Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem is a konkrét megoldás hiányzik (a "ne kelljen sok helyet foglaló digi zenét tárolni a játék mellett problémára"), hanem hogy régebben sokkal kreatívabbak és gógyisabbak voltak a hardverek.
Éles különbségek voltak, a Thinkpad se csak egy soho laptop volt trackpointtal, hanem egy páncélos tank az ipar összes okos megoldásával, a gpu-kból se volt mindegy melyiket veszed, mert mindegyik mást tudott (Matrox EMBM, S3 S3TC, Tseng 2D gyorsítás, 3dfx Glide), a hangkártya se csak egy buta codec volt, amiből teljesen mindegy melyik van, hanem egy komplett alrendszer, komoly prociteljesítménnyel, és a hangkártyák között nagy különbségek voltak, de egyik sem objektíve jobb vagy rosszabb a másiknál közben, maximum nem az adott ízlésnek megfelelő.
Sajnos nem éltem még a számítástechnika ezen korszakában, szóval csak morzsák jönnek és próbálom elképzelni, hogy pl milyen volt Sound Blaster után betenni a GUS-t és a demo cd-ről, PC-n először élethű zongorát hallani a prüntyögés helyett.
Nekem szigorúan mondva a Warcraft III és kora jelenti a nosztalgiát, de az is csak azért mert egy 900-as celeronom volt 2014-ig, és nem azért mert a 2000-es évek elejére vágyok vissza. (A W3 megjelenésekor én nem voltam 3 éves, azt hiszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
DarthSun