-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
A mai napon járt volna le a határidő, hogy válaszoljon a case-re. Eddig nem írt egy sort sem, ma reggel vette a fáradtságot az eladó és írt egy blabla dumát, hogy biztos én nem csinálok jól valamit, azért nem érzékel a kijelző. Újabb video után már nem vitatta a reklamáció jogosságát, annyit kért, hogy 3 dollárt a teljes árból megtartana, mert ennyi volt a szállítási költsége. Gondoltam ekkora összegen nem fogunk összeveszni, visszaküldés nélkül lehet, hogy az Ali sem ítélt volna meg többet. Nyomnék rá az accept gombra, hát látom, hogy kínai barátunk nem annyit írt be refund amount-nak, amiben megegyeztünk, hanem 3 dollárral kevesebbet, így már 6 dollárral kevesebbet kaptam volna vissza az árból.
Írtam neki, hogy legyen kedves módosítani, amire azt írta, hogy később megcsinálja. Gyanítom bepróbálkozott a gyalázatos, hátha nem veszem észre, ha meg elfogadtam az ajánlatot, akkor úgysem tudok már semmit tenni.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest