Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem maga a Fiji-re igaz az állítás. Viszont a jelenlegi AMD-driver, amivel teszteltek, rendszeresen és látványosan visszafogta, főleg FHD-ben. Nem véletlen, hogy már 1440P-ben is sokkal jobban szerepelt, ahol kevésbé limit a driver gyorsasága, 4K-ban pedig simán hozta, amit kell még így is.
Amúgy Abu szvsz a nextgen játékokra értette azt a hsz-t, de elég félreérthető a fogalmazás, ez tény.
Azt a 33%-ot nemcsak ABU-tól hallottam, hanem másoktól is.
Amúgy ez a nem játékra készült duma hatalmas kamu. Ha nem játékra készült, nem is értem, minek raktak bele ROP-okat, textúrázókat, geometriai processzorokat, amiknek csak 3D grafikában van bármi jelentőségük.
Azt nagyon is le akarták hozni ide, csak nyilván jobban eladható volt prémium áron a GTX680, ha nem várt senki a nagyobb gamer Keplerre... Dehát ott is biztos csak nekünk játékosoknak akarták a legjobb élményt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#7302) Casanova*: A lassúcska belső regiszterek.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)