- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #81440 üzenetére
Több hónap már az átfutási idő, de a végét nemtom, az enyém előtt még 3 hónap után is voltak megjelenésre várók. Kitettem blogba. Bacsis nemrég mondta hogy címlapon a helye, újra elindítottam, de mondtam, kíváncsi leszek az olvasottságra, reakciókra, mert sztem nem fog érdekelni senkit.
A szabályokat sajna be kell tartanunk, de egyéni véleményem, hogy egy ilyen retro fórumban már réges-rég engedélyezni kellett volna a PH vezetőségnek az adásvételt, csereberét. Ez alap, máshol/külföldön simán engedélyezett.
All : az árak miatt mélyrepül a PC (főleg a videokártya). Ha már nyugaton sem cserélgetnek, talán lejjebb megy az ár, mivel csökken a kereslet. De ezt meg ellensúlyozza hogy a bányászok felzabálják már a gyárból közvetlenül, a jobb cuccokat. Tehát amíg ezeket nem takarítják el a búsba, addig bukó van. Néhány nagy gyár épül, de az még idő, és utána sem biztos hogy javul a helyzet.
Mondjuk én tuti maradok PC- n mert - félretro, retro gameket tolok, az újak nem fontosak - böngészni, filmezni, zenélni, Win10- et futtatni elég egy viszonylag újabbkeletű vagy félretro gép is - valamint csak a PC- hez értek.
Most vehetnék erősebb videot is, de nem kell, nekem elegendő a 1060/1650 páros...bőven.Hazaért az X99, pár teendő aztán fotózok. Elöljáróban : precíz csomagolás, szép doboz, szép lap....és ha még működni is fog, akkor ŰberBrutalFeeling
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest