Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84
üzenetére
FET cseréhez Frescho adott nekem típust, mellyel pótolni tudtam, ráadásul nagyobb teljesítményű lett, mint az eredeti, feszekben meg ugyanazt tudja.
SS7 M577 lapon, egy hibás K6-2 proci miatt a dualvolt szolgáltató FET jutalmazott látványos füsttel. Ennél a tokozás teteje is elforrt/megkelt, tehát szemre is látszott a crash. Akkor gondoltam hogy az egész lapnak annyi, ez vitt magával mást is. Leszedtem, és valahol láttam leírást hogy kell méregetni a jót(a 3voltos mellette), azt is le kellett volna forrasztani. De nem forrasztottam le, csak kikapcsolt állapotban néztem, hasonlóan viselkedett mint a jó, a leszedett rossz pedig a belsőleg halott fel-lefutásokat adta.
Eredetileg hozzáértőhöz akartam vinni, de mivel 2 FET- et rendeltem, gondoltam felrakom az egyiket, teszek próbát. Ráforrasztás után laikusként kerestem rövidzár pontokat, de minden hasonló értéket adott mint egy jó lapnál(P5A-B), így egy nemkár érte dualvoltos procival bekapcsoltam - indult. Utána pedig a K6-III+ - al is.
Csodálkoztam hogy más nem szállt el.Nálad más okozta, de jobban értesz hozzá, sztem megéri a próbát, esélyes hogy sikerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
DarthSun