- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rup1u5
üzenetére
Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel.
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24645) fules
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.