Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

LOGOUT blog (1)

válasz arn #87496 üzenetére

Kérdés hogy érted a "brand" gépet, mert számomra az a nagyobb gyártók gépei.
    Én jó véleménnyel vagyok brand gépekkel álltalában. Hosszú távon tartósabbak mint az összerakottak. Legalábbis cégnél 8-12 órában tovább bírták.
    Részemről Dell párti vagyok inkább, de van pár HP, Lenovo gép is cégnél. De ez az irodai gépekre igaz. Játék gépekből nem ismerem a brand cuccokat.
    Ahol régen dolgoztam ott a 10+ éves dell optiplex core2-esekhez csak akkor nyúltam hozzá amikor SSD-t raktam beléjük amúgy még tisztítani és pasztázni sem kellett őket aztán legtöbbjük soha nem is volt lekapcsolva csak újraindítva néha.
    Brandekbe legtöbbször márkás tápok kerülnek azaz delta, fsp, az összerakottakba meg minden szemét ami csak jut. (most itt ne a gémer gépekre gondolj hanem irodai célból összerakott lcpower, npower, codegen tápos stb gépekre)
    Workstationként meg verhetetlenek, dell precision, hp z, lenovo thinkstation széria szerintem igen jók, persze megvannak a maguk hülyeségei azaz leginkább bővítési nehézségeik.
    Medionnal nem igen találkozok de amit eddig láttam kimondottan tetszett.
    De mondjuk Gigabyte, Asus meg hasonló brand gépeket nem vennék csak üzletinek szántakat. (Gigabyte Brix ment már tönkre cégnél, való igaz 24/7-ben ment 6+ évet, most is van 6db de az atom procis szerintem alig melegszik igaz tetű lassú is.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés