Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Milka 78
üzenetére
Ilyen példái szerintem mindenkinek vannak...

A csalódottsággal nem vagy egyedül, egy picivel én is többet vártam, nem csak teljesítményben, de körítésben is. Ennyi idő után azt vártam, hogy VRM hőfok, zörgés, sípolás sztorik nem lesznek, mert ezek túl nagystílű "engedmények", az ilyenre azonnal ugranak a tesztoldalak, júzerek még akkor is, ha ezek nagy része szerintem fel van fújva.
Ha pedig elfogultság nélkül átlapozod a két topik utóbbi pár napos termését, szerintem a kárörvendés szó hamarabb fog eszedbe jutni mint a csalódottság. Az egésznek egy ilyen hullagyalázás íze van, holott ennyire azért szerencsére nem gyászos a helyzet!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Íme az új Android Auto!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Biliárd és snooker topik
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z BeszámitOK
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - Alza garancia 2027.12.11 - BESZÁMÍTOK!
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest