Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz gipsztigris #49706 üzenetére
Igen, ami az előnye, az a hátránya is ezeknek a gépeknek, a 2048x1536 pixelt még éppen ki tudja hajtani a SoC, natív felbontásnál néha be-beröccen azért, ezért a 4.2.2-es rendszer alatt lehetőség van a felbontás állításra, ekkor 1600x1200-as felbontás is választható, a használat során nehéz észrevenni hogy alacsonyabb felbontást használ, teljesítményben viszont ~25%-ot jelenthet a két felbontás közötti különbség, ami érezhető a működési sebességen is.
A CC tabletnél 1280x800-as felbontás jut a közel azonos grafikus teljesítményű chipre, így a rendszer valószínűleg fürgébb lehet azon a gépen, igazából élőben kellene megnézni mindkét gépet, vagy esetleg szétnézni hogy A brandből ebből a keretből mi jönne ki.
(#49705) ruti
Inkább a WayteQ, ha már támogatást is nézzük, viszont 79qci esetén a wifi jobban szereti a broadcom chippel szerelt routereket, tehát a filléres tp-link (atheros chip) és társai nem biztos hogy jól fognak szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz gipsztigris #49703 üzenetére
Üdv!
A ConCorde tab Q10 egyik előnye a mellékelt billentyűzet, bár nem írtad a felhasználási területet, de ha főként online kapcsolattartás az elsődleges cél, akkor ez a tablet mindenképpen kényelmesebb használatot biztosítana a fizikai billentyűzettel, mint egy másik tablet, aminél csak virtuális elérhető (persze utólag azokhoz is vásárolható valamiféle periféria)
A WayteQ xTAB-100qcr legfőbb erénye a "retina" kijelző (és a nagy teljesítményű akkumulátor) ez tartalomfogyasztásra lehet előnyös, képek-videók, pdf dokumentumok megtekintése stb..
Ez a tablet hamarosan kifutó lesz, és helyét a 9"-os WayteQ xTAB 9 veszi át, természetesen ha most azonnal kell, akkor ez nem lehet opció. -
iistvan91
csendes tag
válasz gipsztigris #13055 üzenetére
már látom én is, sajna beljebb nem kerültem: /
-
canniball
nagyúr
válasz gipsztigris #12803 üzenetére
"Tetszik ez a 15x3993 Ft-os full kamat és kezelési költség mentes részletfizetés."
Csak azt ne felejtsd el hogy ez csak a raktárkészleten lévő termékekre vonatkozik, ez mellett pedig a Rendelésre felirat fityeg.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
vamzi
senior tag
válasz gipsztigris #12719 üzenetére
Egyébként szerintem a gyerekekkel a leghatásosabb az üzemidőt leméretni. Nagyon vegyesen mindent jól megnyomkodva használják és ők nem unják meg az első félóra után a teszt miatti tapicskolást
Na meg ha a gyerkőcök kezében jól teljesít, akkor minden bizonnyal jó társ lesz a mindennapokban
-
petipetya
nagyúr
válasz gipsztigris #12633 üzenetére
Off. Elvből nem vásárolnám meg ezt a márkát, ugyanis nem szeretek se sorban állni, se ígéretekben bízni. Ha valami műszaki dolog kell, akkor azt fixre megrendelem a neten és bejelölöm az átvétel helyét, majd érte megyek.
"nincs rá lezsóidő"
-
kelzsoca
félisten
válasz gipsztigris #12633 üzenetére
Felhívtam őket, és rákérdeztem:
AZ xTAB-50 szerdán kikerült a viszonteladókhoz.
Árak:
Navi (Sygic) nélkül ~34.990Ft
Navival (Sygic) ~39.990FtAz xTAB-100is pedig jövő hét hétfőtől lesz megvásárolható.
-
klepto
addikt
válasz gipsztigris #12405 üzenetére
Köszönöm a véleményed; akkor alighanem megvan, hogy mit kap az asszony
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz gipsztigris #12395 üzenetére
Szóval akkor bátran megvehetem?
Angry Birds, YouTube, és Skype rendben?
A kijelzője szebb, mint egy átlagos TFT-LCD monitor?
Az akku idő kevésbé számít, úgyis az esetek 90%-ban házi használatra lenne; másodgépnek szeretném a páromnak
Ja és még egy kérdés: mikrofonos fülest kezel (a Skype miatt)?[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Imy
veterán
válasz gipsztigris #12398 üzenetére
Hmm... Holland cég a yarvik, hogy hol gyártat nem tudom... Erre legalább van 2 év garancia, és nem kell +30%-al számolni, ha a vámon megfogják... Akkor az előző 2 is akár lehet átvágás...
-
vamzi
senior tag
válasz gipsztigris #12398 üzenetére
Ha féloldalasan bicegve viszi a postára, akkor én elhiszem!
-
canniball
nagyúr
válasz gipsztigris #11937 üzenetére
Végülis "vészmegoldásnak" jó, de azért beépítve csak szebb.
Sanzaa!
A 7015-ön csak egy miniUSB van.kelzsoca!
45k körül már több helyen meg lehet venni. Mondjuk ez egy kicsit több mint 40k, ha tényleg az a max. keret akkor kiesett.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz gipsztigris #11928 üzenetére
De ezzel mindjárt be is van tömve/ki van lőve az USB csati...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
8472race
tag
válasz gipsztigris #11931 üzenetére
Köszi az infót.
Azért jó lenne valamilyen alternatíva a WayteQ xTAB-70i mellé, hasonló árban.
Van valami ötleted?[ Szerkesztve ]
Egy nyomtalanul elmúló életet, élni sem érdemes.
-
8472race
tag
válasz gipsztigris #11928 üzenetére
Köszi a tippet.
Mikorra várható és kb. mennyiért? Vagy még nincs erről infó?Azért mégis csak jobb volna, ha "EGYBEN" lenne a kütyü és a BT.
Egy nyomtalanul elmúló életet, élni sem érdemes.
-
Z.É.T.
őstag
válasz gipsztigris #11847 üzenetére
(#11847) gipsztigris + (#11848) kelzsoca: Bizonyosan, ebben nem kételkedem, de rokonszenvezni lehet, nem? Tetszik a kommunikáció és a segítségnyújtás kezdők (és nem kezdők) számára a részükről/részetekről! (Remélem többen így érzik és ez kávémeghívásokban, és/vagy egyéb előnyökben is megnyilvánul)
[ Szerkesztve ]
-
Cimi86
tag
válasz gipsztigris #11842 üzenetére
Nem vitát akarok ezzel robbantani csak érdekel mások véleménye. Most már biztos hogy IPS97 lesz a válaszotottam a Wayteq helyett,csak még győzködnöm kell magamat a PLUS miatt
[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
válasz gipsztigris #11842 üzenetére
heh, korrekt
-
buca84
őstag
válasz gipsztigris #11548 üzenetére
Olvasni olvastam a két gépről. Itt is és más fórumokon is. Specifikációikat is.
Erre értettem a pro és kontra dolgot. -
tjb007
nagyúr
válasz gipsztigris #11534 üzenetére
Mivel nincs benne BT így max. úgy ha építesz bele, persze nem biztos, hogy ennél a készüléknél egyáltalán lehetséges ez (na meg nem is kis munka).
-
tjb007
nagyúr
válasz gipsztigris #11532 üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog, nem kell noname oldalról vásárolni plusz utána kell nézni, van Google, YouTube, tabletes fórumok ahol ilyenekkel foglalkoznak (pl. MP4 Nation). Ha valmi nem fedi a valóságot az úgyis ki fog bukni valahol.
A Window N50 -nél maradva a Merimobiles -on leírtak mindegyike megfelel a valóságnak.[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
válasz gipsztigris #11520 üzenetére
Helyes, helyes. Igény van rá.
Több értelme van ekkora kijelzős cuccba rakni GPS-t, mint a tíz collosokba. Bár a Google Sky Map jól mutatna azokon is.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Mandarinn
senior tag
válasz gipsztigris #11433 üzenetére
Sajnos azt is próbáltam és ugyanúgy viselkedik. Közben a Play és a beépített youtube tök normálisan megy. Meg minden más gyors.
-
weinmaker
őstag
válasz gipsztigris #11296 üzenetére
Ez is teljesen igaz. A probléma akkor van amikor valaki feltűnően védi az adott terméket vagy céget, hogy ott milyen háttér érdekek állnak.
Végül is nekem semmi bajom sem ezzel, sem másik termékkel, akinek kell vegye meg. Én kizárólag a saját tapasztalatomat, vagy véleményemet írom le, ami egyáltalán nem kell, hogy bárkinek is mérvadó legyen.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
tvamos
nagyúr
válasz gipsztigris #11296 üzenetére
Az embereknek megtetszik valami, es elkezdenek lelkesedni erte. Szinte beleszeretnek. Legyen az kocsi, vagy tablet, vagy akarmi... en is bedoltem egy ilyennek. Meg a kinai genya hazudgalasainak. Van is otthon egy ZT-180 V2-m.
Kuldetesemnek erzem, hogy ilyenkor reagaljak. Met azert ezeknel a kinai csodaknal vannak sokkal jobb hardware-ek! hoztak ki jobbakat 1-2 eve, amiknek az ara mar lassan kozeliti ezeket. Max nincs mar ra 4-es Android, amirol meg mindig nem latom, hogy mivel jobb, mint a GB, vagy a HC. Amikor meg mar tenyleg jo lesz, arrol fogunk postolni, hogy 5.x kell, az a frankosag.
En meg belecsuszok a fikazasba. Ez is emberi dolog, elofordul.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz gipsztigris #11283 üzenetére
Tömeg 620 gramm
Uri a rokonom...// Latom, te is Concorde fan vagy!
weinmaker:
En is igy latom... a 60-70-hez nem kell sokat hozzatenni.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz gipsztigris #11260 üzenetére
A video alapjan meg tukrozodik... akkor hol az igassag?
Meg mondjuk a videobol nekem az jon le, hogy nehez is.
Egy kezzel nem tunt kenyelmesen tarthatonak.// Vegulis tokmindegy, mert BT nelkul nekem nem jatszik.
-
petipetya
nagyúr
Nem ez lenne az első eset, hogy a mobilaréna pocsék minőségű videót készít.
"nincs rá lezsóidő"
-
Sanzaa
senior tag
válasz gipsztigris #11262 üzenetére
A Tab 10.1-ről is összehozhatnátok valami videót. Az engem jobban érdekelne.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
jani32
tag
válasz gipsztigris #11262 üzenetére
Jól hangzik, köszi.
-
jani32
tag
Akkor megbántam
Esetleg akkuidőről nem súgtak valamit a helyszínen?
Milyen összkép alakult ki benned a gép kapcsán? Érzékenység, tapintás, súly, bármi? -
addikt
válasz gipsztigris #11233 üzenetére
Pont azé kérdeztem, h gagyi e a "belseje"? Keresgéltem a mtk6573 cpu-ra de azon kívül, h minden kínai telóban az van, nem tudtam meg sokat róla...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
weinmaker
őstag
válasz gipsztigris #11231 üzenetére
Hihetetlen módon másolnak. Volt ott kiköpött ipad is, valami ultragagyi hardverrel. Legalább aláraktak volna valami normális cuccot, de itt kizárólag a kinézetre mennek ahogy néztem.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
válasz gipsztigris #11065 üzenetére
Akkor üsd be a google-ba:
http://www.tablagep.hu/vasarlas/androidos-tabletek/concorde-tab-7015http://kventa.hu/tablet-pc/138466-concorde-tab-7015-tablet-pc-7-480x800-512mb_8gb-android-2.3.4-g-sensor-webcam.-wi-fi-3500-mah.html
De linkelhetnék még jónéhányat.
-
Sanzaa
senior tag
válasz gipsztigris #10850 üzenetére
Lenin úton lakok. De hogy jön ez az Aurorához?:-)
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #10839 üzenetére
Ááááá, lehet más korosztály .
Apropó, Valaki látta már a Patyomkint ??
-
tvamos
nagyúr
válasz gipsztigris #10822 üzenetére
Azert, mert ha valaki szemelyes szivesseget tesz neked, de megszoronkatjak a t..ket, akkor majd letagadja. Es ha mondjuk nyitva hagyja neked a rootot, vagy valamit, persze csak kedvessegbol, es ez miatt kesobb nem tudod ervenyesiteni a garanciat, akkor ott vagy a szarban. Te nem, mert nagy szakerto vagy, de van, aki nem is tudja, mi a rut unlock. Vissza meg plane nem fogja zarni, csak elviszi a szervizbe, hogy beszart a k...a BT modul.
Nem kotozkodni akarok, es nem kotozkodes, ha valakinek mas a velemenye mint neked!
-
Mandarinn
senior tag
válasz gipsztigris #10822 üzenetére
Szerintem tök mindegy csak olcsó és jó legyen.
70-75 nagyon sok lenne egy ilyen 9.7 IPS-ért.
50-58 körül jó vétel lehet.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz gipsztigris #10817 üzenetére
Jol latod, nekem nem mindegy!
-
weinmaker
őstag
válasz gipsztigris #10805 üzenetére
Kispajtás én nem nagyokosoztalak, le csupán van egy ellentétes véleményem. Egyszerűen utálom az olyan cégeket, kik így csinálják a hírverést. Ha neked más a véleményed ám legyen, de maradjunk távol az egymás piszkálásától. Továbbá miért kellene hasra esnem attól, hogy megkérdik, hogy mivel akarom ics-el vagy mással? Miért kell hasra esnem, hogy egy hazai forgalmazónál megnézhetem a készülékeket. Álljatok már le egy picit. Ezek az elvárható minimum szintek.
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #10254 üzenetére
nem én akarom letölteni, aztakarom, hogy ottlegyen a polcon,
képként vannak az oldalak mentve, khaki, kárérte...
egyébként csatlakozom a jellemzést írókhoz.
NAGYÍTÁS . ( volt egy ilyen film, anno még nagyonrégen.)
no AZ hiányzik...(is) ebből az olvasóból. Meg egy menű, de az nagyon.
haviszont letöltöm PDF-ben , az ezPDFREADER-el legalább tudom nagyítani[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
válasz gipsztigris #10056 üzenetére
Basszuskulacs, én eddig erről nem is hallottam
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Nara19
aktív tag
válasz gipsztigris #7670 üzenetére
Én is elégedett vagyok vele
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gipsztigris #7605 üzenetére
A középső csík egy speckós csatlakozó, hasonló az apple cuccokhoz. Mellette balra microSD slot.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Ropman
tag
válasz gipsztigris #7538 üzenetére
ott a pont [ ezt nagyon benéztem.. azt hittem ott 70e ] Viszont igen jó vételnek tűnik a dolog.. már most
By Luke SkyRopman :]
-
Ropman
tag
válasz gipsztigris #7533 üzenetére
hmmm de jó végre megjelent a kérdés inkább az hogy miért írják azt A9 aztán meg A8 [ csöppet hibás a kiírás / leírás ]
szerk: itt még olcsóbb
[ Szerkesztve ]
By Luke SkyRopman :]
-
tobias40
veterán
válasz gipsztigris #7492 üzenetére
Hát igen így van,de azért megpróbálom!
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #7368 üzenetére
pl. ittenvan a legjobb ár-érték arányú szerkezet.
könnyedén frissíthető, nincs inkompatibilitás -
Nara19
aktív tag
válasz gipsztigris #7355 üzenetére
Luissimo Dropadot használ, sztem Tőle kéne megkérdezned.
-
kelzsoca
félisten
válasz gipsztigris #7355 üzenetére
A GPS-t (ami ki tudja milyen) leszámítva nem éri meg, itthon erősebb gépet tudsz venni, boltban, garanciával-mindennel
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #7235 üzenetére
vannak olyan kivételes esetek, amikor a lé határozza meg a tudatot, ezért mégiscsak kicióccókínait vesz az emberfia, tudod.
tudodhátnálunk is kibírnának osztogatni az oktatási intézmények egy-egy ilyen 35 dolláros kütyüt, de nemakarnak.
mimegmég a navinkon is internetezünk, pedig annak a kezelhetősége fel sem veheti a versenyt ezzel a kütyüvel.
ócsóhúsnak jeligére...@ pckownz:
én nemnyomulnék szívesebben Ipad2-vel.
Sokminden mással igen, de azzal nem.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz gipsztigris #7235 üzenetére
Hidd el, én is szívesebben nyomulnék egy iPad-del, de amíg csak negyed akkora volt a keret, addig nem tehettem meg
Ahol meg még ez is elképzelhetetlen, ott be kell érni a 35dolláros tablettel is.
Mellesleg azon kívül, hogy szívok a 3G modemjeimmel, semmiben sem kevesebb mint amit elvártam tőle.De ha már ideoffolok, legyen egy kis témába vágó is:
Tudnátok adni valami részletesebb howto-t, hogy honnan kellene nekiállni a romok átírásának?[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #7231 üzenetére
Namérmár?
Ha a lányodnak osztogatnák a suliban, hogy ezzel netezzenek, ne a kis zsebtelefonjukkal, szünetekben, akkor szerintem te is megvennéd neki.
(aztán otthonmeg kipróbálnád, hogy leellenőrözzed merre csavargott a kibertérben ) -
pckownz
őstag
Ahol nincs még erre se pénz, ott hidd el, hogy tökéletes!
-
kelzsoca
félisten
Nyilván akkor nem Te vagy a célcsoport
-
Nara19
aktív tag
válasz gipsztigris #7030 üzenetére
Nézz körül itt is, mindig van egy-kettő kínálatban:
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/friss.html -
tjb007
nagyúr
válasz gipsztigris #5906 üzenetére
Biztosan, ha egyszer találok majd olyat azt is berakom ide.
-
4marul4
tag
válasz gipsztigris #5889 üzenetére
Ha meg az Archos 70 Internet Tablet is belefert volna, meg jobban orulnek
-
jFox
addikt
válasz gipsztigris #5795 üzenetére
Van amit a legnagyobb technikai fejlődés sem tud megoldani.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
charles.hu
csendes tag
válasz gipsztigris #5714 üzenetére
Az LG telefonom bosszúja óta 2év és 1,5 hónap után a kijelző tapicskolhatósága alsó és felső csíkot leszámítva megszűnt... (kb 20 a javítás) a pandás tablet küldőn gondolkodom... Ahogy néztem kb... 2hét max 15nap mire ide ér az regisztrált air mail... Vajon ők is "gift" vagy "sample" módban küldik...
Kinek mi a tapasznyalata?
-
fujifilm1
senior tag
válasz gipsztigris #5679 üzenetére
Szia,
A vamot afat ne felejtsd el!
En is 63e Ft vettem egy eleg jo gepet, de 27e sarcot fizettem. Igy mar nem erte meg...http://logout.hu/cikk/smartq_t10_tapasztalatok/teljes.html
https://sites.google.com/site/smartqtent10/
Udv,
RobiEladó Bőrtok és Billentyű 10 colos tablethez 3eFt : [link]
-
foxi69
tag
válasz gipsztigris #5421 üzenetére
Valóban tudja. Ezt kipróbálták már.
-
jFox
addikt
válasz gipsztigris #5417 üzenetére
Ilyen pár száz forintért itthon is beszerezhető.
Van nekem is van 3db, mert 5-ösével adják a HQ-Nedisben. Ha kell vakinek, Miskolcon tudok adni.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
aag
őstag
válasz gipsztigris #4549 üzenetére
Én általában a szememnek szoktam hinni
Majd eljön az-az idő is egyszer, hogy ezek ki lesznek rakva a boltok pultjára és szabadon próbálgathatod őket. Most azonban kénytelen vagy a teszteknek, a videóknak és a tulajdonosok beszámolóinak hinni. Emiatt és a relatíve magas árszint miatt nem vettem még én sem. Pedig már lassan egy éve tervezem. De most ősszel már biztosan megveszem! Gorillaüveges lesz, 10 colos, vékony és magyar garanciás. Ráadásul mindennek még bele kell férnie a százezer Ft-os magyar lélektani határba.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz gipsztigris #4546 üzenetére
Én se látom mi ütősebb az xpad-ben. Cpu-ja kisebb órajelen jár, de attól még lehet modernebb, A8 v A9? Ha előbbi akkor nem gyorsabb. 3D chip abban is van. Szenzorok terén talán lehet jobb, a G mellett még 2-3-at láttam felsorolva.
szerk: AML8726-M Cortex-A9 CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processor - tehát A9 van benne, az órajelét passzolom 800mhz v 1Ghz
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tjb007
nagyúr
válasz gipsztigris #4546 üzenetére
Az már a te bajod (hogy nem ismered a processzorokat)
"És a 3D-s gyorsítást sem nagyon látom a leírásban."
Nagyon szépen, láthatóan le van írva, hogy Mali-400 GPU.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz gipsztigris #4544 üzenetére
Itt van 50.000 forint alatt egy ütősebb hardverrel, igaz erre csak 1 év garancia van.
-
atesss
addikt
válasz gipsztigris #3577 üzenetére
Dual prociban teljesen igazad van, számomra világos volt hogy nem 2 magos, csak bemásoltam ide a szöveget.
De laikusokat tényleg eléggé meg lehet vele téveszteni !Abban is teljesen igazad van, hogy a CNS Zeus őskövület.
Csak eddig nem találtam helyette mást.
De köszi a típust.
Ha tudsz más 7" vagy 6" PNA-t mondd azokat is légyszi.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz gipsztigris #3525 üzenetére
Hasonlíts össze egy telefont és egy tabletet ilyes felbontással és meglátod....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gipsztigris #3499 üzenetére
És ez egy magánember volt, vagy egy üzlet/webshop/gyár?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest