- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Na ma is tanultam valami.
Egyrészt simán megette a Youtube feltöltőkéje az 50Mbps videót PCM hanggal is, pedig azt hittem van valami ésszerű bitráta limit és csak AAC+ lehet a hangkodek. Na mindegy...
Másrészt szarrá tömörítette és még akadozik is kicsit a böngészőből visszanézve.Érdekes, mert láttam már jó minőségű videókat Youtube-on, de ezek szerint azok valamilyen szponzorált/szerződéses felhasználók/partnerek videó lehettek, amiket másképp kezel a rendszer, mint mikor egy mezei paraszt tölt fel.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Gigabyte Aorus GTX 1060 6GB Gaming
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest