Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feket663
tag
válasz
luciferk #55584 üzenetére
Én is ugyanígy jártam. A hétvégén 2 csomagom érkezett, az egyikre küldtek értesítést, azt kifizettem online, a másikra nem jött, pedig azon is rajta volt a telefonszámom... Két küldemény már meghaladta a posta rendszerének képességeit. 400 forint plusz bukta, nem mondom, hogy földhöz vág, de azért rosszul esett...
-
feket663
tag
Sziasztok egy olyan problémával találkoztam, ami kissé idegessé tett. Kapom az ali-tól az email-t, hogy megérkezett a csomag Magyarországra, nézem a posta track infóját, "online fizetés elérhető" állapotban van. Sajnos viszont, hogy sem SMS, sem e-mail értesítést nem kaptam (egy másik mai csomagomnál korrekt módon megérkezett az értesítés, be is perkáltam a sarcot, ahogy kell). Ilyenkor mit lehet tenni, hogy ne a 800 forintos díjjal, utánvétellel kelljen megfizetni a közreműködési díjat. Végső elkeseredésemben írtam nekik egy levelet, amit az "előzetes vámkezelési megbízások" menüponthoz feltöltöttem. Nem csináltam ezzel valami kalamajkát? Nyilván nem a plusz 400 forint kifizetése aggaszt, azt már bele tudnám kalkulálni, csak minél hamarabb szeretném megkapni a rendelt, filléres értékű terméket.
-
feket663
tag
Én is csak gratulálni tudok a postának ehhez a szolgáltatásához... a múltkor ott tartottam, hogy milyen gyorsan megoldódott a vámkezelés, ehhez képest a csomagomat egy hét alatt sem sikerült eljuttatni hozzám... kb 5 percen belül kifizettem a 400 forintot, az értesítés után, azóta meg csak ott malmoznak vele.
-
feket663
tag
Mai tapasztalat: pár perccel ezelőtt kaptam egy SMS-t, hogy az UUxxxxxxxxxxCN azonosítójú csomagomat vámkezelték, megadták a linket, ahol fizethetem a 399 forintot (természetesen az áfát az ebay rendelés során megfizettem). Ezt OTP simple segítségével megfizettem, persze fizetés után nem találta a weboldalt, ahová átirányították. Ennek ellenére, csodák csodájára itt kapom az e-maileket, megjött az elektronikus számla, aztán egy visszaigazolás az elektronikus fizetésről. Eddig nagyjából az elképzelésem szerint működik a rendszer, ha így lesz a jövőben is, akkor az számomra elfogadható.
Még annyit, hogy a csomagot július 15-én rendeltem, még ez sem tűnik olyan rossznak... -
feket663
tag
Rendeltem egy csomagot Július 7-én az ebay-ről. Kínai volt a cucc, az áfát megfizettem a vásárláskor, erre tegnap kihozta a postás, németországi feladóval, mindenféle külön sarc nélkül. Ha így lenne minden csomagnál, én örülnék neki...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest