- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
18300 - 18201
85241 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sggibson
újonc
Sziasztok! Új vagyok az aliexpressen, a segítségetek szeretném kérni, hogy mit csinálok rosszul, illetve mi lenne a helyes.
Vásároltam egy fém óraszíjat, ami gyakorlatilag használhatatlan, mivel a pillangózárja rossz. Először csak üzenetet küldtem az eladónak, mivel azonban oda a használhatatlanság szemléltetésére alkalmas videót nem, csak képet lehetett feltölteni, nyitottam egy dispute-ot.
A dispute-ban külön van egy gomb a bizonyítékként szolgáló videó feltöltésére (submit video), fel is töltöttem az aliexpress saját felületére azt, részleges visszatérítést kérve.Legnagyobb meglepetésemre maga az aliexpress utasított el ezt követően (nem tartottam be az eladó utasításait (?) ), az ide csatolt levélből nekem az jön le, hogy videó megosztóra vagy tárhelyre kellett volna feltöltenem (akkor meg minek ajánlja fel az aliexpress, hogy feltölthetem hozzá).
Mivel a dispute még nem zárult le, én úgy gondoltam, hogy felrakom a levélben is javasolt mediafire-re, a link bemásolásával pedig frissítettem az eredeti dispute szöveget (Edit dispute).
Ez sem volt jó, újból hasonló levél jött, de még mindig lehet korrigálni. Mi a teendő?
-
Sanders
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Akkor lényegtelen, hogy milyen ok van, ha elfogadja az eladó, akkor visszakapod a pénzed, ha már fizettél.
De még elfogadás alatt van az eladó részéről, de ebből neki nem lesz semmi kára, ha kifogyott az a szín akkor kész, élő hirdetésből nem lehet simán kiszedni, ha beállítja a darabszámot automatikusan csökkenti a rendszer, ha ez kimarad az még nem szabályszegés
Ilyet csak dispute-nál lehet, ez zavart meg: változtassam meg a visszalépés okát. -
Sanders
csendes tag
Sem ott, sem a törölt rendeléseknél nem szerepel. Nem nyitottam disputot, csak visszavontam a rendelést. Egy korábbi dispute ott van, de ez nincs.
Ha megnyitom a rendelést fölül ez a szöveg van:
"Your order cancellation request is pending the supplier's approval.
Reason for Cancellation: Product(s) out of stock" -
V/
Topikgazda
-
Sanders
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
Sanders
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy telefontokot, az eladó elnézést kért, hogy elfogyott a fekete, válasszak másik színt. Én inkább megszüntettem a megrendelést, oknak beírtam, hogy a termék kifogyott. Az eladó kéri, hogy változtassam meg a visszalépés okát. (Valószínűleg hátránya lenne belőle.) Meg is tenném, de nem találom sehol ezt a lehetőséget. Van valakinek ötlete?

-
maestro87
őstag
-
V/
Topikgazda
Nem kamu, az első az jó észt posta, kaptam már rajtuk keresztül, a másodiknál ha 9 db x-d van az jó.
A termék linkje se volt meg.De szerintem valamiért nem történt vásárlás, mert minimum a pénz elfogadási e-mailnek mindig menni kell. A Your order xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx has been paid successfully
Így a nem létező dolgot nem fogják megtalálni. -
maestro87
őstag
Azzal nem is, de a termék linkjével, az összeggel és a szállítási címmel már meg lehet keresni, feltéve ha az ügyfélszolgálat hozzáfér ezekhez az adatokhoz. De én elsőkörben az eladót kérdezném meg, hogy küldött-e nekem valamit vagy sem.
Más: ROxxxxxxxxxxEE és RFxxxxxxxxxxxCN TN-ek azok kamu TN-ek?
-
V/
Topikgazda
-
Hulot
tag
Köszi. A webes felületen látom a rendeléseimet.Az van mellettük megkülönböztetve írva, hogy 'Mobile Order' és 'Awaiting Shipment'. Felül a csíkon 'Pay Success' állapot van.
A fizetés megtörténte még mindig nem tiszta. Addig rendben van, hogy a belépéssel azonosítottam magamat, de semmilyen banki adatot nem adtam meg, honnan tudják, hogy fizetni fogok? Vagy egyszer régebben elmentették a kártyaszámomat? -
V/
Topikgazda
-
Hulot
tag
Kipróbáltam a mobilos applikációt. Néhány terméket rendeltem, de jóváhagyás után sehol nem kérte a fizetést. Nem kért kártyaszámot, de azt írja, hogy kifizettem mindent és egy dolgot már küldenek is.
Hogy a fenébe fizettem? A számítógépen a fizetésnél mindig meg kellett adni a címet, kártya adatokat. Nincsen elszámolásom, számla képem se! A bankomnál sem látok tranzakciót. -
V/
Topikgazda
-
DJ Diablo
tag
Él még az új regisztrációs első rendeléses 5 $-os kupon amit 25$ felett lehet beváltani? Jól jönne most.
-
V/
Topikgazda
Az egyes pontot már írtuk, nem volt ott sem. De nem tudom biztosra, mert nem volt reakció.
A kettes, a végleges törlés nem lehetséges, amíg függőben van a fizetés és a szállítás.
A hármasra, írta nincs másik fiók.
Legfeljebb a Chat-t lehetne használni, de nem hiszem hogy a banki tranzakció azonosítóval (tranzakció azonosító 440602******9953) az Aliexpress tud valamit kezdeni. -
maestro87
őstag
Itt vedd fel a kapcsolatot az Aliexpress-szel és mellékeld nekik is a banktól kapott számlakivonatot.
-
V/
Topikgazda
Már írtam, de a lényeg az, ha nem vásároltál, mert nem ment végig a fizetés, akkor a pénz visszakerül a bankszámládra.
A netbankodban esetleg a jóváírásokat ellenőrízhetnéd.
Ilyen hiba, hogy nincs a vásárlási történetbe semmi a vásárlásról, de vásároltál, az elmúlt 5 évben nem is hallottam, nem tapasztaltam, azóta használom az AliExpresset.
Nem szerencse kell, valamit elrontottál. -
törölt tag
Én használom csak az eszközt meg a párom de csak együtt rendelünk ha rendelünk valamit...
eBay-röl sikerült simán és Aliexpress-röl pedig most szerettem volna először rendelni 1 pulcsit és 5 női toppot és 2 külön eladótól.Nem tudtam más nevéről rendelni mert kb ez a regisztráció is 3 hetes volt.
Szóval friss és új.
Hiába venném fel a kapcsolatot valakivel is mert szerintem ha nincsen semmilyen szám amire hivatkozhatnék akkor ez olyan mintha nem is rendeltem volna semmit...Kivéve azt hogy levonták a számlámról az összeget.
Akkor nagyon úgy látom hogy ez egy tanulópénz féleség lett...
Mindenkinek minden megjön kinából és én egyszer szeretnék valamit rendelni és nekem pont nem?!
Ehez már tényleg szerencse kell. -
maestro87
őstag
Vedd fel a kapcsolatot az eladóval, ha megtalálod kitől rendeltél. Én is arra tippelek, hogy másnak rendelted, vagy nem voltál bejelentkezve, ha egyáltalán lehet így rendelni.
Két hetet mondjuk nem kellett volna várnod, így lehet úszott a pénz.doeeg: Azért ez nem teljesen igaz. Én kb. 80$ értékben vásároltam és fizettem az egészért olyan 28$-t.
Ebben az akcióban az 5$-os store kuponokkal lehetett nagyot kaszálni, nem a leárazásokkal. 
-
updog
őstag
Ehh, milyen jó hogy nem vettem semmit a hatalmas szülinapi leárazások közepette, ma minden ugyanannyi, vagy olcsóbb a wishlisten/kosaramban mint tegnap
Csak a kuponra váltott coin-okat sajnálom, de még így is bőven pozitív a mérleg, remélem Black Friday-on majd jól ki lehet használni. -
V/
Topikgazda
-
vasi89
őstag
-
Kernel
nagyúr
-
Benoe77
őstag
-
törölt tag
-
vasi89
őstag
-
V/
Topikgazda
Talán próbálj meg egy másik böngészőt, esetleg az Aliexpress sütik és a böngésző gyorsítótár törlése és újból indítva a böngésződet.
Mert az gyanús lenni, hogy még semmit sem vásároltál, minden 0.
Vagy nézd meg a mobil app-ban.
Ha Chrome akkor néha szokott mókás lenni.
De egyébként ha nem sikerül a vásárlás akkor a pénz megy vissza. -
törölt tag
-
vasi89
őstag
-
Sungoo
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék!
Mi a helyzet akkor ha rendeltem több dolgot Aliexpress-ről és miután leadtam a rendelést,eltelt 3 nap és le is vonták a számlámról az összeget,de a webes rendeléses felületen nem látszik semmi hogy én rendeltem volna valamit is...
Ilyenkor mi lehet?
Buktam a pénzt és olyan mintha nem is tettem volna semmit?
Mert semmi e-mailt nem kaptam és már el telt 2 hét.
Köszönöm ha tud rá valaki valamit mondani!
-
Sungoo
addikt
-
V/
Topikgazda
-
Xes
csendes tag
Igen ismerem a rendszert, ahogy visszautalják kb. 2-3 munkanapon belül megérkezik az összeg, itt az a gond, hogy ali még nem küldte vissza a pénzt egyáltalán.
Status:
Agreement reached. Please wait for us to process the request.dispute-nál is ez szerepel, tehát a visszautalás még nem történt meg feb. 10 óta
-
V/
Topikgazda
-
Xes
csendes tag
Hali elég sokat vásároltam már aliról küldtem is vissza stb. nem vagyok egy újonc, de mostani helyzet: érkezett valami, visszaküldtem ragszám stb. megérkezett eladóhoz aki először nyitott egy fellebezést, hogy nem kapta meg, utána pedig elfogadta, hogy megérkezett a cuccos.
Dispute állapota:
Status:
Agreement reached. Please wait for us to process the request.AliExpress Processing the Proposal
Proposal:
Refund Only US $ 74.34Feb. 10 2017
AliExpress' Judgment
Proposal:
Refund Only US $ 74.34Tehát ali is nekem adott igazat, hogy visszakapom a pénzt, de feb. 10 óta semmi nem történt.
Eddig kb. 8-9 alkalommal beszéltem supportal chaten ide-oda irányítgatnak, utánanéznek minden alkalommal, utolsó 4 alkalomnál mondták, hogy 2-3 nap és megkapom a pénzt ez lassan már 2 hete. Már unok velük egyeztetni fél-1 óráim mennek el a semmire ugyan azt mondják mindig...
Egyéb ötlet a chates supporton kívül? -
Flashy
veterán
20-adikán rendelt kamulegó megérkezett ma innen, egy weeping angel és egy Matt Smith doktor. saját magával teljesen összepasszol, a festésnek hibája nincs (a weeping angel olyan, mintha bajszos lenne, de inkább a tervezés volt ügyetlen). mindegyikhez járt egy plusz kézfej, és az angelhez pluszban a kicsi zacskón kívül járt egy szoknyarész, amelyiknek a másik oldalán van a festés, mint amelyik a zacskóban volt. nem emlékszem már, hogy melyik volt benne, de olyan, mintha elrontották volna a zacskózottat és mindegyikhez dobnak egy jót is. nem legózok sokat (duplókorú a gyerek), de mintha könnyebb lenne az igazinál. kerestem elő igazi legót és abszolút jól összeillik vele.
-
Hujikolp
őstag
Most volt egy csomagom, ami 12 nap alatt itt is volt

Ugyan ettől az eladótól vettem pár nappal korábban ugyan olyan terméket, az még nem jött meg
a posta csodája... -
Hujikolp
őstag
Szintúgy,
2017-03-21 20:00 Planned traffic, planned flight number LH8415-1340, planned takeoff time 03:25
-
Janaboy
veterán
Kupon keresesre van jo taktika? Mint pl a 2 usd kedvezmény, 2 usd felett.
-
PainKiller13
őstag
Sznapi event keretein belül nem vett valaki jó áron Lithium Balance töltőt? 18v-os akkupakkot készítenék, ahhoz kellene. Esetleg be is linkelhetné.
