Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy vezeték nélküli fülhallgatót pontosabban ezt [link]
Mivel nem épp úgy működik mint kéne kb 10%-os hangerőn is recseg pattog a hang ezért írtam az eladónak.
Erre azt a választ kaptam hogy csináljak videót róla de még is hogy kéne erről videót készítenem mikor a hanggal van a gond.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
sysrq
őstag
Semmi gond én már a finisben vagyok, a track alapján is a postán van a holmi, meg a postás is bedobta az értesítőt, de mivel nála van a csomag (gondolom) én ma nem tudom átvenni. A posta meg csak hétfőn 10 órákkor nyit. Egy headset, hétvégén pont lenne idő összelőni a telefonokkal, hétfőn egyből élesben kell.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
konwktor
tag
Tegnap este vásároltam két telefont de benéztem és nincs bennük b20 .a cancel orderer gomb al tudom lemondani igaz?? Ha vissza mondom akkor automatikusan kapom majd a pénzt x idő múlva??vagy az eladó jó indulatán múlik hogy o is el áll az eladástól?
-
sysrq
őstag
És mikor hosszú várakozás után (persze nem, 19 nap után) a postaládában az értesítő hogy megjött, gyorsan elmegyek a postára (150 méter) és ott elhajtanak hogy aznap nem vehetem át, majd hétfőn 10 órától.
Legalább lehetnének következetesek, értesítő és mehetek érte aznap. Ha már úgy sem hordja magával.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
trassher
addikt
Sziasztok, az alábbi dispute-tal kapcsolatban lenne kérdésem. Mint írtam is nincs mit visszaküldjek mivel miután tönkrementek a fejek kidobtam őket. Elektromos cigi porlasztókról van szó. Az ali felajánlotta, a full refund-ot és azt, hogy küldjem vissza az eladónak a terméket. Ilyenkor mi a helyzet? Egy üres dobozt csak nem fogok visszapostázni kínába. Az esetleg megoldás lehet ha oknak nem azt adom meg, hogy sérült hanem például azt, hogy nem a leírásnak megfelelő és ezen belül pedig nem működik megfelelően?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
hevizms
addikt
Kínából vásárolunk olcsóbban, ennek a folyománya az, hogy lassú lehet a szállítás. Ezt vagy elfogadjuk, vagy nem onnan vásárolunk
Mint ahogy már irtam az elején is,nem ma kezdtem a vásárolgatást kinából.
Tisztában vagyok vele hogy néha lassú,főleg a regisztrálatlan.
De a regisztrált postázások között is feltűnően csiga volt a svéd postás egy időben,a Gearbest topikban mindenki attól rettegett,nehogy azzal küldjék a cuccost.
Ez érdekelt volna hogy ez most is így van e nagy átlagban vagy sem.
Nekem ez az első svéd postásom.
Volt már kina,singapore,holland,angol is volt már,de svéd az nem. -
MrRL19
senior tag
Ahogy nézem senkinek sem jön be az NL-es küldés Én szerintem maradok a Kína CN . . .
( 1 csomi vamolva többi pedig csak áll 05.21.-e óta , és én is úgy emlékszem utoljára amikor többször is rendeltem NL korrekten gyors volt )
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
peestike
őstag
persze, nem ali, csak az akksi+svéd posta kombóra reagáltam. viszont mostanában a holland posta egész szép időket fut, most ez tetszik.
valójában meg teljesen egyetértek, hogy egyszer csak megjön, kiszámítani, jósolni lehetetlen, magyar postán is sok múlik. (SG postás csomagom 10 nap alatt ideért, 7 nap után, ma 9:30-kor lett belföldi feldolgozásra továbbítva. szerintem vicc már, amit művelnek, de ez van...)42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Topikgazda
válasz hevizms #19175 üzenetére
Kínából vásárolunk olcsóbban, ennek a folyománya az, hogy lassú lehet a szállítás. Ezt vagy elfogadjuk, vagy nem onnan vásárolunk.
Mire számolj? Meg fog jönni a 60 napon belül.
De számolj azzal is, hogy már Mo-van és itt is késlekedhet a kézbesítés mi Postánk miatt, nem csak a kínai, svéd posta lehet ludas.
De össze-vissza jönnek meg a küldeményeim és lassúnak tartom én is.Azt is problémának tartom, a Posta április 24-től élő szabálya a 24 mm-nél vastagaabb nem aláírós küldemények nem kézbesítése, hanem értesítő bedobás megoldás egyáltalán nem kontrollálható, senki nem tudja megmondani hogy itt a csomag, csak nem kaptam értesítőt, vagy nincs itt. Nincs nyomkövetési szám amit írnának, hogy kérdezzek rá. Mégsem járhatok be hetente, hogy túrják már fel a tárolóhelységet a nevemre szóló küldemény megkeresése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
-
hevizms
addikt
Srácok a svéd postás csomagküldés mostanában is szar?Mert egy időben mindenki rettegett hogy ne azzal küldjék a csomagokat.Baromi lassú volt és a nyomkövetés is összevissza irta.Változott ez,vagy ugyanilyen szar most is?
Nekem most azzal küldenek egy akkut.
Mire számithatok? -
sbazsi
veterán
Rendeltem egy óra szíjat.
Pontosabban kettőt, 1 hónap eltéréssel.
Az első rendben megérkezett, dobozban, a szíjon fólia.
A második viszont egy műanyag tasakban volt, nem volt lefóliázva, eléggé karcos volt.
Írtam az eladónak, küldtem képeket.
Azt mondta, hogy vagy visszaadja a termék árának 50%-át, vagy küld egy másikat.
Az előbbi nem opció, mert vagy adja vissza teljesen, vagy küldjön másikat.
Ha másikat küld, akkor megmarad a protection?
(Most azt írja, hogy 26 nap múlva zárul. (már módosította, mert a minap még 8 napot írt) ) -
hevizms
addikt
Rendben akkor kivárok.
Persze tudom hogy jön,hisz irtam is az állapotot,csak azért nem ez az általános gyakorlat hogy a regisztrált ennyi idő alatt ne érjen ide.Legalábbis az én tapasztalatom nem ez.
Pld 3 nappal később rendelt cucc szintén CN trackinggel már hetek óta nálam van.
RM774710474CN
Na a lényeg hogy erre voltam kiváncsi hogy mi a szokás a dispute inditással,köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Sziasztok
Nekem is van egy RM774685465CN csomagom,amit április 11-én vásároltam.
A nyomkövető Május 5-én "célországba elküldve",azóta semmi.
A számlálóm :18 days 22 hours 23 minutesA kérdésem,mert még sosem kellett ilyet csinálnom,hogy mi a szokás nálatok?Mikor inditotok dispute-t?
Amikor a számláló már éppen lejárna,vagy előbb pár nappal,vagy mikor?
Nem vagyok türelmetlen,régóta rendelgetek kinából,tudom még akár 1 hónap múlva is beeshet,de ezek a rendes nyomkövetősek nem szoktak így eltűnedezni,legalábbis nekem nem ez a tapasztalatom.
Szóval mikor inditsak vitát szerintetek? -
petty88
csendes tag
Sziasztok!
Ez elméletileg két hete elindult Kínából, de azóta semmi. Túl vagyok elég sok kínai rendelésen, de ez elég gyanús. Mi a véleményetek?
RF690860894CN -
Topikgazda
Pontosan és legfeljebb annyit fogsz látni hogy elindult vagy már esetleg tényleg úton van már, mert a kínai posta is vagy írja ezekhez a számokhoz a belső infót vagy nem. Nem kellene hagyatkoznod a látott adatokhoz, majd egyszer megkapod. Azért az eBay-n is a 21-47 nap a jellemző az egyszerű küldemények többségének.
-
-
MrRL19
senior tag
Köszi szépen mindent
(egyébként hány napos procedúra lesz ez most? )
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Rendben köszi , még annyi kérdésem van hogy nyugodtan írjam le h mi van benne a csomagban , mert ugye 3db cipő van benne ,de a csomagon gondolom pár $-os ár van ?
-
-
MrRL19
senior tag
Így már értem ,h pontosan miket is kérnek $50 volt a rendelésem mennyire számítsak (cipők)
(köszönöm a gyors helpet )
-
Topikgazda
válasz MrRL19 #19154 üzenetére
az alábbiakat javasolt beküldeni:
A vásárlás View Detail-ja-nak Order és Financial fülére kattintva a 2 képernyő, olvasható formában, a bankkártyás fizetés tranzakciója, ezek lehetnek képek vagy pdf-ek, Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat kitöltve, kinyomtatva, ezután aláírva, beszkennelve vagy képként. Ez e-mailben postaimport@posta.hu e-mail címre.Itt van magyarázat a nyomtatványhoz nyisd meg hsz linkekeket.
[ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
Az érdekel igazából ,h ilyenkor miket kell elküldenem pontosan ?
Nem tudom mi van vele sosem volt eddig ilyen esetem . . . de minden szirszart írnak ...
[ Szerkesztve ]
-
-
MrRL19
senior tag
Kérem aki tudja ,h mit kell pontosan tenni ,ha VÁM lefoglalta a csomagot az írjon pm-be , eddig kaptam egy levelet ,de nem tudom pontosan mit kell tennem . . .
köszi előre
-
MittuDomain_
őstag
Igazából sok (10) dolgot rendeltem, azt gondolva h vmi új shop vagyunk, szoktassuk magunkhoz a népet "elárazás/leárazás" lehet.
Ezekből elvileg kettőt adott fel, de mióta megírta hogy szétszedi a rendelésem és külön küldi, semmilyen üzenetre nem válaszol. Természetesen az a kettő sincs sehol.
A dolog kb február óta húzódik, de mindig kitolja a határidőt.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Topikgazda
válasz MittuDomain_ #19131 üzenetére
Nem volt világos a kérdésed.
Ha a processing time lejár (max 14 nap) és nem adja fel, akkor automatikusan visszakapod a pénzed, így nem tudtam értelmezni ezt: Ezért azt szeretném, hogy adja fel őket
Ha a pedig ez van:
Awaiting delivery
Your order will be closed in: 47 days 3 hours 57 minutesAkkor szállítás alatt van és nem kell feladni.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Erre valaki...?
Köszi!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Topikgazda
Ha refundként működik a pénz akkor neki úgy kell elküldeni, hogy a jutalék téged ne terheljen, mert nem vételárként funkcionál az összeg, a teljes összeg megillet.
Jutalékot tőled akkor von a PP ha vételárat kapsz.De a hivatalos pénz visszajuttatás az AliExpressen az Aliexpress-n keresztül történik, itt nincs PayPal.
[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
válasz mezzi7 #19140 üzenetére
Igen olvastam én is ilyen történeteket, hogy a posta lenyúl egy-két csomagot.
Szerencsére nálam nem ez történt. Az eladó annyit irt, hogy csak vissza utalni tud, mert nem ment át a minőség ellenőrzésen a termék. :-D Bullshit duma. Mindegy. Jön PayPal-ra vissza.
Persze ennek lesz kezelési költsége, ami szintén engem terhel... Durva, hogy 1 hónap várakozás után még én örülök hogy 700Ft-ot leszed rólam a PayPal. Na mindegy.
Köszi mindenkinek aki beszélgetett velem itt :-)Üdv: Katsu
-
MrRL19
senior tag
válasz LallerHUN #19139 üzenetére
Igen azt látom ,de ilyenkor mi a teendő egyébként semmilyen formában nem jeleztek még semmit
-
Topikgazda
válasz tibbike01 #19142 üzenetére
Mivel már megnyitottad és folyamatban van, hogy írnám azt hogy nem jó? Jó.
Majd erre válaszol az eladó és annak megfelelően hogy mit lesz az ajánlat lépsz tovább. ÖF-ban bővebben.
A negatívval való fenyegetés nem ajánlott, ezt a szöveget látja az AliExpress ügyfélszolgálat is, általánosságban írhatod hogy a hozzáállását megfelelően értékeld és ennyi.
Mind az eladó, mind a vevő részéről kerülendő a kényszerítés, fenyegetődzés a szerződési feltételek szerint.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Turbobacsi #19138 üzenetére
-
ZsoltG60
aktív tag
Egy érdekes cikk
Ezért nem viszi ki a postás a külföldről rendelt csomagjátLumia 950XL
-
mezzi7
tag
Kollégám ismerősének küldtek csomagot, ő is azt látta a trackingben, hogy "Delivered". Bement, hogy hol a csomag és mutattak neki egy kézbesítési naplót, amin az ő aláírása volt, persze más írással. Vizsgálatot indíttatott, amiben kiderítették, hogy kinél volt kézbesítésre a cucc, az illető azt mondta, hogy a szomszéd vette át a címzett helyett. Egyik szomszéd sem vette át. Az címzett srác megüzente, hogy ha a csomag sértetlenül előkerül, akkor az ügy részéről lezártnak tekinthető. Valami 21 nap volt a vizsgálat kifutása, a végefelé megtalálta a dobozt a kertbe bedobva. Sajnos ilyesmi is megtörténik.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Nemrégiben itt a fórumban írtam, hogy Aliról rendeltem ezt az SD kártyát 64gb-os változatban, ami sajnos nagyon gyenge hamisítvány. Lassú, folyton lecsatlakozik és a youtube videók is azt bizonyítják, hogy hamisítvány.
Hogyan tudnám rávenni az eladót, hogy térítse vissza a pénzem?
Eddig ezeket írtam neki: -
MrRL19
senior tag
Sziasztok
rendeltem nem rég és ezek a sorok fogadnak pontosan mit jelent és mire számítsak ?
(csomag tartalma 3db cipő elvileg)
RS855711072NL
-
Katsu
aktív tag
válasz vasi89 #19133 üzenetére
Szia,
Ez hamarosan kiderül. Adok még egy sanszot. Írtam neki, hogy ne a pénzt utalja vissza, hanem a csomagot küldje újra. Tartok tőle, hogy másnak lett eladva termék teljes áron és ezt akarják most elsinkálni. Én ugyanis akciós hírdetésnél ütöttem le. Ráadásul kifutó termék. Máshol nem kapom már meg. Örültem, hogy itt volt.
Nade mindegy. Meglátjuk.Üdv: Katsu
-
C0d3r
addikt
Van egy TN nélküli rendelésem még március végéről, ami nem érkezett meg. Rendelés leadása után az eladó azzal kezdte, hogy kiterjesztette a vásárlói védelmet, ami alapján még június végéig kellene várni. Mivel már a május elején rendelt cuccok futnak be, kezd aláhagyni a bizalmam abban, hogy ez a márciusi megérkezik.
Mikortól illik verni az asztalt refundért? Sima üzenetben érdemes, vagy az egyszerűség (meg legfőképpen gyorsaság) kedvéért dispute? eBay-en 2. hónap után (vagy a várható szállítási idő végefelé) jeleztem a szándékomat, de itt ez a kibővített várakozási idő elbizonytalanított. Nem nagy összeg, de 3 hónap várakozást mégis csak soknak találok.[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
szerintem akkor szimplán csak elrontott valamit és inkább ezt mondja mint beismerje. Ez benne van sajnos. De mint írtad ez csak 1 negatív a sok jó mellett.
@MittuDomain_: szerintem az li nem tudja kényszeríteni az eladót hogy adja fel, csak a Te pénzedet tudja visszautalni aztán h mit csinál az eladóval, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Szerencsére még nem volt vitás ügyem az Ali-n, de elért a végzet.
Az első HSZ elolvasása után is kénytelen vagyok kérdezni.
Az eladó hetek óta nem válaszol az üzeneteimre, lassan kifutok az időből, de jó áron csaptam le a termékekre. Ezért azt szeretném, hogy adja fel őket, de a dispute-on belül csak annyit látok, cashback, vagy minőségi kifogás bejelentése. Tényleg nincs más lehetőség?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Topikgazda
Azt viszont a 112-es postán meg tudták volna mondani hogy kinek lett kézbesítve, ha igazi nemzetközi postai nyomkövetési szám volt. Ezeket alá kell írni.
A címzett is kezdeményezheti a keresést a Posta üzletszabályzata szerint. Itt a CN18 nyomtatvány tőlük.
Bár én az eladó által a csomagról készült képet is vittem, rajta a nevem, címem és a nyomkövetési szám, de a vége az lett, hogy az mégsem nekem volt címezve és az illetékes vette át. A Posta szerint.
Más, nem hivatalos módon kiderült, hogy ez persze nem volt igazEzt leírtam az Aliexpressnek is amikor a dispute ebbe a szakaszába értünk, igazolást erről 29 nap múlva kaptam a postától, a dispute-nál meg 6 napom lett volna becsatolni. Kértem a postát gyorsított eljárásra végül is a 30 nap hivatalos idő előtt megkaptam 1 nappal.
Ennek ellenére visszakaptam a pénzem az AliExpresstől[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. 1 hónapja rendeltem magamnak egy terméket az Ali oldaláról. Már nem először és eddig nem volt gondom. Most egy kicsit nagyobb értékű a csomag, persze ennél kell, hogy gond legyen. Szóval kaptam a rendelésnél egy nyomkövetési számot. Amit egészen a mai napig azt hittem, hogy jó. Ma kaptam egy levelet az Ali-tól, hogy értékeljem a kézbesített terméket. A gondom az, hogy én nem kaptam semmit. Persze azonnal felmentem a posta oldalára és beírtam nyomkövetési számot, ahol valóban az szerepel, hogy a 112-es posta kézbesítette. Azonnal telefonálás az MPL-hez, ahol segíteni nem tudtak, csak közölték, amit én is látok a rendszerbe. Illetve megadták a 112-es posta telefonszámát. Hívtam is, de ott nem vették fel a telefont. Visszahívtam az MPL-t, hogy segítsenek, mert semmit nem tudok az állítólag kézbesített csomagról. Azt mondták, hogy menjek be a legközelebbi postára és kérjek személyesen segítséget, mert ott meg tudják nézni, hogy a címemre van-e feladva csomag.
Bementem a postára, persze ott nem tudtak ilyet nézni. Majd kértem, hogy akkor vizsgálják ki és tájékoztassanak, hogy ki vette át az én csomagomat. Majd annyit mondtak, hogy nem biztos, hogy az a nyomkövetési szám valójában az enyém. Kértem adatszolgáltatást is ezzel kapcsolatban, amire csak annyit írtak, hogy azt csak a feladó tudja kezdeményezni. Kérdeztem is, hogy kínából szerintük itt mit fog kezdeményezni az eladó??
Írtam az eladónak is, de eddig nem érkezett válasz. De még fél nap sem telt el, így azon még nem aggódom.
Kérdem én, tudok még valamit tenni? Vagy minden az eladón múlik innentől kezdve??
Még a protection kiterjesztése van hátra és a dispute. De azért idegesít a dolog nagyon. Abban bízom, hogy a tracking number valóban nem az enyém volt és nekem még úton van a termékem...
Előre is köszi a tanácsokat.Üdv: Katsu
-
Lajmund
őstag
A második jó. Köszi a kielégitö választ. El se tudom képzelni mit csinálhattak ennyi ideig.017.04.19. | 18:09NLAMSE(Netherlands (
Célországba elküldve / Item sent abroad2017.04.20. | 13:00NLAMSE(Netherlands (
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country2017.04.22. | 10:59
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure2017.04.29. | 19:39
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted2017.05.02. | 12:50
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents2017.05.06. | 12:16
Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve2017.05.22. | 14:51Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Topikgazda
válasz Lajmund #19124 üzenetére
Nem akkor került oda, nem is kerülhet, mert a Posta végzi az előkészítést.
A Postások így jelzik (Vámköteles küldemény NAV regisztráció), hogy majd vámeljárásra fog kerülni. Ezután a Postások értesítenek, bekérik az okmányokat és amikor összekészítve a dolog, átadják a vámnak, az pedig ez a bejegyzés lesz: Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve ami 2017.05.22-én történt. Náluk ekkor kezdődik a munka.
Ez a munkafolyamat sorrendje.
Hasonló amikor a postától leigénylik a nyomkövetési számot -regisztrálnak, lekérnek egy számot- de hiába kapod meg a számot, az csak akkor lesz "igazi" nyomkövetési szám, ha bekerül a postára a küldemény, átveszik.
Kérdés inkább az, hogy a posta mit csinált vele 2017.05.06 és 05.22 közt. De lehet hogy amit írtál ott a dátumok nem megfelelő helyen vannak?Melyik a jó?
017.05.06. | 12:16 Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve
vagy
Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve 2017.05.22[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
-
Topikgazda
válasz Dluinet #19117 üzenetére
Csak annyit a cikkről, hogy öntevékenyen kell azért ezzel foglalkozni és nem az időmúlását várni. Létezik a telefon is az Internet csoda mellett.
Látom a nyomkövetésnél, hogy vámeljárás lesz belőle, nem várok ajánlott levélre, hanem küldöm a dolgokat a megfelelő helyre és eddig mindig 1 héten belül +1 nap a hétfő esetleg, megkaptam az ilyen küldeményeket.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Lajmund
őstag
válasz Dluinet #19117 üzenetére
Olvastam de az enyém ez után jöt ezek már megvoltak. Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure2017.04.29. | 19:39
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted2017.05.02. | 12:50
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents2017.05.06. | 12:16
Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve2017.05.22[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Sziasztok. vám kezelési indítvány nav részére elküldve. Ezt látom a posta oldalán tegnap 15 orakkor küldték. Mennyi idöre kell még számitanom mire megkapom? És milyen lépés jön még ezután? 7 hete rendeltem az árut. Egy hét alatt Magyarba érkezett? Meddig huzzák et még?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
szilchi
őstag
Sziasztok.A NAV/Posta mindig ennyire lassú szokott lenni?
2017.05.18 11:56 (GMT-7): Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2017.05.12 11:30 (GMT-7): Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2017.05.09 00:35 (GMT-7): Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2017.05.05 09:48 (GMT-7): Célországban feldolgozva / Processed in the destination countryA szükséges papírok screenshot-ját elküldtem 13-n,majd 15-n még bekértek egy dokumentumot ami hiányzott és mikor küldtem jött a válasz e-mail,hogy intézkednek a vámkezelésről.Azóta semmi.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
padi68
senior tag
Sziasztok, utolsó 3 rendelésem ko:
1 db karóra 13$ : használhatatlan, alig lehet beállítani, és napi 10 percet siet/ eladó szerint elemcserés...../ szerintem ha kimerült az elem akkor késik és nem siet.
1db másik karóra:15$ itt a másodperc mutatót nem viszi a tengely
1db mp4 lejátszó 25$: a kép felső harmada csíkos, így használhatatlan
mind 3 esetben dispute indítva......
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Rayden02
csendes tag
válasz szemmelver #19111 üzenetére
Az első linken lévőt nem ajánlom, mivel a talpa nem stabil, és emiatt állandóan eldől.
A másik jobbnak tűnik szerintem![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szemmelver #19111 üzenetére
semmi különbség, csak a drágábbikhoz jár egy csipesz
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
LámaZ
addikt
Ez nagyon értékes infó volt, köszi!
Hogy a topik tárgya legyen:
Kb. két éve vettem a kínaiaktól ún. Aquacell vízzel újratölthető elemeket.
Két évig (kb. 25 töltési ciklus) szépen működött mind a négy darab, amit vásároltam, de két év után megadták magukat.
Kíváncsi voltam erre a technológiára, hát kipróbáltam.
Anyagilag még nem éri meg használni őket, de tetszik a megoldás: lecsavarod a lemerült elem kupakját, feltöltöd vízzel, vársz 10-15 percet, kiöntöd a vizet, visszacsavarod a kupakot, szárazra törlöd, és beteszed a táplálandó készülékbe.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Ra3
őstag
válasz DeathAdder #19101 üzenetére
A lítiumos újratölthető akksik 3.7v-osak, szerintem neked az nem lesz jó, jó eséllyel szétcsapja a 1.5v-ra tervezett elektronikát. AA méretű li-ion akksit egyébként 14500-nak hívják, a AAA-t pedig 10440-nek, és kapacitásban jóval gyengébbek mint a Nimh társaik, az AA (14500) például max 850-900 mAh-ot tud.
Bocsi rossz helyre ment.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Topikgazda
Kérlek benneteket, hogy annál a hozzászólásnál ami nem közvetlenül kapcsolódik a topik témájához, ott legyetek szívesek használni a szöveg beviteli ablak alatti Off topic gombot.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz Chris Kiki #19104 üzenetére
Köszönöm mindkét választ, mindkettő jónak tűnik!
Az Ikea annyival jobb, hogy itt van a közelemben.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Újratölthető, alacsony önkisülésű AAA és AA elemeket honnan érdemes rendelni?
(Ha esetleg lítiumos, és nem kamu, az még jobb.)Legyen minden jó!
-
DeathAdder
veterán
Amikor írok visszajelzést, hogy sikeresen átvettem a cuccot, majd értékelem szóban is és képet is töltök fel, akkor miért van az hogy egyik hirdetésnél látható lesz a Feedback alatt, a másiknál meg nem jelenik meg soha?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest