Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz gipsztigris #12398 üzenetére
Hmm... Holland cég a yarvik, hogy hol gyártat nem tudom... Erre legalább van 2 év garancia, és nem kell +30%-al számolni, ha a vámon megfogják... Akkor az előző 2 is akár lehet átvágás...
-
klepto
addikt
válasz gipsztigris #12395 üzenetére
Szóval akkor bátran megvehetem?
Angry Birds, YouTube, és Skype rendben?
A kijelzője szebb, mint egy átlagos TFT-LCD monitor?
Az akku idő kevésbé számít, úgyis az esetek 90%-ban házi használatra lenne; másodgépnek szeretném a páromnak
Ja és még egy kérdés: mikrofonos fülest kezel (a Skype miatt)?[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #12400 üzenetére
Igen, de az osszes tobbi, LG Optimus, Samsung Galaxy II, Motorola bla-bla... igencsak smart phone! Az Apple meg maga a szmartsag! Es akkor is a leggyorsabb!
Azert lehet, meggondolnam a SGT-t, ha kijonne azzal a GPU-val, egy Texas procis Tab... ICS-sel... mondjuk a Moto-tol... Barmennyibe is keruljon.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
gipsztigris
addikt
válasz klepto #12403 üzenetére
Szerintem igen!
Autós, motoros játékokat próbáltak a srácok, na meg az Angry, és Fruit Ninja, teljesen rendben vannak.
Youtube videók gond nélkül. Skype-ot most próbáltam egy ZTE Blade headset-el, az Echo-val szépen tudtam beszélgetni.A kijelző nagyságrendekkel szebb és jobban látható, mint egy hagyományos lcd kijelző.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
tvamos
nagyúr
Meg mindig azon vekengek, hogy Super PLS vagy Super AMOLED... persze a 1280x800-as felbontas az utobbi mellett szol!.. Meg persze a dragabb jobb alapon...
-
klepto
addikt
válasz gipsztigris #12405 üzenetére
Köszönöm a véleményed; akkor alighanem megvan, hogy mit kap az asszony
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
CHIPman
nagyúr
Akit érdekel, Acer A100 rohadt olcsón.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
veterán
Van egy kis problémám. Van egy Ghoo Tab 7000-es android 4.0-ás tabletem. A szobámban a szomszéd wifije erősebb mint az enyém ezért automatikusan átcsatlakozik rá. hogy lehetne neki megmondani, hogyha én csatlakozok valahova akkor ne menjen át az erősebb wifire?
-
arnyekxxx
veterán
Ha kinyomom a gépet sleepbe? szóval az az állapot amikor kikapcsol a képernyő, az aksi nem merül de gombnyomásra azonnal feléled, akkor ebből néha magától visszakapcsol. Ezt valami program okozhatja vagy androidhülyeség?
-
canniball
nagyúr
"aztán a másik szomszéd meg megöl mert azon lóg nap, mint nap ..."
Látod ez eszembe sem jutott...[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #12438 üzenetére
Akkor miert ne tehetne olyat a Samsung valamibe? Nem ertem, de ha kifejted, akkor megertem!
Jaaa... most esett csak le!
En a SGX543MP2-re gondoltam! Szerintem az nem i-termek, ugyan ugy az ARM-tol jon, mint az osszes tobbi Power VR. Nem?
Gyorsan utana nezek... Nem mintha fontos lenne....
Megint nem jol tudtam, a Power VR az Imagination Technologies-tol jon...
[ Szerkesztve ]
-
Mandarinn
senior tag
válasz tvamos #12439 üzenetére
AMOLED témához. Nekem S8500-as Wave telefonom van. Szerintem nagyon szép. Olyan élénk, élő természetes színei vannak. A betekintési szöge is maximális. 180 fok. És szerintem hatalmas előnye, hogy kevesebb áramot fogyaszt. Ha feketés hátteret választasz akkor azok a pixelek nem is mennek. ICS-nél a menü nagy része is fekete. Ezzel sokat lehet spórolni. Akksit.
Hátránya , hogy az UV bántja a OLED kijelzőt. Szóval erre vigyázni kell.
Én egy OLED-es 9,7-es tabletet vennék ha lenne -
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni jövőhetén egy "Point of view protab 2 xxl" nevű tabot. Van valakinek valamilyen tapasztalata erről a gépről?
-
vamzi
senior tag
Jól sejtem, hogy a TI OMAP 4460 és 4430 között csak a mag órajelek a különbségek? Előbbi 1,5GHz, míg utóbbi 1.0GHz.
-
malwy
senior tag
válasz petipetya #12442 üzenetére
"UV-érzékenység
Az OLED kijelzőket károsítja, ha hosszú távon UV-fénynek vannak kitéve, ez annyira jelentős, hogy például egy 20mW teljesítményű BluRay lézerrel pillanatok alatt tönkretett pixeleket „rajzolhatunk” egy OLED képernyőre. Ezért ma a legtöbb OLED kijelző UV-szűrő panellel van védve."
lásd wikipedia[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest