Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, nálam egy szupercsendes házban volt, de rendesen szellőztetve. Lehet, egyeseknek jó esti program azon a nyomorúságos 50Mhz-en rugózni, de nekem jóval egyszerűbb volt ennyit feláldozni, és minden szépen csendben hűvösen tette a dolgát... Egyszerűen túl van ez itt misztifikálva.... De megszoktam már, hogy úgyis én vagyok a hülye, ha valamit nem úgy gondolok, mint a szent többség...

(#6124) imi123: Én sem foglak megdícsérni a GTX980-ért.
Béke. 
(#6125) Szaby59:Hivatalos AMD dia a 295X2 eseére: 500W TDP [link]. És ugyanezen diasor marketinganyagában külön kiemelték, hogy nem csökkentették az elérhető TDP keretet a 290X-hez képest. A többi csak matek, hiába próbálsz mindenhonnan belémkötni.

Nekem 3 ventis volt, de hiába a 3 venti, ha a drága Gigabyte "elfelejtette", hogy borda is kéne alá, ami leadhatja a hőt.

(#6127) asdxv: Kicsit jobb szellőzésű házban tuning nélkül jól bírta. De a leghangosabb "aftermarket" megoldás volt minden teszt szerint, de a -20mv és -50Mhz még így is kezesbáránnyá tette.

(#6128) gbors: Azt azért ne felejtsd el, hogy az AMD-nek van egy hatalmas adu-ásza az Nv-vel szemben, ami nem más, mint az X86 licensz.

Ha tényleg az ilyen 250W-os APU-szörnyek felé indul a fejlődés az Intel révén, ott csak az AMD fogja tudni felvenni a harcot velük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Háztartási gépek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Béke.