- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Crytek
üzenetére
par erdekesseg:
- Far Cry 5, Mankind divided es Prey a korabbi szeriakkal 90+% korul skalazodott GPUlimites helyzetekben, tehat 4Kban. Prey azert is furcsa mert az a motor egy moddolt Cryengine3 ami a Sniper Elite 3 alatt viszont gyonyoruen skalazodik.
- Wolfeinstein 2 egy idTech motor ami az idTech5 (Rage) ota sehova nem skalazodott multiGPUs rendszerekkel. ez most is igy van.
- strange brigade es az uj tomb raider kb mutatja, hogy ez hogy nezett ki 2015ben amikor nekem epult a rendszeremkozepkategoria felaron (se) utoljara a 78x0 2GB CF vs Titannal volt jarhato ut. eleve a 2070en nem is lesz SLI csatlakozo. ami a problema, hogy pl a 980SLI / 290X CF a maga idejeben viszont megoldas volt 4K@60ra amikor egykartyas rendszerrel a 4K@30 volt az elerheto maximum. nekem se veletlenul ket 290X kerult a gepembe anno 2014 tel/2015 tavaszan amikor utoljara valtottam (volt egy rovid 970 SLI terv is, de abbol az elso kartya le lett garizva es valtottam AMDre).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest