Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
DF videója a PS5 verzióról.
Bizony, a játéknak vannak gondjai, a motor inkább visszafejlődött a FF XV óta, az AMD Fidelity FX csomag úgy tűnik elég pocsék minőséget ad konzolon is, az AO annyira rossz, hogy a sok éves DX 11-es VXAO jobb minőséget ad.
Ezen felül ha a textúrát High-ra rakod, akkor a motor kb. Quake 2 szintű textúrákat ad 8 GB VRAM mellett, mert High beállításhoz legalább 12 GB VRAM kell, továbbá kameramozgatásnál meghülyül a frametime.
Amúgy szerintem Frey haja egészen jó, legalábbis 4K YT videón keresztül gameplay és átvezetők alatt jónak tűnik, számomra abszolút meggyőző, de lehet, hogy a veszteségmentes képen nem annyira szép, ezt nem tudhatom. A játék elején a macsek viszont nagyon jó lett.Persze az is tény, hogy a DirectStorage 1.0 működik benne, mert veszettül gyors a betöltés, de kérdés, hogy vajon megérte-e az emiatt masszívan megnövekedett VRAM igényért cserébe. Szerintem nem, én arra tippelek, hogy a játékosok többsége inkább várna még néhány plusz másodpercet a szebb textúrákért cserébe.
Ezért a fos PC portért kér el a Square Enix 80 eurót. Szép, még szerencse, hogy engem messze nem érdekel annyira a játék, hogy pénzt adjak érte, egy videósnál kezdtem el nézni a játékot 4K-ban. A játéknak sok gondja van, amire számítani lehetett, hiszen a japánok nem nagyon tudnak PC-re fejleszteni (Capcom kivétel), emiatt engem ez a pocsék PC port nem lep meg. Az is várható volt, hogy a Square Enix-nek sokkal nehezebb dolga lesz PC-n, miután elment tőlük a Nixxes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest