Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
Szia! Nem találom ezt a lehetőséget, pedig már szerintem mindenre is kattintottam pc-n és telón is... De megérkezett a csomag ma. Kifejezetten próbából rendeltem, előre fizetett áfával kb 600Ft volt. Kínából rendeltem. 07.28 óta nálam szállítás alatt, Te láttad, hogy akkor érkezett Magyarországra. Vártam az emailt vagy az sms-t. Semmi. Ma délelőtt éppen hazaért a nagyfiam, mikor jött a kézbesítő és átadta a csomagocskát. Fizetni nem kellett. A lényeg, a címzett ugye én, a feladó pedig valami cég, Németországból. Deutsche Post. Így nem sikerült kipróbálni, hogyan működik egy kis vidéki településen az áfás alis rendelés.
-
Tangerine
senior tag
válasz
feket663 #54393 üzenetére
Azt a +400 Ft-ot csak akkor kell fizetni ha a posta hozza? Csak mert most hozott házhoz egy csomagot a futár (Express One) és semmit nem kellett fizetni. Egy 14 dolláros cucc volt, amit az aliról rendeltem 08.02-án. A 27% még az ali rádobta, de most nem kellett semmit fizetni, csak simán ideadták.
-
válasz
feket663 #54395 üzenetére
Hol kérdezted, azoknál akik a küldemény válogatást csinálják? Mert ott szokott dekkolni hosszabb időn keresztül. Kötve hiszem hogy a nem könyvelteket előrébb sorolnák, persze ha kevés van akkor igen előfordulhat. Az biztos hogy már a belföldi vonalon szállítgatják, tárolgatják.
Mivel nem könyvelt küldemény ezért ha egyesével nem nézi át az összes logisztikától átvett szállítmányt, semmit nem fog róla tudni, a válogatóban ahogy jön sorba úgy adják ki kézbesítésre, ott nem keresgélnek. -
válasz
feket663 #54393 üzenetére
6-án kijött az NPKK-ból, már ott van a helyi postán csak még ők nem értesítettek az átvételről vagy nem dobták a postaládába.
Nem a nem könyvelt küldemény kézbesítéséért fizettél, hanem a vámolási dologért, a kézbesítés a normál küldeményekre vonatkozó szabályok és időtartam alatt történik és ezeknél maximum ennyi ami nyomkövetésből látszik. -
feket663
tag
Én is csak gratulálni tudok a postának ehhez a szolgáltatásához... a múltkor ott tartottam, hogy milyen gyorsan megoldódott a vámkezelés, ehhez képest a csomagomat egy hét alatt sem sikerült eljuttatni hozzám... kb 5 percen belül kifizettem a 400 forintot, az értesítés után, azóta meg csak ott malmoznak vele.
-
Tibor691
tag
Jól gondolom, CT.....DE csomagszámú csomag esetén (PL szállításos ali rendelés) nem lesz további költségem.
-
cof
veterán
Meg is érkeztek a cuccok tegnap, érdekes, hogy különböző eladóktól rendeltem és mégis egybe lett csomagolva gondolom dropshipperek. De szép időt futottak 11 nap.
Azóta még rendeltem pár dolgot de nagy a szórás Seller's Shipping Method 1.35$ volt a költség és egy nyamvadt UU...CN számot kaptam csak. AliExpress Saver Shipping 1.44$ UH...BE.
Egynél meg jól megszivatott az eladó, kettő terméket rendeltem tőle (thermal pad-ok), egyik Cainiao Super Economy Global ingyenes, másik AliExpress Saver Shipping 1.22$, erre feladta CN postával, RV...CN számot kaptam és vonattal fog jönni, elég sürgős lett volna de ez van.
-
-
Már július 1-től, de most annyi változott hogy a bruttó (áfás) árat írja ki. Minden vásárláshoz készül számla ami tartalmazza ezt is és az AliExpress kért IOSS azonosítót és ezért van jogosultsága az áfát beszedni, így a csomagok úgy vannak küldve hogy ezzel igazolva az áfa kifizetése.
A Posta rendszere viszont néha rosszul dolgozza fel, de ha ilyen történik akkor meg kell reklamálni. Ha nem a Posta aki kézbesíti akkor semmiféle probléma nincs. -
válasz
Wasquez #54383 üzenetére
Oké, ez gondolom U-s kezdetű volt amit ők nem tekintenek könyvelt küldeménynek.
Hiába írták, ezeket a belga küldeményeket nem szokták vámeljárás alá vonni. Az a szöveg nem igaz.
Itt a topikban is írják folyamatosan, hogy úgy kapják meg.
Azért nem kaptál vámolásos értesítőt, mert ezeknél nincs értesítés a nem vámolásról.
A gond az hogy aki neked válaszolt nem írta meg hogy hol is van a küldemény, mert egyáltalán nem biztos hogy az NPKK-ban van.
Gondolom azt látod még hogy a Kicserélő Központba megérkezett és semmi vámolásos szöveg.
Ha tényleg igaz lenne hogy vámolni kell, akkor bizony lenne róla bejegyzés és papíros értesítőt küldtek volna mert a címkén ott van a címed arra nem lehet azt mondani hogy hiányos. Hazugság az egész.
Azon a linken tényleg nem lehet kód nélkül feltölteni, de itt az a legnagyobb gond hogy nem is kellene.
A vámos telefonszámon sajnos kifoghatsz hülye ügyintézőt, ezért lehetne próbálkozni az általános ügyfélszolgálaton hogy mondja meg mi van vele, de az U-s kezdetűeket nem vezetik, mert nem könyveltek így azzal sem vagy előrébb.
Itt mit mutat a nyomkövetés?Ha elfogadod hogy igazuk van akkor ezt használd:
Dokumentumpótlás vámkezelendő küldeményhez gombot
A csatolandó nyilatkozat:
Nyilatkozat automatikus postai vámkezelésű küldeményhez
Ha már fizettél áfát, akkor azt jelezni kell, az eredeti nyomtatványukban a Csatolt dokumentumok (9) beíró részt 2 sorosra alakítottam, hogy be lehessen írni több szöveget, a fenti Data.hu linkről az tölthető le.
Ehhez mellékeled ha van az AlIexpress számlát, ha nincs akkor azokat az oldalakat amit írtam az Összefoglalóban a vámkezelési témánál, ha IOSS akkor a leírt helyre írd be az AliExpress IOSS kódját is, az is ott az Összefoglalóban. -
Wasquez
senior tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését.
Tájékoztatni szeretnénk, hogy nem keletkezik vám és ÁFA fizetési kötelezettség az EU tagállamaiból vásárolt áruk magyarországi beérkezését követően.
EU tagállamok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország. Észak-Írország egyenlőre az EU ÁFA-övezet része maradt, így az onnan érkező áruk után sem kell 2024-ig ÁFA-t fizetni.
Ugyanakkor előfordul, hogy a harmadik országból származó áru olyan EU-ban található nemzetközi áruelosztó központból érkezik Magyarországra, ahol annak tényleges vámkezelésére (ÁFA fizetésre, vám megfizetésére) még nem került sor. Az ilyen európai elosztó központokból érkező küldemények vámkezelése a Magyar Postához érkezését követően történik, az EU-n kívülről érkezett küldemények vámkezelésével azonos módon.
Az ÁFA alapot az áru értékének és szállítási költségének az összege képezi, melyet a felvevő posta továbbít elektronikus adatként társaságunk részére.
A fent említett tételek alapján nyújtja be a Posta a vám-árunyilatkozatot a NAV felé, illetve szedi be az áru után fizetendő ÁFA összegét.
Amennyiben nem ért egyet a kiszabott összeggel, felülvizsgálati kérelmet nyújthat be az alábbi linkre kattintva: https://www.posta.hu/vam/felulvizsgalati_kerelmek_benyujtasa
A kérelmét kizárólag a fentiekben megadott linken található adatlap kitöltésével nyújthatja be a Posta felé, az Ügyfélszolgálatunknak küldött bejelentéssel nem indul el a felülvizsgálati folyamat.
Vám témában illetékes területünk a 06-1-421-7235 telefonszámon érhető el.
Hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óra között
Megértését köszönjük. -
Wasquez
senior tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy megkereste ügyfélszolgálatunkat.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy az ügyfélszolgálatunkhoz küldött megkereséseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel.
Elektronikus rendszerünk szerint az Ön küldeménye Magyarországra megérkezett és annak vámkezelése szükséges.
Küldeménye azonban elektronikus rendszereink szerint adathiány/címhiány miatt nem került még feldolgozásra, ezért nem kapott értesítőt a vámkezelésről
Amennyiben megrendelt küldeményre vár, kérjük, kattintson az alábbi linkre, ahol megtalálja a letölthető vámkezelési dokumentumokat, amelyeket ki kell töltenie és aláírva, a szükséges mellékletekkel együtt fel kell töltenie, hogy a vámkezelés megtörténhessen.
https://www.posta.hu/vam/vamkezelendo_kuldemenyek_erkezeserol_szolo_nyilatkozat_benyujtas
Ebben az esetben csatolni kell a megrendelés visszaigazolását és a fizetési visszaigazolást (célszerű egy-egy képernyőfotót készíteni ezekről).
Kérjük olvassa el a további információkat a 2021.07.01-én módosított EU-n kívüli országokból érkező küldemények vámkezelésével kapcsolatban az alábbi weboldalainkon
https://www.posta.hu/vam2021
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/vam
Vám témában illetékes területünk a 06-1-421-7235 telefonszámon érhető el.
Hétfőtől péntekig 08.00-16.00 óra között.
-
Wasquez
senior tag
Volt egy csomagom, ami már nagyon régen lett rendelve. magyar posta nyomkövetőben nem látszik.
Nemzetközi szerint júli 16-án belga postáról elindították hozzánk.
Írtam a postának, hogy mi van a csomagommal, mire azt válaszolták, hogy hiányos volt a címzés, és ezért áll a vámkezelés előtt. Írták, hogy küldjem el a vámkezeléshez a dokumentumokat, amit már több alkalommal megtettem levélben és a feltöltő oldalukon is.
De nem látok előrelépést az ügyben.
Válaszoltak, hogy a BE végződés nem jelenti automatikusan, hogy nem kell vámolni, meg, hogy küldjem be a dokumentumokat a megadott időpontig, mert visszaküldik.
Ennyi! -
válasz
Wasquez #54377 üzenetére
Pontosan mi a szituáció? Mert nem igazán kérnek be a vámoláshoz dolgokat, automatikusan megy július 1-től.
Kaptál valami levelet és nem egy értesítőt? Mert csak az értesítőben van a küldemény azonosító amire vonatkozik és a kód, de ez nem az amit eredetileg írtál hogy kell.
A dokumentum pótlásnál ez a kód kérés nincs.Hová kell elküldeni a kitöltött nyilatkozatot, meg a rendelés képernyő képét?
Mos írtak, hogy adjam be a dokumentumokat, mert visszaküldik!
Szóval ki (mi az e-mail címe) és miért írta ezt?
Milyen értékű amiről szó van? -
Wasquez
senior tag
Így vannak hasonlók, lent van több féle termék, de ha a nevéből kiveszel részeket mondjuk sliding door lock stb, azzal tudsz próbálkozni.
Security Anti-theft Key Lock Aluminum Alloy Window Sliding Doors Restrictor Door Household Hardware for Baby Kids SafetyPont ilyet nem láttam megodásban, de van sokféle.
-
Wasquez
senior tag
Köszönöm a válaszodat, de továbbra sem tudom, hogy mit kéne beírnom a jelölt mezőbe, ha nem kaptam semmiféle értesítőt! A levelemre fognak egy sablon szöveget, amit elküldenek, hogy itt és itt tudja benyújtani, és ha a megadott határidőig nem nyújtom be, akkor visszaküldik, bla-bla-bla.
Nem kaptam értesítőt így sem hozzáférési kódom nincsen, sem határidőm nincsen!
Mit írjak a mezőbe? -
válasz
Mtbsrác #54373 üzenetére
Összefoglaló 7. Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályai pont neked is elmagyarázza
De ezt külön kiemelem:
Magánszemélyként a 150 eurót meg nem haladó értékű küldeményeikre az eVÁM weboldalán keresztül ingyenesen vám-árunyilatkozatot nyújthatunk be, ha a Magyar Posta a szállítási szolgáltató.
Figyelem! Ezt csak akkor érdemes használni ha a vásárlás nem IOSS (Import One Stop Shop) rendszerű, tehát a kereskedő felé nem lett az Áfa megfizetve és a Magyar Posta a szállító!
Arra is kell figyelni hogy ha EU-s a postai szállítás, pl. EU-s állam postájához köthető a nyomkövetési szám, akkor előfordulhat hogy nem is kerül a vámolási útvonalra, szóval akkor nem kell kísérteni az eVám-os vámolgatást. -
válasz
Wasquez #54370 üzenetére
A webes felületen Vámügynöki szolgáltatásnál nem kérnek hivatkozási számot, ha csak dokumentumokat kell beküldeni akkor használd a Dokumentumpótlás vámkezelendő küldeményhez gombot
és ott az azonosító az Érintett küldemény azonosítószáma
Ha a mást kértek akkor meg az alábbi gombot.Az Összefoglaló 7. pontnál ott van az feltöltési vámos oldaluk és hogy mit csinál...
Vámeljárás alá került küldemény esetén a teendők
Ha vámeljárás alá kerül a küldeményünk és adatokat kérnek be, az alábbiakat javasolt beküldeni:
Az AliExpress-es vásárlás számlája, ha rendelkezésre áll, az (az Orders listában) View Detail-ja-nak Order és Financial fülére kattintva a mindkét képernyő, olvasható formában, a bankkártyás fizetés tranzakciója, ezek lehetnek képek vagy pdf-ek.
A feltöltés a Magyar Posta oldalán a Vámügynöki szolgáltatásnál
A csatolandó nyilatkozat:
Nyilatkozat automatikus postai vámkezelésű küldeményhez
(Csak magánszemélyek számára igénybe vehető, 150 euró értéket nem meghaladó küldemény esetén, amennyiben tartalma nem jövedéki termék vagy parfüm)
Ha már fizettél áfát, akkor azt jelezni kell, az eredeti nyomtatványukban a Csatolt dokumentumok (9) beíró részt 2 sorosra alakítottam, hogy be lehessen írni több szöveget, a fenti Data.hu linkről az tölthető le. Nem vírusos dolog, ha valami azt jelezné. -
Mtbsrác
senior tag
Nem nagyon értem ezt a vámolási bizergálást. Ha szeretnék venni [innen üvegfóliát] mondjuk 10 dollár értékben, elég ha majd megjön a postával és ott a postásnak fizetem ki az áfát? Vagy be kell regeljek arra az evám oldalra és ott zsonglőrködni amihet meg nemértek.
-
Ami érdekes egyébként, hogy végül nem fizettem a postáért, mert majdnem annyi lett volna, mint az utánvétes postai ügyintézés díja, de mégis Aliexpress Strandard Shippinggel adta fel az eladó, ilyen követési számot kaptam: 158271900001126363606200. Ezt az ExpressOne hozza majd ha minden igaz, szóval még jobban is jártam a "China Post Registered Air Mail"-lel.
-
Wasquez
senior tag
Hová kell elküldeni a kitöltött nyilatkozatot, meg a rendelés képernyő képét?
Mos írtak, hogy adjam be a dokumentumokat, mert visszaküldik!
Már elküldtem a régi vám-os postai címre, mos válaszban visszaküldtem a levéllel is, meg a web-es felületen is beadtam, de nincsen meg az a hivatkozási szám, amit ott piros csillagozottan kérnek az értesítőről, mert nem kaptam semmiféle értesítőt ez idáig!? -
veze
őstag
2021-07-27- 11:24 óta van egy küldeményem ebebn a statusban:
Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben, Nemzetközi Posta Kicserélő központ
Józan paraszti ésszel meddig ésszerű ennek a "feldolgozására" várni ?
nem kellene ennek 2 hét alatt tovább lépni valamerre ?( sajnos RExxxCN -es, nem holland)
már hívtam ügyfélszolgálatot, beolvasta a rendszerükből a látható telefonszámot/emailt, tehát azok rendelkezésre állnak nekik, látta..de seemi egyéb. nem kértek be adatokat, nem küldtek fizetési felhivast, nincs a helyi postán... -
válasz
Faterkam #54367 üzenetére
Végül is jogos a felvetésed, változott, a hirdetésnél is írja ezt, Price includes VAT és ország függő az összeg.
Oda van írva hogy tartalmazza az áfát akkor minek legyen külön kiírva? De ha ráállsz a VAT included in your Order szöveg utáni kérdőjelre akkor kiírja neked és a számlán ott lesz. A képernyőre kiírás változott de nem az elve.Németországba szállítás és Magyarországra szállítás, a bruttó, áfás összeg van kiírva csak eltérő a %.
-
-
válasz
Faterkam #54365 üzenetére
Hogy jön ide a posta hiszen nincs is itt még mivel meg sem vetted. Az hogy volt olyan hogy kifizetted az AliExpressnek és azután kérte a Posta az egy hiba, vissza kell kérni tőlük a pénzt.
Én arról írtam ha ennél amit írtál nem vonja le az AliExpress akkor majd a Posta fogja, mert ha ez nem IOSS vásárlás lesz az megy a normál automatikus postai vámolással.
Itt fogod fizetni az áfát ami a számlán ott is lesz.
De ott írja hogy benne van az áfa, a Total összeg alatt, VAT included in your Order -
Egy újabb szösszenet a Postától a reklamációra válaszként. Még mindig nem világos számukra hogy az AliExpress és az eBay egy-egy IOSS azonosítóval dolgozik az összes eladójuk esetén. Az sem világos nekik a hogy amikor az IOSS küldemény esetén azonosító kódot az ő programjuk ellenőrizteti a vámos rendszer kapcsolódásán keresztül, tehát ha ők jól adják be akkor nem fordulhat elő olyan hogy a tegnap még érvényes AliExpress kód egy másik vásárlásnál érvénytelen legyen.
Szövegelnek a nem jó formátumról, de ha az csak az ő agyukban létezik, akkor bárki hogy küldhetné megfelelő formátumban ha nem is tud róla? A logika sem erősségük. De így ezek szerint csak bíróság előtt lennének (vagy ott sem) az egyébként nem minősített adatformátumnak tekintendő információkat megosztani. Szóval jelenleg még mindig megáll a hazugság vádja.
És még mindig nem értik hogy ők szedik be az áfát adott esetben jogtalanul és a törvéyn szerint is ők felelnek a feldolgozásárt. A NAV csak fogadja a követő hónap 20-ig a beszedett áfát.Tapasztalataink szerint sajnálatosan a feladótól is érkeznek hibás, hiányos azonosítók, melyeket a NAV visszautasít, ezért kizárólag SA-ban tudjuk vámkezelni. Ebben az esetben a feladó tudja biztosítani Ügyfelek részére a helyes IOSS azonosítót, mellyel felülvizsgálati kérelem nyújtható be a NAV felé az alábbi elérhetőségen https://www.posta.hu/vam.
A feladó (küldő webáruház) által előre küldött elektronikus adatok és a küldemény címzéséből kiolvasható adatok alapján végezzük el. A kezdeti időszakban az értesítés kiküldésében fennakadás volt, a felmerülő hibák kijavításán folyamatosan dolgozunk. A fentiekből adódó díjkülönbözet visszafizetéséről ügyfeleinktől beérkező jelzések alapján gondoskodunk
A társaságunk általi belső információs anyagokat, vámkezeléssel kapcsolatos rendszereink adatbeviteli formátumát nem adhatjuk ki. -
Faterkam
addikt
Változott megint valami az Alin?
Eddig a Fizetés gombra kattintás után kiírta az Áfát (VAT) Most meg már nem!
-
válasz
headhunter #54359 üzenetére
Igen, így van ezért írtam hogy várd meg és 13-án indítsd a dispute-t, ettől az időponttól amit írtál amikor lejár van neked 15 napod dispute keretében a pénzt visszakérned.
-
headhunter
addikt
válasz
headhunter #54339 üzenetére
+ Awaiting delivery Your order will be closed in: 1 days 17 hours 39 minutes
-
válasz
Fr@nkieWilde #54357 üzenetére
A vám (duty) és az áfa (Vat) nem azonos, vám valóban nincs az EU-n belül, de 150 € értékig az EU-n kívülieknél sincs vám. Áfa viszont mindenhol van ha kereskedőtől vásárolsz.
Július 1-től változtak az import áfa szabályok és ugyanezen időponttól változott az EU-n belül e-kereskedelem áfa szabályozása is, tehát két különböző áfa vonatkozású változás volt.Az Összefoglalóban leírva hogy mi változott, most mi van, a 7. Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályai
Mivel az AliExpress az importáláskor az IOSS rendszerben működik ezért itthon nincs áfa. Volt, van a Postának hibás feldolgozása akkor esetleg lehetséges, de arra is van megoldás
És 150 € értékig vám sincs, csak felette. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Még nem vásároltam amióta a vámot bevezették július 1 óta.
Mots akartam venni terméket Kínából 18 ezer körül és szinte ugyanazt Lengyelországból szintén 18 ezer körül. Mindkettőre kidobott kb. 4000 forintos áfát az Ali. Ez az egyik furcsaság, hogy az unióból érkező termékre legjobb tudomásom szerint nem kell vámot fizetni. Az Ali mégis felszámítja.A másik, gondolom túlnyomó részben a postánál akkor is kell vámot fizetni, ha azt már anno az Alinak kifizettem.
-
khron78
őstag
Az Ali rendszere kezeli már rendesen az ékezeteket a cím mezőben? Úgy értem, hogy a postai címzésen ékezet szerepel, vagy különböző karakterek? Régen ez probléma volt.
-
khron78
őstag
Itt is megosztom az infót. Ha nem érdekes, akkor lehet törölni.
Egy kis Alis csomag infó:
Rendelés 1.
2 Ali Standard és 1 Ali Saver shipping volt, van NL és BE végződésű is.
Ezeknél az Ali feldobta, hogy Multiple packet. Tehát valószínűleg egy csomagban jön a 3 küldemény, amit az Express One fog kiszállítani, mert náluk fut a történet. Kínai rendelések.Rendelés 2.
NL végződésű, Magyar Posta vezeti. Ali Standard Shipping volt. A csomag Kínából jön.Rendelés 3.
Seller Shipping Method. A DPD rendszerében fut. Franciaországból jön a csomag, elvileg. -
-
válasz
MasterDeeJay #54349 üzenetére
Ha 8 $ az érték akkor 659,55 Ft a vámteher. Ha ez 1457 Ft volt akkor az érték az 5396 Ft ami úgy 17,7$ körüli. A szállítási költség is benne van ebben az értékben.
A 499 Ft díjuk a 10,01- 22 € érték közé esőknél van. A 17,7 $-os érték az 15 €
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest