Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Érdekes ez a 3G dolog...ugye az egyik mostani csúcs a Transformer Prime se tud 3G-zni, ha jól tudom még külső modemmel se.
Egyébként van valakinek Prime-ja? Mi a tapasztalat vele?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Dzsano
tag
válasz tjb007 #13850 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Még picit vajúdok, nem-e lenne elég egy kisebb, mondjuk a Myaudio S7.
Erről tudsz valamit írni?Mi a best buy a 7-es tabletekből kb 40.000 Ft-ig?
Mint írtam, sok olvasás lesz rajta, de más célokra is jó lenne, például kapcsolási rajzok hordozása, stb.
Egy 6'-es e-inkes e-book olvasót, ami nem is tud gyakorlatilag mást semmit, azért drágállok ~ ennyiért. -
morpheuss12
tag
válasz Dzsano #13852 üzenetére
Sztem próbáld ki a Concorde 7015 -t nekem is ez van és ezeket a dolgokat simán viszi igaz ez sem 3G-s de netezni villám gyors, a képeket is gond nélkül lehet tekerni , Youtube penge igaz operával gyorsabb net de a hardverhez képest jó. Nem ejti el a wifi jelet ami elég fontos.
Ja és a legfontosabb 40ezr alatt van Teszt .Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
petipetya
nagyúr
válasz bigdady #13853 üzenetére
Vodafone SmartTab 7: 89.990Ft feltöltőkártyával
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8GB 7: 78.900Ft
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tvamos
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Milyen táblagépet ajánlanátok ami jó és nem túl drága?
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fő szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú!Next PC Upgrade: 2022
-
SShadow
aktív tag
válasz tjb007 #13850 üzenetére
Hy!
Nem tudom tudsz e olvasni de a végére odaírtam hogy a keret 60-70ezer forint tehát nem ingyééé akarok tabletet venni.
Úgy gondoltam ennyiért már lehet egy 3g-vel szerelt nem kétmagos ALAP modellt kapni.
"Concord Tab 9.7
Kicsit nagy de az IPS miatt biztos jó ráadásul van belőle 3G-vel szerelt mondjuk az picit nagyobb 10,1"Nincs belőle 3G -s verzió, amiről te beszélsz az a ConCorde tab 10.1 aminek köze sincs a 9.7 IPS -hez.
Nem kötözködésből de ugyanazt írtam amit te is hogy a 3G-s nagyobb:
" mondjuk az picit nagyobb 10,1"Amúgy ha megnézzük az árakat max az X-pad 70i van 40ért a többi mind drágább modell.
Igazából az zavar az egész dologba hogy azért jöttem a topickba hogy informálódjak olyan emberektől akiknek van tapasztalatuk,TE MEG JÖSSZ ÉS KIOKTATSZ ÚGY HOGY EL SEM OLVASOD RENDESEN A HOZZÁSZÓLÁSOM.
Azért köszi a segítséget!!!!!
De asszem megvan a megoldás veszek egy Galaxy Tab 7-est most eléggé olcsó nincs 3g de ez van
-
laxus
csendes tag
Üdv!
Tervezgetem egy Concorde tab 9,7 vásárlását. Adott egy [LG M228WA-BZ] monitor. Van rajta egy rakat csatlakozó, de hdmi az pont nincs. Valahogyan megoldható lenne, hogy rátudjam kötni a tabletet?[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Ramos W17 Pro-t rendelt már valaki?
Ha valakihez kerül egy, feltétlen beszámolót kérünk!• Honor Magic5 Pro •
-
SShadow
aktív tag
válasz tvamos #13868 üzenetére
Ja nézegettem de amiket láttam az már 100fölött van annyit, de azt néztem az Ipon-on lehet még kapni a régi 7.0 plus-t ami gyorsabb és ott a a 3g-s 120alatt volt.
Az a baj nekem az picit sok
Sajna a 3g nagyon kellene mert ugye nincs mindenhol wifi, de azon gondolkodtam hogy végszükség esetén a telóról meg lehet osztani.
Mondjuk ez nem a legjobb megoldás, de talán a legegyszerűbb és külön modemet sem kell venni. -
-
salapp
addikt
válasz Dzsano #13847 üzenetére
A Wayteq volt nálunk 2 napig használatban (3 napig volt nálunk, de az elsőn rögtön nem tudtuk nagyon használni, mert döglött volt a töltője, és visszahurciba...), az akkuidő szerintem nem lehet olyan fényes, persze a második töltésnél jártunk még csak, és azt írják többen, hogy kondícionálni kell 3-4 töltéssel. Viszont az őrületbe kergette asszonyt: azt mondta, "túlérzékeny volt a kijelző", gyakran a lapozásnál rögtön rá is klikkelt valamire véletlenül. Aztán jött a sorozatos fagyhalál. Amikor már a bootba is belefagyott, akkor rohantam vissza vele a 3. nap délutánján, és kiköveteltem egy Concorde 9,7 IPS-t. Az az előzőekhez képest tényleg álom. El is határoztam, hogy majd ezt vagy egy utódját én is beújítom.
A böngészés szerintem teljesen vállalható sebességű, nyilván durván flashelt oldalakat akár 6 másodpercig is tölt befelé, de szerintem nem gáz. És olyan gyönyörű a kép, hogy asszony 10 collos Acer netbookja elbújhat mellette. Éppenhogy pdf formátumú ebook olvasásra kapta (sokaddiplomájához már az összes tankönyv és jegyzet ilyen formán érhető el), és egy 6 collos Onyx Boox-t az egyéb formátumokra. Most úgy látom, hogy ha egy nap úgy másfél órát netezik és olvas vele, akkor a 3. nap reggelén tart az akku 77%-nál. Szvsz nagyon jól méretezték ezt a Li-Polymer akkut ehhez a teljesítményhez.
Egy nap csináltam hard testet, magyarán megszakításokkal legalább 5 órát HD Youtube-oztam és MX Playerrel hd filmeket és sorozatokat néztem rajta, és nem teli akkuval indultam neki, és a végére még mindig 40% körül járt. Szerintem egy teljes napot ki kell bírnia komolyabb aktív használat mellett is, ahogy ígérik.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
tjb007
nagyúr
válasz SShadow #13866 üzenetére
Nagyon is elolvastam a hozzászólásod, ha kioktatásnak vetted akkor sajnálom de az már te problémád, az viszont tény, hogy nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal.
60-70000 forintért 3G -s tabletet újonnan nem kapsz, főleg nem olyat amilyet te szeretnél.
"Nem kötözködésből de ugyanazt írtam amit te is hogy a 3G-s nagyobb"
Közel sem ezt írtad, te az írtad, hogy a 9.7 IPS -nek van egy 3G -s nagyobb kijelzős verziója ami nem igaz, ha nem erre gondoltál akkor úgy kellett volna leírnod, hogy egyértelmű legyen.
Ha mindenképpen fontos a 3G akkor lehet venni USB -s modemet ami igaz nem esztétikus de működik, plusz ott van még a telefonos hotspot és a Mi-Fi is.
(#13867) laxus
Egy HDMI - DVI kábelre (vagy átalakítóra) lesz szükséged.
(#13870) Bici
Sztenderd Allwinner A10 -es tablet, nyugodtan meg lehet venni de nem sokkal többért ott van az Ainol Novo 7 Mars és kétmagos Ramos W17 Pro és olcsóbban a jobb felszereltségű Ainol Novo 7 Tornados is, én inkább ezek közül választanék.
[ Szerkesztve ]
-
gaben75
tag
Sziasztok,
40000 ft ig milyen tabletet ajánlotok, ICS-el, 7"-os méretben?
köszönöm.Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
keccsa
aktív tag
válasz salapp #13830 üzenetére
"De ez pl. táblagéphez nem jó, mert az usb-ről nem töltődik sajna, vagy rosszul tudom?"
Ezt a külső HDD "outdoor" tápellátásához gondoltam, nem a táblagéphez!
Egyébként az 5V-os töltőfeszültségű tabletekhez is használható volna, csak olyan kábel kell hozzá, amelyik egyik vége USB csati, a másik vége meg a tablet tápcsatlakozója.
Az meg, hogy nem tud annyi áramot adni, hogy feltöltse, vagy üzemben tartsa a táblát, nem gond, mert ha nincs lemerülve a belső akku, akkor ezt rádugva is megnő valamelyest az üzemidő.
Például ha a 9.7IPS-re rádugsz valamelyik USB-re egy külső aktív eszközt (HUB, számítógép), akkor is jelzi a töltést, tehát valamekkora utántöltést onnan is össze tud szedni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Mittu88
senior tag
Cortex A8 és A9 között van valamilyen nagyobb teljesítménybeli/fogyasztásbeli különbség? Mondjuk egy Allwinner A10 és egy AmLogic hosszúkód-M3 között, azonos órajelen? Ha van, játékokat leszámítva észrevehető a különbség?
-
Mittu88
senior tag
válasz nightmare13 #13888 üzenetére
köszi! valaki esetleg gyakorlatban tapasztalható különbségekről tud hitelesen nyilatkozni?
-
gaben75
tag
válasz tjb007 #13886 üzenetére
Ezeket nézegetem én is + ajánlottak még M-tech-et is,
majd bemegyek és valahol megnyomkodom őket úgyis
az fog dönteni szerintem.
Hol lehet szerintetek egyszerre fellelni ezeket?
Edigital-nál úgytudom vannak ezek?Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
haligábor
tag
sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik a tabletek közül a legjobb és legolcsóbb dupla magos tablet?
egyszer volt dolgom egy ilyen tabbal: zenithink zt 180
elég lassú volt, pedig 7 vagy 8 colos volt, azt gondoltam kis kijelző kisebb felbontás és jobb lesz de nem...
Szoval kétmagos nagyon olcso tabot keresek
-
tjb007
nagyúr
válasz gaben75 #13890 üzenetére
Extereme Digital -ban csak 7015 van jelenleg, M-Tech meg egyáltalán nincs.
(#13891) haligábor
Ramos W17 Pro
Ennél olcsóbban biztosan nme fogsz sehol sem kétmagos tabletet kapni. -
kelzsoca
félisten
válasz nightmare13 #13896 üzenetére
Az ilyen cikkeknél dollárban feltűntetett árat számold euroban
-
haligábor
tag
válasz nightmare13 #13896 üzenetére
Na asszem ez már valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest