Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Tubica #69969 üzenetére
HT link, CPU NB 2000 legyen, ezt majd ha megvan a stabil proci freki, utána állítsd. 970-es lappal mindegy mit állítottam, 2200 felett borult. Jobb lappal most sem akarja 2400 felett stabilan tartani ÉS a hangkártya sem működött vele, fagyott minden. Pedig az AMD szerint... jah, de NEM tudja. Nem mintha IRL bármi hátrányt jelentene, bencseken kívül.
RAM dettó. Ha tuning ramjaid is vannak, a CPU tuning idejére vedd alacsony frekire, ezzel kizárva, h ram vagy a memvezérlő miatt borul. Ha megvan a stabil CPU, akkor lehet ramot gyárira vagy feljebb rakni, ahogy érzed. RAM időzítéses betegségre is írtam anno példákat, hetekig szívtam vele, mire kiderült flash alatt mitől fagy.
A fentiek után CPU feszt rakd 1,43-ra, annyit csak tudd hűteni. LLC high ha van, Frekit meg 4,4-re, C1E be, C6 be (ezeket extrém tuningnál szokták kikapcsolni, ennyihez nem kell) és teszt. Lássuk.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest