- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#35434496 #7827 üzenetére
Szerintem ott van a félreértés, hogy szvsz a játékot kéne hozzá optimalizálni az új kártyához. Ezért lehetett, hogy pl. BF4-ben nem igazán működött a Fury+Mantle a megszokott színvonalon.
Ugyanakkor az újabb Frostbite motort használó Thief-ben teljesen jó a Fury is, és az azonos architektúrájú Tonga GPU-t használó 380 is.
Illetve van egy videó is Thief tesztből: [link]
Nem ismerem a srácokat, mennyire megbízhatóak, de az EVGA SC Titan X 1300Mhz feletti órajelen még ki is kap a Mantle-vel hajtott Fury X ellen.
Ránézésre korrekt tesztnek tűnik. Pl. ők is megmérték, hogy BF4-ben Mantle alatt lassabb a Fury picivel, mint DX11 alatt. [link]Szóval én továbbra is abban látom a gondot, hogy a BF4 nincs már rá felkészítve. Ellentétben a Thief-el tudtommal a BF4 a mai napig nem kapta meg az async shaderes támogatást, amit a Thief viszont már tud. Ez egy komoly hiányossága volt a BF4-es Mantle implementációnak.
Mondjuk azt tegyük azért hozzá, hogy az egyszeri halandónak, akinek nem ilyen izom processzora van (csak mondjuk egy húzott i5), és nem üres pályán multizik, ott azért könnyen fordíthat valós szituációkban a Mantle renderer még így is.... Csak ugye úgy lehetetlen kétszer ugyanazt megmérni, összehasonlítani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest