Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz lowzor #7383 üzenetére

Mostmég nem lehet eltérni. ;)

A tuningot meg ne vegyük bele, most DX11-ben oké, de azt senki nem látja előre, DX12-ben mit fognak tudni.
    Oké, nem kell félni a zörgő/visító pumpától, cserébe ugyanúgy zörgő visítóvá válhat a venti. Aki így áll hozzá, játék helyett inkább menjen orvoshoz.

(#7384) mcwolf79: Már ne is haragudj, de nekem saját véleményem van. :U Néha egyetértek Abu-val, néha meg nem.
    2 év eltelt mióta? A Mantle teljes mértékben beváltotta a reményeket, ezt saját szememmel tapasztaltam meg. A Keplert szépen lenyomta a GCN, manapság a 7970 is gyorsabb a GTX680-nál, a Hawaii is lenyomta az olcsóbb 780-akat, a Titánnal volt egy szinten feleannyiért.
    A fogyasztásnál pedig végképp ne zavarjon, hogy 40%-al jobb lett a sebesség/fogyasztás arány a korábbi kártyáikhoz képest [link].

A Fury számomra semmi pofáraesést nem hozott, pont azt tudja, amire számítottam.

A DX12 majd elválik, mit fog hozni. Te már a vízhűtésnél is megjósoltad a "léggel hűthetetlen wattokat", van egy sejtésem, hogy a DX12-ről is hasonlóan megalapozott lehet a véleményed. :C
    Szerintem aki a mai játékokhoz vesz ilyen erős VGA-t, az meg is érdemli, hogy minél jobban megkopasszák a pénztárcáját. Úgyhogy én itt be is fejeztem ezt a parttalan vitát.

A személyeskedést kérlek tartsd meg magadnak (ez már megy a modiknak, mert a szép szó úgy látom nem segít).

(#7386) players111: Ha az SDK példaprogramjában kitesztelték, az mióta varázsgömb? Unalmas már ez a duma. :N

Új hozzászólás Aktív témák