Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Nekem ami nagyon megmaradt ilyen fail dolog hogy floppyn vittem át haverhoz a GTA1-et arj-be
És mivel igen monoton meló lett volna másolgatni ezért haver nővérét kértük meg rá, dos commanderben asszem F5 enter majd ha megvan akkor F8 enter, persze el is cseszte, kár volt rábízni a törlést is.
Szerencsére az arj meg volt számozva és nem töröltem le a másik gépről a tömörített eredetiket szóval a hiányosakkal mehettem még egy kört.
CD írás az nagy szám volt akkoriban, ott volt nekem egy rakás floppy, fene se költ cd-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És mivel igen monoton meló lett volna másolgatni ezért haver nővérét kértük meg rá, dos commanderben asszem F5 enter majd ha megvan akkor F8 enter, persze el is cseszte, kár volt rábízni a törlést is.
DarthSun