Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz fpeter84 #81835 üzenetére

FET cseréhez Frescho adott nekem típust, mellyel pótolni tudtam, ráadásul nagyobb teljesítményű lett, mint az eredeti, feszekben meg ugyanazt tudja.
    SS7 M577 lapon, egy hibás K6-2 proci miatt a dualvolt szolgáltató FET jutalmazott látványos füsttel. Ennél a tokozás teteje is elforrt/megkelt, tehát szemre is látszott a crash. Akkor gondoltam hogy az egész lapnak annyi, ez vitt magával mást is. Leszedtem, és valahol láttam leírást hogy kell méregetni a jót(a 3voltos mellette), azt is le kellett volna forrasztani. De nem forrasztottam le, csak kikapcsolt állapotban néztem, hasonlóan viselkedett mint a jó, a leszedett rossz pedig a belsőleg halott fel-lefutásokat adta.
    Eredetileg hozzáértőhöz akartam vinni, de mivel 2 FET- et rendeltem, gondoltam felrakom az egyiket, teszek próbát. Ráforrasztás után laikusként kerestem rövidzár pontokat, de minden hasonló értéket adott mint egy jó lapnál(P5A-B), így egy nemkár érte dualvoltos procival bekapcsoltam - indult. Utána pedig a K6-III+ - al is.
    Csodálkoztam hogy más nem szállt el.

Nálad más okozta, de jobban értesz hozzá, sztem megéri a próbát, esélyes hogy sikerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák