Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve #4276 üzenetére
Ez nem Nv függő.
2 megjegyzés!
-Nem mondtam egy szóval se, hogy a 680 hangos
-Azt viszont gyártófüggetlenül állítottam, hogy mókuskerekes zárt hűtés sosem lesz olyan halk, mint egy jól megtervezett, hagyományos ventilátoros nyitott hűtés(#4277) Asbee: Ha csak játszol rajta, akkor mindegy, tényleg. Nálam viszont a VGA a gépen töltött időm legalább 70%-át üresjáratban töltötte.
A WF3 hűtés kevés volt a 290 tuninghoz, az egyik leggyengébb megoldás volt. Kicsit finomhangolva viszont teljesen vállalható lett.
A gyakorlati tapasztalatokat várom azokról a hűtőkről.
Az elszúrt ventivezérléssel ne fárassz, rendesen beállított kártyák érnek csak. Az nem kifogás, hogy gyárilag túlhűtik, 2 perc csinálni rá egy normális profilt. A refit is így gondoltam, normális profillal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest