- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor
üzenetére
akár így is gondolhatnák, csak akkor ugye azzal kellene szembesülniük hogy mennyivel kevesebb tier 2 kártyát adnak el mint régebben, amikor az még egy olcsóbb kategória volt. Úgy nevezik a termékeiket ahogy akarják, egész egyszerűen baromi kis hányad ad 5-600+ dollárt egy vga-ra a teljes piacot figyelembevéve. Szerintem én sem nagyon fogok többet, vagy ha igen, akkor sokára. De persze lehet újra elcsábulok egy idő után.
core i7: kösz, de ennyiért kicsit tovább szerettem volna örülni az elsőségnek. Nem kergettem hiú ábrándokat hogy mondjuk egy évig, de egy fél évet szerettem volna. De nem egy hónapot.
Kicsit olyan mint amikor kihozták baromi drágán az eredeti Titan X-et, aztán 1-1,5 hónapra rá jött egy játékokban sokszor hasonlóan jól teljesítő 980 Ti kétharmad áron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux Mint
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kicsit olyan mint amikor kihozták baromi drágán az eredeti Titan X-et, aztán 1-1,5 hónapra rá jött egy játékokban sokszor hasonlóan jól teljesítő 980 Ti kétharmad áron.