Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rup1u5
üzenetére
Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel.
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24645) fules
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.