- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84 #81835 üzenetére
FET cseréhez Frescho adott nekem típust, mellyel pótolni tudtam, ráadásul nagyobb teljesítményű lett, mint az eredeti, feszekben meg ugyanazt tudja.
SS7 M577 lapon, egy hibás K6-2 proci miatt a dualvolt szolgáltató FET jutalmazott látványos füsttel. Ennél a tokozás teteje is elforrt/megkelt, tehát szemre is látszott a crash. Akkor gondoltam hogy az egész lapnak annyi, ez vitt magával mást is. Leszedtem, és valahol láttam leírást hogy kell méregetni a jót(a 3voltos mellette), azt is le kellett volna forrasztani. De nem forrasztottam le, csak kikapcsolt állapotban néztem, hasonlóan viselkedett mint a jó, a leszedett rossz pedig a belsőleg halott fel-lefutásokat adta.
Eredetileg hozzáértőhöz akartam vinni, de mivel 2 FET- et rendeltem, gondoltam felrakom az egyiket, teszek próbát. Ráforrasztás után laikusként kerestem rövidzár pontokat, de minden hasonló értéket adott mint egy jó lapnál(P5A-B), így egy nemkár érte dualvoltos procival bekapcsoltam - indult. Utána pedig a K6-III+ - al is.
Csodálkoztam hogy más nem szállt el.Nálad más okozta, de jobban értesz hozzá, sztem megéri a próbát, esélyes hogy sikerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest