Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Már megszoktam hogy elbeszélsz a téma mellett,mindig kiragadva valami egészen más példát és azt pellengérezve,miközben olyan dolgokat mondasz amit én nem,én egy szóval nem állítottam hogy az SLI hibátlanul működik,ezt te erőlteted már pár hsz óta.Az viszont tény hogy fényévekkel jobb az SLI támogatása mint a CFé,nem tudom már hány játékot linkeltem csak ide ebbe a topicba ahol a single kártya gyorsabb volt mint a CF ,(amúgy magam is kipróbáltam a 290X CFet,)de majd a DX12 meg az SFR megváltja a világot... az az SFR amit gyakorlatilag már egyszer kukáztak mert olyan gyenge volt a hatásfoka... de jó is lesz,hogy majd most már vízszintes tearing helyett lesz nekünk függőleges is...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 4
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest