Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CsST: Mi az az instant túra?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
A mai napon járt volna le a határidő, hogy válaszoljon a case-re. Eddig nem írt egy sort sem, ma reggel vette a fáradtságot az eladó és írt egy blabla dumát, hogy biztos én nem csinálok jól valamit, azért nem érzékel a kijelző. Újabb video után már nem vitatta a reklamáció jogosságát, annyit kért, hogy 3 dollárt a teljes árból megtartana, mert ennyi volt a szállítási költsége. Gondoltam ekkora összegen nem fogunk összeveszni, visszaküldés nélkül lehet, hogy az Ali sem ítélt volna meg többet. Nyomnék rá az accept gombra, hát látom, hogy kínai barátunk nem annyit írt be refund amount-nak, amiben megegyeztünk, hanem 3 dollárral kevesebbet, így már 6 dollárral kevesebbet kaptam volna vissza az árból.
Írtam neki, hogy legyen kedves módosítani, amire azt írta, hogy később megcsinálja. Gyanítom bepróbálkozott a gyalázatos, hátha nem veszem észre, ha meg elfogadtam az ajánlatot, akkor úgysem tudok már semmit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Politika
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest