Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz frescho #81440 üzenetére

Több hónap már az átfutási idő, de a végét nemtom, az enyém előtt még 3 hónap után is voltak megjelenésre várók. Kitettem blogba. Bacsis nemrég mondta hogy címlapon a helye, újra elindítottam, de mondtam, kíváncsi leszek az olvasottságra, reakciókra, mert sztem nem fog érdekelni senkit.

A szabályokat sajna be kell tartanunk, de egyéni véleményem, hogy egy ilyen retro fórumban már réges-rég engedélyezni kellett volna a PH vezetőségnek az adásvételt, csereberét. Ez alap, máshol/külföldön simán engedélyezett.

All : az árak miatt mélyrepül a PC (főleg a videokártya). Ha már nyugaton sem cserélgetnek, talán lejjebb megy az ár, mivel csökken a kereslet. De ezt meg ellensúlyozza hogy a bányászok felzabálják már a gyárból közvetlenül, a jobb cuccokat. Tehát amíg ezeket nem takarítják el a búsba, addig bukó van. Néhány nagy gyár épül, de az még idő, és utána sem biztos hogy javul a helyzet.
    Mondjuk én tuti maradok PC- n mert - félretro, retro gameket tolok, az újak nem fontosak - böngészni, filmezni, zenélni, Win10- et futtatni elég egy viszonylag újabbkeletű vagy félretro gép is - valamint csak a PC- hez értek.
    Most vehetnék erősebb videot is, de nem kell, nekem elegendő a 1060/1650 páros...bőven.

Hazaért az X99, pár teendő aztán fotózok. Elöljáróban : precíz csomagolás, szép doboz, szép lap....és ha még működni is fog, akkor ŰberBrutalFeeling :))

Új hozzászólás Aktív témák