Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz OldPCfan #25792 üzenetére
Jó kis retro kütyü Mit használsz rajta? Win98 alatt inkább már 3D játékok dukálnak, oda pedig kéne egy Voodoo a Cirrus mellé. DOS alatt ütős a gép. Tegyél bele még egy vinyót DOS6.22- vel. Szép és ismerős az AT ház, nekem ugyanilyenben van egy DX4/100- as konfig.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
-
válasz OldPCfan #25804 üzenetére
Nem biztos hogy rossz az alaplap, az erőforrások állítgatása a biosban, ramsebesség-időzítés, vinyókezelés módja, videokártyára vonatkozó beállítások, stb. csodákat tud művelni, ahogy gban is írta.
#25805 : sztem az a hangkártya 16 bites, de próbálj meg szerezni egy SB- t, megbízhatóbb, hangminőségre is jobb.
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
gban
Közösségépítő
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz OldPCfan #26882 üzenetére
Te se vagy nagyon öreg. 13 éves voltam én amikr a retróba belefogram, addig tényleg nemmtudtam semmit.. még akkor "3kg" hőoasztát rányomtam a 6x86-ra.
Az AMD Athlon xp p4 volt nekem. Szóóóval '12szept. Óta vagyok a témában.. aztán' 1 hónapra rá mewg építettem az 1. 386-osom, majd azután villámcsapás szerűen tele lett a szobám retró cuccokkal... 3/4-e padlásokon voltak...Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
válasz OldPCfan #26891 üzenetére
Hőpasztát én legelőször egy 2000+-os Amd-n használtam, addig ami volt rajta mindig szétkentem vagy egyáltalán nem használtam pasztát. De Penti1,2-nél majdhogynem mindegy volt a nagy felület miatt, 5x86 meg 486 esetén száraz volt a proci. Már ugyan eladtam de pl a 486SX-en még borda sem volt gyárilag, az azelőttiken meg még tuningnál sem volt igazán érdekes. Mai napig maradtam a legolcsóbb ezüstpasztánál, tudom hogy a márkások meg a lekvár (ugye basics ) jobbak de nekem megfelel a noname. Most ramokkal vagyok így, megveszem a noname szart, HDD meg SSDből is már mindegy. Lehet csak öregszem...
Az érdekelne hogy ki milyen hülyeséget csinált ami akkor jónak tűnt de utólag baromság volt.
Nálam:
faragasztóval chipsethűtőt NF7-re úgy hogy még faforgács is került rá mivel a bordát amit szétvágtam azt egy fadarabbal fogtam be a satuba. Aztán végül kiderült hogy havernál majdnem ugyan az az NF7 megy a gyári ventit kikötve is stabilan tehát tök fölöslegesen barkácsoltam.
pillanatragasztóval ragasztottam Ti4200 ramjait ami utána egyből meg is döglött, szerencsére gariba visszavették bár nem érdemeltem meg
P1-es gyári hűtőt szintén pillanatragasztóval chipsetre Acorp 7KT266AL
Kinyírtam 2x8gb ddr3 ram egyikét ami 1.35v-os gyárilag borda nélküli és bios auto fesz bentmaradt 1.75v-ot adva neki ez múlt héten volt. (ez azért brutál amatőr lépés részemről, pont hogy minden mozdíthatót biztos kézzel húzok a gépben de ezt elcsesztem) Visszaveszik de ezt keményen elcsesztem. -
Yutani
nagyúr
válasz OldPCfan #26908 üzenetére
Gyűlölöm az ezüstpasztát, én csak normál pasztát veszek, méghozzá a Titan NanoBlue 3g kiszerelésűt (van hozzá kis spakli teríteni), 900 Ft körül van itt nálunk.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Rive
veterán
válasz OldPCfan #26908 üzenetére
Napi használathoz igazából nincs előnye az ezüstpasztának (néhány forrófejű hardver igényeitől eltekintve).
Mai napig az ocsó fehéret használom mindenhol (itt a cégnél bent tízdekás kiszerelésben tartjuk ).[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest