- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
springfield0
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy hiába irom át a build.prop-ban ezeket:
ro.product.model:GT-I9100
ro.product.brand:samsungot
ro.product.name:GT-I9100
ro.product.device:GT-I9100
ro.product.board:GT-I9100
Rámentek, újra indítom és semmi... ugyan úgy nem indul el a játék, "nem kompatibilis"... Kipróbáltam, hogy átírom a filet, elmentem és kilépek, majd egyböl visszalépek. Rájöttem hogy a probléma az, hogy az eredeti adatok maradnak bent. Ez mitől van? Miért nem menti el az újjakat? Ötlet?
Természetesen root-olt a telefon. Android 4.2 Lenovo A850+ -
sagesz93
addikt
tegnap lett megrendelve, még processing státuszban van
Specifikációk alapján ez tűnt a legjobbnak, ennyiért 1024x600-as kijelző elég ritka, az rk3066 chip meg bőven jó. 1giga ramost nem találtam kicsit többért se ami ennyit tudna.
(aug12b a -8% kupon kód.) Így 75$-ért egész korrektnek érzem. -
Prof
addikt
Ezzel tisztában vagyok, de én időnként x száz km-re lennék a notimtól a tablettel, az már kicsit macerás.
Megosztott netet kapna elve a tablet telefonról, aztán az otthoni routeren keresztül felébreszteni a laptopot, rájelentkezni stb. Mindezt egy szimpla windows-os app elindításáért hát még meggondolom -
rizso
addikt
Ahogy írtam, én is azért veszem ezt, mert kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen olcsó cucc mire elég (mondjuk ha az alap feladatokra párom Skate-je is megfelel, akkor a Yeahpad is megteszi majd)
A másik dolog, amiért ezt választottam, hogy ez volt a legolcsóbb (a következő ~2300Ft-tal drágább volt, de kb. ugyanezt tudta, csak más köntösben), és ha teszteltem, akkor még mindig simán tovább tudom adni mindenféle bukó nélkül, mert hát valljuk be, sokaknak az ár a fontos, és 15-20k-t biztos megér számukra egy ilyen cucc...
hun_gery: én nagyjából tudom, hogy mire számítsak, de mégis kíváncsi vagyok rá. Semmiképp nem akarom majd megtartani, a tesztelés után vagy felrakom hirdetni, vagy megörökli valaki családon belül. Pl édesanyámnak arra tökéletes lenne, hogy tudjon velünk skype-on beszélni, vagy megnézzen valamit az interneten, esetleg valami alap kis játékra, ha nagyon unatkozna. De családon belül ott van még após meg egyik öcsém is, akiknek simán elég lenne egy ilyen kaliberű cucc...Csak ne legyen semmi hibája, mert nem nagyon érné meg visszaküldeni.
SShadow: én ha saját részre vennék, akkor a következőkre figyelnék:
- IPS kijelző
- minőségi burkolat
- korrekt hardver
Egy Huawei Mediapad kaliberű cuccal tökéletes ellennék, csak hát amennyibe az kerül, annyit a büdös életben nem adnék ki tabletre, szóval valami hasonló kaliberű (akár GSM modul nélküli) kínai tabletet vennék 30-35k körül. -
Vovi1
aktív tag
Teljesen sima volt az update, csak ráengedtem a gépre a gyári fw-t, még csak nem is töröltem a korábbi adatokat, mindent elvégzett magától. A kiterjesztéssel kell játszani mert a gyári prg nem tartalmaz semmit (!?). Adtam neki egy zip kiterjesztést, igy látható az fw belseje is, de ezt a letöltési link is írta - igaz kinai a szöveg, de a Gugli a barátunk azt is fordítja. Innentől a szokásos telepítés. Érdekes, hogy az angol nyelvű fórumról még nem lehet tölteni, csak a saját, belsőnek szánt linkről.
A fényerő szabályozással eddig sem volt gondom, egész halványtól a vakítóig folyamatosan tudtam szabályozni. Szerencsére nincs automatika, nagyon utálom.
Új programként látom a Terminal emulátort, DSP managert - új lejátszó prg - Go keyboard nagyon jópofa és magyarul is tud. A gyári, beépített appokat töröltem, úgysem értem. Rootolt, nem gond. Egy óra közel folyamatos üzem, 14 % akkufogyás, egész jó.
-
Vovi1
aktív tag
Gratulálok, nekem már 23.-a óta fut, tényleg ég-és föld a korábbiak és ez. Sikerült megoldanom a play hibáját, a korábban már irt link szerinti megoldással működik. (hibaüzenettel leáll a Playról való letöltés, szerintem a Kínai és a Google Play eltérése miatt, alapban a kínaira van felkészítve az kütyü)
Antutu 1000-el nőtt (6000), Qadrant ha jól emlékszem 2-300-al, Linpack talán 10-15 %-al jobb (43, 72).
-
devast
addikt
Ejj, de nagyon el vagy tévedve.
Az sdhc maximuma azért 32gb, mert a microsoft féle windows-ok max 32gb-ra tudnak formázni egy fat32-es partíciót (őskövületekkel való kompatibilitás miatt). A specifikáció szerint pl 4kb szektormérettel 16tb-os fat32 partíció hozható létre, és vannak programok amivel meg lehet így formázni az sd kártyákat. Windows xp, 7 is simán írja/olvassa ezeket (csak formázni nem lehet ekkorát). A telefonok/tabletek nagy része is rendesen működik velük. -
nightmare13
őstag
Valahogy így értettem, ahogy itt írtad, én eddig abban a tudatban éltem, hogy ezek a "közepes" méretekig terjed az SDHC, de most nézem, még 64 gigás is van. Legközelebb pontosabban, és mélyebben fogalmazok, nem szeretem hülyének beállítani magam, mint ahogy most sikerült
-
Markgx10
őstag
Ezt nem értem. Fényévekkel lassabb az androidos gépeknél? De miben? Amire én használom (filmnézés, netezés, fórumozás) azokban sokkal gyorsabb. Van most is androidos gépem mellette, meg volt is már sok, mert bele vagyok bolondulva, hogy mindig valamit kipróbáljak, volt már Packard Bell Liberty Tabtól (tegra2), vagy (zenithink, ainol, ICOO stb) 5 kínaiig minden, de egyik sem volt gyorsabb, mint a W500. Ezt is itt vettem amúgy a hardveraprón és Win7 Ultimate van rajta (ez volt rajta, amikor vettem, én rá sem tudnám tenni, annyira nem értek hozzá) és minden tökéletesen folyamatosan megy rajta. Persze azt az Acer szar felületet én sem használom, de amúgy nagyon tetszik.
A súlya valóban gáz, nem egy kezes használatra van tervezve, de még épp elviselhető. -
Markgx10
őstag
Az ICOU7 mellett egy W500 a másik gépem és azt imádom, nem tudom mihez méred a lassút, de gyorsabb, mint az androidos gépek, fantasztikus a kijelzője, el nem adnám vagy cserélném, az egyetlen műszaki cikkem, ami tőlem megy majd nyugdíjba
Nekem nagyon tetszik, hogy a megszokott programokkal ügyködhetek (acdsee, chrome, total commander neten is normális asztali lapok, facebook chat még ezer más apró dolog), de hát ízlés kérdése, számomra nagyságrenddel jobban tetszik az androidnál, ja és nagyn ritkán hallom felpörögni a ventit, akkor is halk szerintem, de mondom ez az én véleményem
-
maiden8
csendes tag
"Csavarra megegyezik"
Halkan kérdezném, hogy te magad szétszedted és állítod ezt vagy csak úgy gondolod?
Mert még véletlenül sem egyeznek sem hardveresen sem szoftveresen!Egy korábbi hozzászólást ajánlanék épp A és B gép hasonlóságával kapcsolatban amit a concorde válaszolt.
Én egy senki vagyok, de mindezeken túl szoftver oldalról ehhez én még egy apró adalékot tennék hozzá. ITT szó volt a Baseband-ekről.
A ConCorde már az 1.5-öst használja, javították az én felsorolásomat is.
Nagyon nem mindegy, hogy a szoftverbe milyen állapotú és frissességű driverek kerülnek bele!
Én azt mondom, hogy meglátjuk ki fogja kiadni hamarabb a Jelly Beant.
A ConCorde-nál ellenőrzötten letölthető három darab frissítés ( A 4.0.3-ból volt két változat és a 4.0.4)
A Myaudio esetében én sehol sem látok hivatalos forumot, hivatalos supportot és hivatalos romtámogatást. -
gps76
őstag
Igy mar tisztabb a kep.
Az ics romban a kamera,meg a bt ugy se mukodik,gpst nem hasznalok.
Csak netre kell,ez alapjan szerintetek a ten3 hozza a smart tab szintjet?.Mivel kisebb a felbontasa elvileg kevesebb keppontot kell szamolnia,furgebbnek kellene lennie,de a 4330 procirol nem sokat lehet olvasni,a support viszont eddig jonak tunik.Lehet erdemes lenne megvarni az rk3066-ot,az tenyleg utosebb...
-
Crytek
nagyúr
Részemről téma lezárva volt tab nincs tab ennyi! (Majd 1 hóna múlva max még leírom a fejleményt mit mondtak miért nem javítják és cserélik)
A suttyót azért írtam, mert hol van ilyen, ha egy tárgyra van x év garancia akkor nem cserélik ki ha karcos? Nem nagyon mehet akkor jól a pandás cube biznisz ha vissza akarják az alkatrészeket forgatni (mert ebbel a karcos dologból másra nem következtetek)
-
XDModesty
aktív tag
-
tjb007
nagyúr
Nem mindegyiket lehet.
Az Allwinner -es gépek frissítéséhez két dolog szükséges, egy img kiterjesztésű fájl és egy alkalmazás (Livesuit, PhoenixCard) ami ezt az img fájlt az SD kártyára kibontja/írja olyan formában, hogy a rendszer számára emészthető legyen. Ezzel az img fájllal te csinálhatsz bármit, át is nevezheted zip -re és virtuális meghajtóba is rakhatod de akkor sem fogod tudni megnyitni és azzal sem fogsz semmi sem menni amit a kártyára írt.
Persze itt egy CM ROM -ról van szó ami mellé CWM recovery dukál így lehet benne turkálni (mivel egy zip) csak aki nem tudja mi/merre/hogyan az sokra nem fog vele menni. -
maiden8
csendes tag
Szerintem meg jobb, hogy nem az lett!
Közismert a Cube U30GT, az a 10.1 inch 1280x800 pix.
Ugyanaz a Rockchip RK30board van mindkettőben, de épp az U30GT-ben az LCD problémákról olvasható leginkább. Próbálhattam ilyen mintát és valóban nem 100% ez az LCD.A ConCorde tab 97IPS Plusban más az LCD elektronika és maga az LCD sem olyan.
A 97IPS Plusban a jól bevált 2nd GEN 10 ujjas multi-touch, goodix vezérlésű IPS 9.7" 1024x768 pix. érintőkijelző van. Ez pedig a 97IPS-ben bizonyított. -
tvamos
nagyúr
Lemasolnak mindent. Miert ezt ne tennek. Meg a Copyright cimket is kepesek egy az egyben. Ha nem latom a sajat csiszolataimon a hamisitott csipeket, akkor persze nem biztos, hogy elhiszem... de igen! (Ezeket a kepeket viszont nem is linkelhetem be.) Es ez a 0.2 USD szintu alkatresz!
-
Shoo
senior tag
Vadállat
Tudom, hogy nem kell meggyőzni téged
Én még azt is elhiszem, hogy az U30GT is azt kapta.
Érdekes, hogy egyes gyártók meg tudják csinálni, mások meg nem. Szerintem elég lenne egy kis árnyékoló lap a töltéscsatlakozóhoz a kijelző felé. Nálam a 7015 működik rendesen töltés közben, csak kicsit zavaró fogni, de ha stickel használom akkor is
Ennyi kell
-
tvamos
nagyúr
Akkor mar nem erre a keszulekre gondoltam, hogy Samsung IPS... A multkor olvastam egy "szakmai" forumon, hogy valaki beirta: Samsung IPS.
De csak akkor keresnem meg, ha nagyon muszaly... Majd megnezem megegyszer. Nem, nem fogom. Csak megint elkezdunk foloslegesen irogatni. -
tjb007
nagyúr
Előfordul azoknál a régebbi alkalmazásoknál amelyek csak bizonyos felbontásra lettek megírva, hogy a Play Store -ban nem jelenik meg és ha külső forrásból rakod fel ezeket akkor hibásan (értsd: kapsz egy fekete keretet vagy valami hasonló finomságot) jelenik meg de ezek száma szinte már nulla.
-
tvamos
nagyúr
Azt irtam, hogy mivel lusta disznok vagyunk, ezert nem fejben tartjuk, hogy a filmjeink, zeneink, kulonbozo file-jaink hol vannak a memoriaban, hanem filehozzaferesi adatokat, meg mindenfele egyeb informaciokat tarolunk a memoriaban. Nem a NAND (vagy akarmilyen technologiaval dolgozo) FLASH gyarto hazudik! Jok az osszeeskuves elmeletek amugy!
Itt jegyeznem meg azonban, hogy az SI mertekegysegek es prefixumok hasznalata siman megengedheto, igy a HDD gyartokat sem vadolhatjuk hazugsaggal.
Ez szerintem csak szorszalhasogatas, es nem az a 2.34% hianyzik nektek, hanem az az eleg nagy tarhely, amit a fent leirtak tarolasara lefoglal a rendszer. Persze, gondolom, a FAT32 helyett valami EXT akarmire formazva a drive-ot a foglalas mashogy alakul. -
tvamos
nagyúr
Mechanikus eszkozoknel biztosan igazad van.
Elektronikus taroloknal nem lennek errol meggyozodve.
1, amikor veszek 1 adat Flash-t, vagy egy MCU-t, ott tuti, hogy a 2kbyte az 2048 Byte, az 512MByte meg 536870912 Byte.
2, A csip gyartoknak nem hiszem, hogy megerne ez a par negyzetmikrometer wafer.... bar ne adjunk nekik "rossz" otleteket.
3, A telefonom nem kezdtem berhelni, de a Pendrive-om bedjugtam a gepbe. Azt irja a Windows a 16GB-os Cruzer blade-re, hogy Capacity:16,000,204,800 bytes 14,9GB, ami termeszetesen a megformazott meghajto, tehat a mar FAT32-re megformazott meghajto is tobb, mint amit te elore vetitettel. Marpedig a hattertaraknak van egy csomo overhead-je!Miutan ilyen faszan szetoffoltam a topikot, inkabb elmegyek aludni...
-
Crytek
nagyúr
File Explorernél hol van ez a szerver rész mert nem találom?
PC-n a mappán nyomtam jobbklikket és megosztásra mentem. Telefonon a file exploreren belül nem találtam szerver részt jobb felül van egy kis legörgető menü ahol van local,lan,ftp,net, bluetooth de itt bármire mentem egyik sem volt az szerintem!
-
tvamos
nagyúr
Miert kell egybol azt feltetelezni, hogy a gyartok nem arra meretezik a termekeiket, hogy megfeleljenek a szabvanynak? Nem ertem... (Plane, ha vallal ra 2 ev garanciat!) Nem is ertem.
Ha a kinai cumora, amire a garanciat vagy tudja az ember ervenyesiteni, vagy se, nem mered rakotni, az nem az Asus baja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest