Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Aham...nézük csak honnan is indult az egész.Oké,az is igaz,hogy ezt 3-4 élharcos generálja,de ez már más sztori...
De ha jól rémlik téged is kóstolgattak ahogy Nv-t vettél amd helyett,még referáltam is rá (talán zöldike,de pontosan nem emlékszem).
Én is egyből vér pistike lettem,mert a 3850-290x (kb 20 amd-s kártya,3 cf rendszer)után megvettem a mostani karit,majd még tetéztem azzal,hogy itt bizony kicsit minden könnyebb és kártyával bizony nem voltm ennyire elégedett.
Hozzáteszem én is vertem a nyálam amikor mod biosos 290x-em volt,hittem az ügyben.Érdekes és vicces kicsit a másik oldalról szemlélni akár saját magamat is.Mondjuk sok igazi hivő vesztette el a hitét az ügybe és váltottak nv-re,majd leírták a tapasztalatukat és élből hiteltelenné váltak,de hát ez egy ilyen topick
Persze kívételek vannak és lesznek és ez így van jól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest