Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Szevasztok, Ezeket mire használták? [link]

-
gban
veterán
Köszönöm mindenkinek a tippeket, érdekes volt sok oldalról megközelítve látni a kérdésekre adott válaszokat.
-
bacsis
Közösségépítő
Na akkor próbáljunk valami választ bökni neked szépen sorjában

Szóval igen, ha a HD5000-ből egy megy akkor a többi is fog menni
sőt még újabbak is
A HD 5550 erősebb a 8600GTS-ednél, ne nézd már azt a fos oldalt, ezek nyers adatok, semmire sem jók.. a HD5550 az kb a HD 3850-es szintje csak jóval kevesebb fogyival, a HD 3850 pedig a 8600GTS-nél vagy 25%-al erősebb
arról nem beszélve hogy azóta a Driverek csak fejlődtek, a HD5550 meg jóval őjabb architektúra, szal én megmernék kockáztatni újabb játékoknál cirka 50% pluszt az 5550 javára, sőőőőt
Szóval jó ár érték arányú? hát figyi ha rám hallgatsz akkor platform csere, és veszel egy FM1-et... mivel zsákutca és nem fejleszthető, ezért nagyon jó árban mennek, ilyen max 20-ért már van 3870k proci
sőőőőőt
ennyiért kapsz egy Phenom II X4 vagy egy core2 quad Q9xxx-es proci telejsítményét, plusz egy HD 3850-es/HD5550-es Radeon szintjét, azaz mindenképp erősebb lesz a VGA sebesség, és a procid is
ha mindenképp VGA-t akarsz, akkor ami jó árban van, hááát DX11-ből olyan nem nagyon van, de jahh, legalább én aszondom HD 6570/ 6670-et vegyél, vagy Nvidia GT630-at, ezek olyan 13-15 között reálisnak mondható az áruk... Ha nincs rá ennyid, akkor háááát.... kicsit visszább menve a ranglistán, és egy HD4670, aminek még jó a fogyija, és a telejsítménye szintén a HD3850-esé, picit lassabb.. olyan 2ezer Ft ráfordítással akár össze is jöhetne...
frescho-nak ne hoggyél HD 7750 18-20 rongy, és kb a HD4850-4870 szintje ami fele annyiért megcsíphető.. egyedül a DX11.x támogatása és a kis fogyasztás amiért jó választás lenne... de ennyiért nem szabad megvenni.... majd beérnek "árilag" azok a kártyák, de most még nem...
Szal jahh vagy HD 5550/5570/5670 vagy HD 6570/6670-es Radeon, Nvidiából GT440 vagy GT640, bár AMD és Nvidia oldalról is az uccsó kártyájuk már 10k fölött van... -
snake1977
őstag
Igen jóval több még sajnos, akkor inkább a 7750 árban is,kis szerencsével ki lehet fogni használtan jó áron, volt a kezem alatt, a Grid 2-őt próbáltam vele, nem sokkal volt elmaradva a 6770-estől, és az uj driverekkel még több is kijöhet belőle, viszont fogyasztásra sokkal jobb.

-
snake1977
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Meg picit kevesebbet eszik ha jól tudom a 6770 és kissebb a csikszélessége (?)

6770-esem volt nemrég, erről váltottam egy GTX650-re (nem Ti, hanem sima) nagyon meg voltam elégedve, alig eszik valamit, hűvös (idle 32fok terhelve max 45) Crysis 3-at toltam vele médiumon, csak a füves terepeken esett vissza az fps kicsit, ott érezni lehetett hogy 25 alatt van 2-3-4 fps-el, de átlag mindig 25 felett ment, mindez 1080p-ben. Most egy HD6850-est nyúzok, ez is nagyon jó, kicsit izmosabb, de a fogyasztása sokkal több, cserébe jobban is húz, de ha alacsony fogyasztás a lényeg akkor a GTX650 jó választás nVidia fronton.
-
Yutani
nagyúr
Régebben teszteltem egy GDDR3 8600GT kártyát (540/1118 MHz GPU és 1400 MHz RAM), valamint GDDR5-ös 5570 kártyát. Az AMD kártyája kb dupla vagy kicsit több sebességet hozott a 8600GT-hez képest. Az idle fogyasztása pedig sokkal-sokkal alacsonyabb ezeknek az AMD kártyáknak, és ha nincs rajtuk kiegészítő tápcsati, akkor 75W sincs a terhelés alatti fogyasztása.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nem játszom túl sokat, mostanában inkább csak a WoW megy, de az is egyre kevesebbet. Viszont általában sikerül beizzítani a régi játékokat a gyerekeimnek, ott van pl.a SW KOTOR, azt nem egyszerű, főleg a széles képernyőt nem szereti, de azért megy Win8 alatt is. Mass Effect-et eddig nem sikerült, de nem a kártya miatt. Ilyenek, hogy Warcraft3, Diablo2, Return to Castle Wolfenstein simán mennek.
-
gban
veterán
válasz
frescho
üzenetére
Megnéztem köszönettel, valóban, alig eszik és mégis gyors.
Ha beruháznék mert mindenképp szükséges lenne, jó választás lenne mindenképp.
Sima "csak azért hogy jobb legyen és kevesebbet egyen" cseréhez viszont már nagy az árkülömbség.Máshol tuti megvenném

Bár tényleg nem ez lett volna a cél, meg a dolog lényege
-
zotyesz66
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Soha nem volt driver gondom, Radeon LE volt az első ATi kártyám több mint 10 éve. És tényleg soha! Volt minden chipset, VIA, SiS, ALi/ULi, Intel. Minden ment aminek kellett. Persze nem használok semmiféle speciális szoftvert. De no offense és no flame.

Vagyis egy eset volt, szereztem egy Abit ST6-ot, valami csereügylet volt. Belerakom a 8500-at, driver telepítés, merevre fagy és annyi. Másik driver, az is. Savage4 (Diamond Stealth) kártya, az se megy. Nem ment semmivel, végül egy Voodoo3 3000 elindult benne, de az ugye nem is használta az AGP-t igazából. Persze az AGP volt a rossz, csak nem volt teljesen halott. -
zotyesz66
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
szerintem ha valaki nem linuxozik, kb semmi előnye az nV-nek
-
gban
veterán
válasz
zotyesz66
üzenetére
Nincs (sosem volt, nem véletlenül) Nforce-os alaplapom

De a Socket A-nál fogadtam meg hogy soha nem kell NF-os lap, mert már ott is igencsak meghalósak voltak.
Farcry3 teljesen normálisan ment a GTS-en, nem annyira gagyi az.
Tudom, már nagyon nem nagy szám, de mikndig arra jutok hogy ár-érték arányban nem nagyon tudok jobbat 5-8 ezerért. Többért van, igen, de ott már a fogyasztás is megugrik.
Szóval egyelőre még mindig tologatom a cserét, egyrészt keveset játszom, másrészt egy nagyobb előrelépés már sok macerával járna:
- 300W táp, talán bírna nagyobb tápigényű vga-t is, de már ez is cserés lenne fejlesztésnél
- a lapom is x4 PCI-E-s, bár nem mintha bármi jelét is látnám sebességben, másfelől a legtutibb tesztlap (agp + pci-e, ddr + ddr2)
- nem tudom a procim mennyire lenne limit - E7200Mondjuk egy GT 640 jól mutat, ilyet viszont nem találok az aprón, így be sem tudom lőni árilag.
-
zotyesz66
őstag
Sztem az nV cuccok pár éve jobban döglöttek. Az alaplapod miatt nem aggódsz? Az nForce cuccok hírhedten pusztultak leszámítva a socket A-sokat.
ATI-ból 9800-ast nehéz találni működőt, meg talán x-eset sem, de a HD sorozattól talán normálisabbak voltak. Bár nem volt olyan csúcskártyám, saját tapasztalatom nincs.
Mostanában az nV kártyák meg inkább túlárazottak és olcsóbból nincs is normális. A már elfogadható dx11-es kártyákért sajna tényleg többet kérnek, a 8600-as meg már eléggé lejárt sajnos. Szerintem 10 körül egy 5670 nincs rossz áron. -
gban
veterán
Valamint a tapasztalat mit mutat, ugyanúgy sokkal jobb egy ddr5-ös kártya mint egy ddr3-as, mint amennyire óriási különbség volt pl. a ddr2-es meg a ddr3-as 8600GT-k között?
-
gban
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Amiben megy egy HD5xxx abban elvileg megy mindegyik az 5-ös szériából?
Elkezdtem nézegetni, hogy érdemes-e lecserélnem a 8600GTS OC-m, egy olyanra ami többet tud és kevesebbet eszik.
Egyedül az 5670 ami ilyen így elsőre az Atik közül, de az meg 9-10 körül van, az enyém jóindulattal 6-ot érhet, és az enyémről legalább tudom hogy jó.
Olyan van ami többet eszik. meg többe is kerül jóval, azok nem izgatnak különösebben, szerintetek mi lehet még a fentieknek megfelelően jó választás?
Meg ahogy nézegettem, nem túl halódóak ezek a mai atik
NVidia szimpatikusabb, abból mi lehet jó választás?
Ahogy nézem, pl. az 5550 is igen túlárazott ahhoz képest hogy gyengébb mint az enyém.
Ráadásul a tesztben nem is OC a 8600GTS.
Egyébként mennyire jó szerintetek ez az összehasonlítós oldal?
Pl. Asusnál max. 150 wattot írnak, itt meg 86-ot. -
Yutani
nagyúr
Izé, Commodore 64 floppival nincs véletlenül valakinek?
Ez olyan, mintha a Dob utcában megkérdeznél egy kalapos, hosszú fekete kabátos zsidót, hogy:
- Elnézést, nem tudja véletlenül, hogy merre van a zsinagóga?
Mire a megkérdezett:
- Véletlenül, mi?

-
Yutani
nagyúr
válasz
Sanchez638
üzenetére
Amikor még Abit KN9 Ultra alaplapom volt, ami totál AM2 (nForce 570 Ultra), csak 4850-ig mentem el VGA terén, és az még hasított benne (300W FSP táppal egy Brisbane 6000+ mellett), a HD 5xxx szériát már AMD 790FX chipset mellett keztem el használni. Az MSI K9A2 Platinum V1.0 lapomban aztán a HD 2600 Pro-tól kezdve a HD 7870-ig minden ment hiba nélkül.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638
üzenetére
azé' meee támogatja az AM2+-os procikat, még nem lesz AM2-es az alaplap

ez biza AM2-es lap
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sanchez638
üzenetére
igen az sajna kilőve, és nem AM2+ hanem csak sima AM2

-
gban
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Emléxem csak amd vonalon abszolúte nem vagyok otthon, így nem vágom azonnal hogy egy adott lap milyen is lehet - de mást mondok, a 939 utáni amd annyira kimaradt, hogy majdhogynem fel sem tudnám sorolni hogy milyen foglalatok jöttek utána

Azt meg végképp nem tudom fejből hogy melyik proci milyen foglalatba való.
Ebből következően időben sem tudom hova tenni a lapokat, és nem tudom megsaccolni hogy korilag mit kezelhet.
De ráéreztem a hasonlóságra, ezért írtam a bios frissítést
Honlapját megnéztem, ránézésre egész modernnek tűnt, gondoltam valahogy csak megeszi...
Nálam bevált szerencsére. -
Sanchez638
addikt
Akkor ő: nForce 570 kilőve?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
sajnos snasszos.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
próbáld ki mindkét kimenetet!
-
gban
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
Biosfrissítés?
Alaplapival megy, csak az 5750-re van dugva a monitor? -
Sanchez638
addikt
Egy Amd/ati Gigabyte Hd5750 megy am2+ lapban? Hallom hogy betölt a rendszer, de ne mhajlnadó képet adni...
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Dede, mondhatod, legalábbis nekem.

15 éves leszek febr végén.
-
Rive
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
Tseng ET6000 PCI
Ha ehhez nincs extra RAMod, akkor szójjá mer' nekem van

Az SD-k jó fogás. Nyami

-
Sanchez638
addikt
Felnőttek(nem mondhatom h gyerekek
)Ehhez mit szóltok:
3x512mb Kingston SDR-Ram
1x1024mb Kingston SDR-RamAmd k6 200
Amd k6 233Tseng ET6000 PCI
Soltek MX440
Cirrus Logic cl-gd5424
ASUS V9180vsés egy rush meg egy orchid voodoo.
-
snake1977
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül, én elég gyakran bővítek gépeket, és ha vga cseréről, bővítésről van szó, 10-ből 8 esetben az első kérdés hogy hány megás a kártya, ilyenkor szoktam elmagyarázni hogy nem a memória a mérvadó, és mivel a vevő választása a szent, az kerül bele. Persze utólag jönnek a panaszos kérdések, miért szaggat xyx játék 1 gigás kártyán... ilyenkor nem túl jó szájízzel, de jön a szokásos "én megmondtam...".
-
gban
veterán
válasz
bacsis
üzenetére
Pedig szerintem teljesen helytálló az összehasonlítás.
Egyrészt az MX440 volt a 4-es sorozat "népkártyája", tömegcikke, mint az 5-ös sorozatból az FX5200, másrészt árában is kijött a "kategóriaugrás", vagyis bőven többe került az FX5200 mint az MX440.
Ugyanez volt használt árakban is és eladhatóságban is, mert csak azt nézték hogy ez már 5-ös meg dx9.
Az hogy játékban melyik mit produkál, az nem számított.
De ez ma is megmaradt, inkább vesznek egy 1 gigás gyenge vga-t, több pénzért, 64 bittel akár, de minimum legyen 512 megás, más nem számít. Az én 8600 GTS OC-m csak 256 megás, de legalább 128 bites, de el nem cserélném egy 1 gigás csigára. Inkább megveszik (és ezért többre is árazzák) az 512-es de csak ddr2-es 8600GT-ket, mint a 256-os ddr3-ast, pedig sokkal használhatóbb az utóbbi.
Az meg hogy dx9-ben használhatatlan volt, pont azt ámasztja alá amit mondok, hogy a legnagyobb átverés arra hivatkozni hogy az FX5200 azért jobb mert már dx9-es. -
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Volt nekem FX5500-asom is, az is haloványan muzsikált, egy Ti4200 kenterbe verte mindenhol

Talán az 5600 DT-től felfelé mutatott valami épkézláb sebességet ez a széria, nem?
Az aTi 8500/9100 kártyája viszont roppant mód el volt találva, eddig egyetlen egy 9100-asom volt ráadásul pci verzióban, a mai napig sajnálom hogy megváltam tőle.
-
bacsis
Közösségépítő
na jó, de egy FX5200-t ne hogy már egy Gef4 TI-vel vagy akár egy MX460-440-el hasonlísd össze

A 4-es széria legalja az MX420 (azt ugye volt még aj ó öreg MX4000 is 32bites memória vezérlővel, de most azt ne vegyük ide) az FX széria legalja az FX5200 volt, tehát szerintem úgy lenen célszerű összehasonlítani hogy az MX420 kontra FX5200....
Az egy dolog hogy DX9-ben használhatatlan volt szó szeritn az FX5200, de DX9-ben még az FX5950 Ultra is elhasalt, szal qrvára mindegy
-
snake1977
őstag
Az FX szériát besztárolták eleinte erre emlékszem, valamelyik újság úgy hozta le hogy modern feature-ök megfizethető áron, csak a sebesség volt arányban a árral

-
gban
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Nagyjából egyetértek, de azért kiegészíteném egy kis saját véleménnyel, tapasztalattal is.
Anno nagyon sok ilyen kártya volt nálam egyszerre, hát tesztelgettem őket.
Amiket leginkább összevetettem, az a GF4 pár verziója, 440-460, 4x-8x AGP, 64-128 bit, illetve az FX5200-ból néhány.
Amire jutottam: nem a GF4 a legnagyobb átverés, és itt most tisztán sebességbéli eltérésekről beszélek, hanem az FX5200, a maga 64 bitjével, 8x AGP-jével.
Sokkal használhatóbb, gyorsabb volt egy 64 megás, 128 bites bármilyen GF4, akár 4x AGP-s verzióban is, mint a next generation "nagyágyú" (értem ez alatt hogy ezt vegyétek tömegek, ez már GF5, Dx9-es, és olcsó is - persze hogy olcsó, ilyenért nekem sem lett volna pofám többet elkérni) 64 bites FX5200.
Ugyanez volt szerintem a Radeon 9200 sorozat is, a gagyi 64 bites tömeges verziójával, alig volt olcsóbb mint az egész jól használható 128 bites. -
Yutani
nagyúr
válasz
snake1977
üzenetére
A GF4 MX sorozat egy nagy átverés volt, mér csak azért is, mert jóformán alig volt több egy alaposan feltuningolt GF2 MX-nél. Mondjuk nekem tetszett a jó minőségű integrált TV-out megvalósítás. A Titanium kártyákon egy kiegészítő IC vezérelte a TV-outot, míg az MX-ek GPU-jában foglalt helyet a funkció.
-
-
-
Fenyő
őstag
Egy SL22V engem érdekelne a meglévő mellé párba, vrm modul előkerült hozzájuk? Nameg most jövök rá, hogy egy borda+leszorítópáros sem ártana, mert csak ilyen mezei S7/S370/S462-re való hűtőim vannak.
Írd meg kérlek PÜ-ben, hogy mire gondoltál kb.
snake1977: MX460 nem volt olyan rossz cucc, bár nonamekre gyakran pakoltak lassú ramokat, amivel már kevésbé volt harapós, mivel alapon egy GF2 Ultránál is gyorsabb, csak éppen az árkategória amibe szánva lett, ott nem éppen volt versenyképes, GF3 Ti200 hasonló árban sokkal jobban megérte, de egy 8500LE se volt sokkal drágább. -
snake1977
őstag
Köszi az infót jó tudni hogy még a vantát is lehetett tovább butitani

A gef4 szériával jártam hasonlóan, annak idején huszonezerért vettem egy noname kínai mx460 "Lite" verziós kártyát, majdnem 8k-val volt olcsóbb a 460-as asusnál erre emlékszem, mert kifutotta a különbségből egy 256mb-os 133mhz-es hynix sd ram és még maradt pár ezer forint a zsebemben
Na ezt a gyönyörűséget agyontuningolta haverom egy tualatin társaságában, 3DMark2000/2001-el, az ő gef2 gts (elsa erazor) kártyáját alig múlta felül alapjáraton, tuningolva mindkettőt kijött a különbség valamennyire, na de ezekután soha többet nem vettem semmiből sem "Lite" verziót.

-
Rive
veterán
'Kiment' a PPro készlet a hirdetésembe, ha valakit érdekel.
-
Fenyő
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
A Vanta még az M64-nél is "butább", az M64-nek 125/150 Mhz a mag/memória órajele, addig a Vantáé csak 100/125, mindez 64 bites membusszal sújtva, tehát egy sima TNT-nél is lassabbak gyakran, sőt létezett Vanat LT is még tovább csökkentett órajelekkel és 8 megával, hogy legyen a Riva128-nak is konkurenciája.

-
snake1977
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az M64 a Modell64 verzióra utalhat, bár gőzöm sincs volt e valami különbség a Vanta és az M64 között a nevükön kívül, de lebutitott verzió volt mindkettő az biztos.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nincsenek félretéve a ramok, csak több típusú memóriával készültek azok a kártyák (más tokozási mérettel), a nyákon pedig mindnek ki van alakítva a hely, azaz univerzális hely van.
-
Beszreztem újabb retró cuccokat, véleményt kérnék róla menyire ritkák?
AMD K6 166ALR jó állapotban, mintha nem volt rajta soha hűtőzsír
AGP-VT-2a-16M szám alapján egy Nvidia Vanta Agp Vt 2 16m, márkára noname de VT/M64 van ráírva. Ragasztott bordás így nem tudom megnézni. Gondolom ez egy faék agyonbutított noname TNT2 lehet. A ramjai mintha félre lennének gyárilag rakva a nyákon azaz nem pont a forrasztáson vannak hanem közötte.
Matrox MGA G100A/4/OEM AGP
S3 Virge Surf Warrior felirattal sztem noname
S3 trio 64V mindegyik ramja foglalatos cserélhető
Cirrus Logic GD5420 ISA valami brutál méretű cserélhető ramokkal Ilyesmi [link] csak sárga nyákkal és 4db órási rammodullal.
Később csinálok képeket ha kell ha nem!
-
Fenyő
őstag
Write back felirat volt a legjellemzőbb, de később mindenféle nem létező gyártó nevet is rászitáztak, mondjuk ha jobban megvizsgálta az ember magán a cache chip anyagán és formáján is látszódott, hogy csak egy darab plasztik (meg kocogtatva is érződött a különbség, mint a dinnyéknél
), jelen esetben a cache chipek felirata valódi gyártóra utal (már ha jól veszem ki a nem túl éles képből), szvsz 99% hogy nem fék, de biztosat valóban csak egy tesztporgival lehetne mondani (a cachechk és speedsys is dosos és bőven ráfér egy bootfloppyra). -
zotyesz66
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Végignéztem itt, de sajnos egyik ócskavasunkban sincs 5.25" HDD. Igazából egy böcsületes 386-os gép sincs a selejtben, a legnagyobb "különlegesség" amit találtam az egy socket 3-as VLB lap UMC chipsettel és valami Trident VESA videokártyával. Van még ezen felül egy Zida VLB lap Opti chipsettel, szerintem alig használt, persze az elem szar benne.
-
gban
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nekem ott mind előjön, 2006 óta

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
nem... szimplán nem tölt be...
valszeg a HDD-ben vagy a laposban van egy döglött gyroscope, amitől várna az oprendszer valami választ de nem kap.. a win2k-ban meg ugye ninsc semmi ami ezt kezelné/vezérelné így az nem foglalkozik vele és betölt
na de most nem ez volt a lényeg 
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
majd minnyá akkor

Skaccok! Lenne egy érdekes gondom! Van nálam egy Fujitsu Amilo laptop amire Windows2000 került.. mehetne XP-vel is de az XP csak akkor tölt be ha megdöntjük a gépet (fizikailag) betöltéskor... És ezt a srác nem nagyon szeretné és inkább Win 2k került rá mert itt nem kell döntögetni a gépet...
Nagy nehezen levadásztam a drivereket, még a Wifihez is megvan, mutatja is hogy helyi kapcsolat 2...
csak ugye itt a Win2k-ban ninsc beépített Wifi kezelő... vagy van?!
FEkl raktam az Easy Wifi radar progit de ez nem lát semmit... tételezzük fel, hogy fasza a beépített wifije.. tudtiok valamit (még) javasolni ami kezelné a wifit? -
bacsis
Közösségépítő
Skaccok!
Haverom hozott egy Olvitetti Socket5-ös brand gépet, elgé szép állapotban van....
én nem vonzódom a brand masinákhoz így ha valakit érdekelné akkor meg lehet rá alkudni...
iglény esetén tudok felrakni róla képet!
Igaziból elég fapados kisezrelés, azaz 75-ös P1, 16 vagy 32MB RAM, 500körüli HDD, 1MB Trindent integrált VGA... -
bacsis
Közösségépítő
most így nézegettem én is ezeket a régi 2,5-es HDD-iemt hogyha esetleg nem lesz jó a tied én mit tudnék felkínálni, és azt láttam, hogy az ilyen 100-500MB-os és egy 800MB-os 2,5-es HDD mindegyik ilyen "jó vastag" mégis a 800megás kb 1 max 2mm-el vékonyabb... szóval sztem ezek a 2,5-es HDD-k a fejlődáésük során mire elérték ezt a msotani 7mm-t, legalább 5-6-7 különböző vastagságban is forgalomba kerülhettek

-
gban
veterán
válasz
zotyesz66
üzenetére
Ahogy nézem, 520-as, az FC verzió van nálam.
Nem garantált a működése, de ha gondolod ugorj el érte.
19mm, bacsis nyert a triplával, ez már majdnem 3x7
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

sőt még újabbak is

Nálam még anno a "We Want to Own All Pixels in the World" mondat jelentette a szimpátia elvesztését... 

Na ezt a gyönyörűséget agyontuningolta haverom egy tualatin társaságában, 3DMark2000/2001-el, az ő gef2 gts (elsa erazor) kártyáját alig múlta felül alapjáraton, tuningolva mindkettőt kijött a különbség valamennyire, na de ezekután soha többet nem vettem semmiből sem "Lite" verziót.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DarthSun