- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
mlinus
üzenetére
Az-az 51% olyan mint az ormótlan sportcipő + zakó kombó amiben bemutatta, senki nem értheti..

Btw.., a YT-os LiveStream közben (egenn, felkeltem nézni..
) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X.. 
Mással nem tudom magyarázni, mivel hónapok/Win10 friss telepítése óta nem csinált ilyet, mondjuk tekintettel arra mit néztem éppen, stílszerű megmozdulás volt az biztos..

Még esetleges magyarázat lehet az 51%-ra az is, hogy a CF egyik tagját elejtette: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#17552) Abu85:
Köszönöm!
Ha tippelnem kellett volna ez lett volna az, csak sosem gondoltam volna, hogy annyira nagy lesz az átfutási/átállási idő, hogy képesek miatta komplett GDDR5X sorokat felhúzni.., szerintem vicces, jövőre ilyenkor négy fajta vRammal ellátott kártyákat lehet majd venni..
Lesz a teljesség igénye nélkül..:
Maxwell,Pascal,Hawaii,Fiji,Polaris,Vega
DX11,OpenGL,Mantle,Vulkan,DX12
GDDR5, GDDR5X, HBM, HBM2Bünti, igazi diliház, átlag felhasználók számára akkora élmény lesz a számukra legmegfelelőbb választás megtalálása mint üvegesnek a hanyatesés..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Cyberpunk 2077
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4090 Phantom 24GB - 36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Gigabyte Gtx 1070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) volt egy driver összeomlott/helyreállt ramazurim, nyilván a 390X-em kívánta ezzel kifejezni tiltakozását azt illetően, hogy fele fogyasztással fogja hozni egy 480/480X..