Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

Egy kedves fórumtárstól kaptam ezt a linket: [link]

Német tudás hiányában az alsó bench grafikonból tudok csak adatokat kihalászni a cikkből/tesztből és megkell mondjam még ezeket sem értem, azért is dobnám be ide alkalmasabbnak vélt topic híján.
    Valaki aki szakmailag jártasabb mint jómagam, érthető módon anélkül hogy csúnyábban bevinne az erdőbe ( :) :R ) el tudná nekem magyarázni, mi történik amikor ebben a játékban az ember elkezdi feljebb tolni (felső fülek/gombok..) az SSAA-t? :F

Az utolsó játék amiben láttam/használtam az SSAA-t a Metro LL, 2xSSAA-val játszottam végig maxra húzva, nagyon szépen futott annak ellenére hogy NV-s játék.

A cikk/teszt tárgyát képező játékban pedig látszólag elfogynak az NV kártyák ahogy emelik a SuperSamplinget, de annyira hogy a 3éves Tahiti jobban teljesít mint egy zsírúj 970es Maxwell??
    Nem tudom mennyire "Gaming Evolved" a játék, de kizártnak tartom hogy ennyire? Létezik? :F

Esetleg egy, az új Maxwellek képességeit kevésbé/gyengén kihasználó NV driver lehet a ludas?
    Szeretem a 280X-et, nagyon elégedett vagyok vele de ez számomra is köbgyök kategória így első ránézésre.
    Azt már megszoktam, hogy a 780Ti/290X játékfüggően felváltva verik egymást, de amit ez a teszt mutat az valami új..

Eseteg ennyire érzékeny a memória sávszélre?? :U

Még ha az adott oldal (nem ismerem..) pl nagyon húzna is egy bizonyos irányba, ezek az adatok még akkor is túlzóak lennének úgy vélem.

Na.., szóval az egészet úgy ahogy van nem értem. :N

Új hozzászólás Aktív témák