Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

btw, van valakinek a topikbol vagy volt valakinek 295je?`

munkatars visszavitte a GTX970SLIt, aztan nekialltunk agyalni, es a 295 tunik meg mindig a legjobb vetelnek mindent figyelembe veve.

igazabol ha le kell vizezni extran ugyanott vagyok, mint a 290 matrix platinum cffel, csak mig a 295bol kinezem hogy nem suti meg magat a gyari hutessel sem, addig a MP CF kapcsan tul sok a kerdojel.

neztuk 8GBket is, 290x DD kb egy arban van CFben a 295el, viszont, megint ott a kerdes, hogy a hutessel mi lesz. vaporX szinten kb 295 folott megy meg elfogadhatoan dragabban, csak viszont ha arra nem eleg a leghutese, akkor a gatyam is ramegy a custom FC blokkokra.

nvidiabol epp mindkettonknek kicsit elege van ertheto okokbol., plusz a 980 ahova nekunk kell ott mar csak fogyasztasban jobb kb 25%al.

uj szeria meg lehet junius, csak aftermarket hutos custom peldanyok ugyse jonnek elso 1-2 honapban (fc blokk se), plusz elejen az arpremium, szeptember-novemberig meg amig normalizalodnak az arak es elul az ujdonsag varazsa meg igazabol nem varnek.

igazabol az a baj, hogy egyben draga, plusz nem tudom azt megcsinalni, mint a 970nel, hogy vettem egyet "majd mellerakok meg egyet ha olcsobb lesz" alapon.

a cosmost lehetolet nem cserelnem (tul ergonomikus), extern radit meg a macskak miatt nem akarok:).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés