- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #83419 üzenetére
Mielőtt kimentem Ausztriába előtte nyáron néztem 1600AF+lap+8GB RAM kijött volna 80 ezerből. Mire hazajöttem annak is felment az ára (elvesztette bestbuy jellegét) ahogy a VGAknak is (azoknak most is magas
).
Mivel a költségvetésem is megnőtt a tevezetthez képest, elkezdtem felfelé terjeszkedni, így lett 10400F ... És mivel VGA ígyse úgyse fért bele (még 10100F-el és olcsóbb lappal sem), a még feljebb ugrás (I5 10500, ami kemény 200MHZ-el lett volna gyorsabb, de ott már képben lett volna a Ryzen 3600X annak mindenével) meg nem érte volna meg, így lett a gép mellé még egy 4TB-os HDD, amit abszolút nem bántam meg, sőt a legjobb döntés volt(így lett a gépben 2TB-ról 4+2TB-ra bővítve)
De emlékszem, hogy voltak idők mikor a 1600AF bitang jó vétel volt.
A 10400F is bitang egy proci, óriási gyorsulást tapasztalatam mikor erre átálltam a Core I3 4330-ról de hát 2C4T + DDR3 után 6C12T + DDR4 ez hogy úgymondjam alapelvárás is volt. 6 év és eggyel feljebbi kategória/osztály van a két proci között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- Call of Duty: United Offensive
- Napelem
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest