Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 980-ra a 390(X) volt a válasz, melyből a 390 a 980 szintjét hozta sokkal olcsóbban. Az, hogy átnevezés, az részletkérdés. A végfelhasználók elnyomó többségének ár / teljesítmény számít.
A 480 az 1060-nal versenyez. Azok vettek ilyet, akik pl legfeljebb 380(X)-ről vagy 960-ról váltottak, azaz az akkori középkategóriáról.
A többi dolog teljesen irreleváns. Vásárláskor nem érdekel hogy milyen sikeres az adott cég, nem érdekel a marketing maszlag. Engem a termék tudása és az ára érdekel. Ha középkategóriát akarok, nem érdekel, hogy feljebb mi van, mivel nem azt veszem meg. Így a vérpistikék gondolkodnak.
A fogyasztás is részletkérdés, átlagfelhasználó számára nem számít. Nekem persze pont számított, mert ITX. Vehettem volna 970-et vagy 390-et. A 390 gyorsabb és olcsóbb lett volna, de nem mertem bevállalni kis házba, így 970 lett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2 / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest