük eléggé megegyezik - kivéve a vga-t ami flamenél mp2, myaudionál mp4, de az meg lassabb órajelen jár talán ? -, szóval valszeg nem lesz gond. Meg van valami cube, ott a vga is úgy rémlik hogy mp2 és ott se panaszkodnak sebességre.
-
izisz
senior tag
válasz
hun_gery #17915 üzenetére
Én a Cube-ot és egy CC 7015-öt össze tudtam így kötni (cube-ba otg ebbe dugtam a CC-ből jövő sima kábelt, oda nem kell otg olyankor). A cube volt a host, a CC meg a guest. Bár kissé furcsa, hogy hol a belső SD tartalmát mutatta az es file explorer, hol az external-ét, hol egyiket sem. Ha beállt a kapcsolat, akkor lehetett normálisan másolgatni, de jó párszor kellett vele játszani (széthúzni-összedugni) mire megszerették egymást
-
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #17791 üzenetére
Ez egy erdekes velemeny. O jobban szereti az N70-et, mint a N7-et. Ez elgondolkodtato...
Mivel nem jatszom rajta, azt nem fogom tudni, beszaggat-e.
Egyszeruen nem akarok mokolgatni vele. Legyen jo, amikor megveszem, ha elromlik, javitsa meg a szerviz. Szerintem mas is van igy vele. A gyari frissitest is csak, ha nagyon muszaly. -
Vovi1
aktív tag
válasz
hun_gery #17739 üzenetére
Még az eredeti fw-vel próbáltam a Max Payne-t, elindult, de ehhez gyenge a vas! Szaggatott, nem folyamatos a játékmenet. Próbáltam többet - nem emlékszem már melyikeket, némelyik megy, némelyik nem. Szerintem ez alapvetően szoftver probléma, át kell írni a buld.prop-ot. Amúgy a fruit, a temple run, riptide, pinball ride és több hasonló kiválóan megy, akár egy rajzfilm. Nem játszom tableten csak próbálgattam a határokat. Flash folyamatos, akár a Tv.
Én most a K-7-et venném, ez a legjobb a piacon, szerintem. (bár ragaszkodom a 4:3-as képarányhoz) Néhány apróság:2 mag, GPS, rádió, fm transmitter!, IPS panel, BT, 8 Gb, HDMI. Jön rá a Jb.
Gyári adat, hogy az ára 173 $ + gondolom a szállítás. Talán még nem is forgalmazzák külföldre.Én is készítettem - szimpla dugócsere - munkahelyre töltőt,- cipelem a jószágot - egy kiérdemesült ZTE routeré volt. Ha a polaritás helyes, nem lehet gond a lényeg, hogy 2 ampert tudjon, mert az újabb kütyük már igénylik a nagy áramot gyorsabb töltéshez. A töltők lényegében kapcsoló üzemű tápok, ha jól tudom rövidzárt, fordított polaritást el kell viselniük. Én még nem találkoztam szétment töltővel, van tucatszám a fiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest