- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Nem tudom miért kell kiforgatni a szavaimat. Tudom foggal körömmel védened kell, mert ilyened volt, de továbbra sem kifejezetten ezzel a 680-al van bajom, de már itt is az olcsósítás és a jövőbeli dolgaik láthatóak.
Igen, nálam elvárás egy korrektebb vrm hűtés egy ilyen kártyánál, mert nem szeretem ha télen 100-110 fokos. Ha kifizetem a felárat az Asus-ért, mert általában drágábbak, elvárnám, hogy legyen egy rendesen rá tervezett hűtés, korrekt vrm hűtés és akár egy hűtőlappal vram hűtés is, hogy ne csak a nyák felé fűtsön. Ezt van ahol meg is tudták csinálni.
Milyen párnácskákról beszélsz? Tudod azt hővezetésre használják a chip és a hűtés között.
Az evga-val az acx 1.0-al volt venti gond, arra jött a 2.0 amúgy csak a hőcső a probléma.(#4077) KAMELOT: GTX 970 ről volt szó arra hiába írod, hogy Classi meg Kingpin. A kingpinnek meg sok értelme van légre! 980-ból nem rossz egyik evga sem.
Persze általában ilyen ésszerű ajánlásokat szoktál írni... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze általában ilyen ésszerű ajánlásokat szoktál írni...