-
ZsoltG60
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
ZsoltG60
aktív tag
Még működik... és azon belül ?
Refund Only vagy Return Goods gondolom a másodiknál vissza is kellene küldenem az akkut ?
(mert azért a google fordítóval nem teljesen egyértelműAzért nem akartam visszajelezni mert kb 1 hét tesztelés után akartam értékelni

akkor egyszer értékeljem és utána nyissak ügyet..ez az első rendelésem és ez még nem igazán megy..
-
V/
Topikgazda
Inkább a dispute, ha még működik. Egyébként is azt lépnéd meg. Azon belül is lehet egyezkedni.
Bár úgy látom nem igazoltad le a megérkezést, így ezért élő még a dispute gomb.
Ilyenkor nem tudom mikor kapja meg vételárat az Aliexpresstől az eladó, nem biztos hogy "kedves" lesz a hozzáállása, de remélhetőleg megfelelő lesz. -
ZsoltG60
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
ZsoltG60
aktív tag
-
Silent77
veterán
Nagyon jó ez a szülinap.
Megveszem a terméket, írja nincs csak más színben. Rendben, legyen.
Most jön a másik termékre a levél, hogy nincs raktáron, de ki tudja bővíteni 30 napra a várakozást.
-
AcCEsS
senior tag
-
V/
Topikgazda
Igen
A) Postai vámkezelés
1. Rendelt küldemény
Ne felejtsd el az aláíráshoz beírni a szig számát is.
Az első oldalon ha nem írták volna a nyomkövetési számot azt rá kell írni
Az eljárási költséget akkor kell fizetni ha van eljárás. Ha értékhatár alatti (23,89 $ most a 22 €) akkor nem lesz eljárás. Te pedig fizettél 22,6 $-t.
Beérkezik hozzájuk, megnézik és azután jön tovább a csomagod -
AcCEsS
senior tag
Jézusom! A postás hozott egy import vámkezelési papírt!
Az egyik rendelésemet megfogták. (FastTech 4db 18650-es akku) Még sosem töltöttem ki ilyen nyilatkozatot, az első oldal egyértelmű (és az összefoglaló is nagy segítség), de a második oldallal kapcsolatban a segítségeteket kérném! Az áru értéke egyébként 20.74$ + 1.86$ postaköltség, az OTP levonás pedig 21,43 EUR (311,84) ~ 6.683 forint voltSzóval a második oldalon be kel jelölnöm, hogy
A) Postai vámkezelés (szabad forgalomba bocsátás vámeljárás) a szolgáltatás díja 2.500Ft,
majd azon belül, hogy
1.) Rendelt küldemény
Aláírom, beszkennelem, + Fasttech rendelés PDF, + OTP átutalás PDF csatolása és elküldése? Ennyi?
Mivel a csomag összértéke a 22 eurot éppen nem éri el, nem kell fizetnem a 2.500 forintos vámeljárási díjat sem? Utána már a postás automatikusan kézbesíti a csomagot?
-
HornedReaper
senior tag
-
Breki
veterán
Még itt volt róla szó korábban csak visszakerestem a rendelési előzményeimből a linket.
-
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
Best buy Rock Zircon füles, appból kuponnal 5,31 USD-re jött ki:
https://www.aliexpress.com/item/New-Rock-Zircon-Stereo-Earphone-with-Mic-Nano-Material-3-5mm-Audio-Input-HD-Tone-for/32757019216.html?spm=2114.13010608.0.0.QW7iUS
(itt már valószínűleg nem aktív a 3 USD kupon)Másik (általam biztosan) ajánlott, UiiSii HM7 5,27 USD:
https://www.aliexpress.com/item/Amazing-HD-Voice-Headphones-with-MIC-Metal-Bass-Headset-3-5mm-Gold-Plated-Jack-Universal-for/32674540660.html?spm=2114.13010608.0.0.dCJnsx -
Breki
veterán
-
V/
Topikgazda
-
Breki
veterán
-
fery02
addikt
-
V/
Topikgazda
-
wentworth
tag
Alibonus oldalt valaki használja?
Sok orosz , ukrán irja hogy visszakapta a vásárálásai 10%-át.
Ismeri valaki? Megbizható? Hogy mukodik ez a cash-back 10%? -
maestro87
őstag
-
V/
Topikgazda
-
Benoe77
őstag
-
fery02
addikt
Az "exchange coins to coupon" résznél nem lehet valahogy keresni a "store"-ok között? Ahol pl 50 coinért lehet 1$-osat kapni és el tudják azokat a kuponokat kapkodni.
Orico Direct kupont vennék, de a "Mobile Phone Accessories & Parts" kategóriát hiába görgettem 5 percig, minden féle store-t láttam, csak amit kerestem volna, azt nem.
Csak app-ból Ali-zok, PC-hez nagyon ritkán jutok csak.Plusz aki emlékszik előző ilyen több napos leárazásos eseményekre, azoknál hogy voltak az akciók? Minden exkluzív akciós dolog csak 24 óráig tartott vagy pedig egész végig?
Csak hogy várhatok-e vajon a komplett kosarammal holnapig, ugyanis úgy be tudnék váltani komolyabb kupont, amit külön rendelésekkel nem tudnék. -
V/
Topikgazda
-
Benoe77
őstag
Nekem sikerült egy 25-5 kupont beváltani, most azt keresem, hogy ha esetleg igazolnom kell, hogy így áfa-határ alatt vásároltam, melyik képernyőképpel tudnám azt megtenni.
A visszaigazoló levelekben nincs összeg, a weben és a mobilappban a listázásnál még jó lehet, azonban ha rákattintok a részletekre, mindegyiknél macerás:
A weben a normál árat írja itt, csak egy külön fülön (Financial) jelzi, hogy kupont használtam, és hogy valóban mennyit fizettem.
A mobilon meg két képernyőre férnek ki az adatok, ezeket vagy külön, vagy összefűzve tudnám lementeni, de itt is látszik a kupon használata.Ti melyiket szoktátok küldeni?
-
Janaboy
veterán
-
syler123
veterán
Olyan terméknél is engedi fizetésnél a kupont, ahol nem szerepel az ikonja?
Képen látszik mire gondolok. Nekem ilyen termékre nem engedi. Én személy szerint ettől függetlenül az eredetileg tervezett eladótól veszem, hiszen eladott 4600 eredeti terméket, szóval nem is kérdés hogy nem máshol veszem ahol esetleg hamisat kapok.
-
Janaboy
veterán
Na nemtudom ki hogy nezte, de nekem a fizetesnel felhozza a kupont, azt ne felejtsétek, h csak a mobil appban megy a 25-5.
-
fery02
addikt
Most sem volt "catch the coupon" játék (legalábbis nálam).
-
vasi89
őstag
-
V/
Topikgazda
-
syler123
veterán
-
V/
Topikgazda
-
Freddycom
őstag
Közben megtaláltam ugyanezt a telefont ennél az eladónál, másik hirdetésben, itt már választható, viszont drágább minden tekintetben. A telefon 118 USD (105 helyett) és a seller's shipping method is 13.68 USD.
-
fery02
addikt
Vajon az, ami ma már "7th sale" áron van, az holnap is kitart majd úgy?
Mert ha nem, akkor megrendelem azokat, amik ma olyanok és nem várok addig, míg a többire is beindul az akció.
Csak azért írnék, mert hátha holnap egyszerre lenne minden "7th sale" áron a kosaramban és akkor együtt tudnék megrendelni mindent. -
V/
Topikgazda
Nálam is az van, hogy az oroszoknak ajánlott az áfa és vámmentes szállítás.
For Russian: the best option is Aliexpres standard method, free and normally no need pay tax
Bár most akciósan free ez a szállítási mód: ez áthúzvaUS $7.03és ennyi szokott lenni a mentes szállítás.
Inkább megkérdezném tőlük, hogy nem-e változott a régi rendszer? -
maestro87
őstag
Valakinek sikerült most Ugreen kupont zsákolnia? Egyáltalán böngészőből lehet, mert mobilról eltűnt ez a lehetőség?

-
Freddycom
őstag
-
V/
Topikgazda
-
syler123
veterán
Hogy lehet ezeket a 2 dolláros kuponokat felhasználni? Működik mobil appon keresztül is? Úgy még olcsóbb lenne.
Konkrétan ezt a töltőt szeretném elhozni a lehető legjobb áron. Ez holnap 9-től lesz akciós. Mobil appban 28,44$ ír, szeretném ha erről még lejönne a 2 dollár kuponnal. Erre felhasználható?
-
V/
Topikgazda
No nekem egyik kupon sem használható fel azok közül amelyek érvényesek mára.
Akkor ennyi. Jó móka volt.
-
Silent77
veterán
-
maestro87
őstag
Nálam akciósak, csak kicsit csalódott vagyok mert az Aliexpress kupont a már store kuponnal csökkentett árból vonja le és nem a teljesből. Így a Bluedio sem annyi amennyit tegnap írtam.

Amúgy neked hány darab 5$-os Ali-s kupont sikerült szerezned a játékban? Mert nekem csak háromszor indult el a játék.
Javítok: Nem mindegyik akciós. Ugreen-nél pl. van ami csak holnap lesz akciós.
-
Silent77
veterán
-
V/
Topikgazda
-
Breki
veterán
Másnál is ezt írja ki ma bejelentkezés alatt az Ali?
System is busy now , please try later!
-
V/
Topikgazda
Szintén ugyanez. Nekem nincs ötletem, ha érvényes akkor miért nem lehet felhasználni.
Az itt leírt szabályuk szerint működnie kellene.
3 különböző terméknél próbáltam a leírás szerint és semmi.
Szerintem kínai idő szerint 28-a van.
15:38:24 CST kedd, 2017. március 28.
-
Dyingsoul
veterán
Na reggel már tűkön ülve vártam a 7th sale-t mert 7-kor a számláló 2 órát számolt vissza. Most már letelt, most meg 24 órától számol vissza. Mi a habos babafos van ezzel? Az appban is azt írja hogy 3 nap múlva vége. De akkor már csak elkezdődött vagy mégsem? A termékek amiket nagy reménnyel bepakoltam a kosárba még mindig 24 órát számolnak vissza... és nem a th anniversary áron vannak listázva sőt...
De a kuponok is... Select coupon... Mi a hóhér az a select coupon? Megtaláltam őket az appban, ott sorakoznak a 2 dollárosok, more detailsre kattintva meg behozza a 7th anniversary oldalát ahol semmi nincs ezekről a kuponokról. Nagy átverés már megint ez az egész anniversary, ehhez értenek a kínaiak.
-
Janaboy
veterán
-
vasi89
őstag
-
fery02
addikt
Köszi az infókat!
Igen, este 7-kor nekem is volt már és akkor igyekszem figyelni az elkövetkezendő napokban is az időpontokat. Addig azért nem kéne bevásárolni, amíg nem sikerül ellőni egy 5/25-ös kupont, mert fel tudnám használni valószínűleg.

Amúgy érdekes, hogy a tegnap esti játékban úgy éreztem, hogy minden manót sikerült leütni, erre abszolút semmit sem adott a végén jutalomnak.
Lehet ez is véletlenszerű és akár úgy is lehet értékes kuponokat szerezni, ha le sem ütünk egy manót se. Kinézem a rendszerből. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
A 25-5 kupon csak 1 termekre vonatkozik vagy a 25nel nagyobb kosar erteknel (tobb termek) is ervenyes?
-
kerxy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
18300 - 18201
85241 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebben az akcióban az 5$-os store kuponokkal lehetett nagyot kaszálni, nem a leárazásokkal. 
Csak a kuponra váltott coin-okat sajnálom, de még így is bőven pozitív a mérleg, remélem Black Friday-on majd jól ki lehet használni.
a posta csodája...

Az egyik rendelésemet megfogták. (FastTech 4db 18650-es akku) Még sosem töltöttem ki ilyen nyilatkozatot, az első oldal egyértelmű (és az összefoglaló is nagy segítség), de a második oldallal kapcsolatban a segítségeteket kérném! Az áru értéke egyébként 20.74$ + 1.86$ postaköltség, az OTP levonás pedig 21,43 EUR (311,84) ~ 6.683 forint volt