Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #19570 üzenetére
-
csaba17
senior tag
válasz Sinisi #19595 üzenetére
offical seller, a gls oldalán is látom, hogy spanyolban van, még
majd írok véleményt a cuccról, egy db usb telejsítménymérőm van, kíváncsi leszek tudja e az írt A értéket(igaz a mobilom csak 2A-rel tölt) illetve mennyire esik be 5V alá a kimenet.szerk: ahogy nézem kb ~minden terméket képes spanyolból küldeni, ha éppen van raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
-
csaba17
senior tag
sziasztok
rendeltem egy power bankot spanyolból Euro-business Parcel szállítással.
ahogy látom, a gls intézi, de magyarországon is?
vagy a gls csak behozza és onnan a magyar postán a sor? -
Topikgazda
válasz FreedomHUN #19589 üzenetére
Borítékba tették a tablet akksikat C5 méret, csak vastag volt.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz FreedomHUN #19586 üzenetére
Pont csütörtökön kaptam hasonlót küldeményt, 20 nap volt a vásárlás napjától, a tényleges postai szállítási idő 13 nap volt.
RE843385340SE[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Svéd posta milyen időt fut mostanság? Rendeltem valamit akksi van benne és ezzel adta fel az eladó, utoljára talán másfél éve volt se trackingom. Akkor azt tapasztaltam hogy elment malmöba majd onnan ode, 1 hónapos futással. Akksis dolgokat szingapuri v malajziai postával adták fel mostanság azok átlagban 10 nap alatt itt voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
válasz Sterilzona #19582 üzenetére
Nem VPN-ezel?
-
Topikgazda
válasz Sterilzona #19582 üzenetére
Új nyelvtanulási módszer. jobb felső sarokban állítsd át angolra
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
google chromot használok.
Múltkor, ha fejre álltam, akkor is olaszul hozta be az oldalt. Most, orosz.
Mi a fene van ? -
Vertigo18
addikt
3.600 coinom van, úgyhogy nem ez lesz a gond.
Viszont gondoltam egyet, leszedtem az appot, töröltem minden maradványát. Aztán újratettem az appot, ott beloggoltam és beállítottam, hogy "minden kategória" érdekel... És most ott van minden fül.
Rejtély, de ismét köszönöm a segítséget!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Most nézegetem a Feedback profilomat, és nem igazán értem.
Eddig minden eladó 5 csillagot adott, pozitív szöveges értékeléssel, ám a legtöbbhöz az van írva, hogy "No Feedback Score" A 72 értékelésből csak 10 feedback score-om van. Ez miért van így?-= Pancsermeste® =-
-
Vertigo18
addikt
App memory törölve...
Notifications résznél minden be van pipálva (vagyishát minden második ki van kapcsolva, mert azok a Mute notification-ok, tehát minden "lényeges" be van húzva)
My account/My preference résznél olyanok vannak bepipálva, amik nem jelennek meg a kupon fülek között, illetve olyanok jelennek meg (lásd: Jewelry... ), amik nincsenek kipipálva...
Androidom van, 5.3.4
Tehát? Figyelek, hisz tudod!
Szerk: és azt gondoltad, hogy nálam pl. nincs bekapcsolva a "tablet" rész?
[ Szerkesztve ]
-
Druss
aktív tag
Ha már qponozunk
Tudja valaki, hogy Vertigo18 által csatolt képén az Aliexpress Select Coupont hogy lehet felhasználni?"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #19574 üzenetére
Nekem ennél hosszabb a lista, de én nem korlátoztam az engem érdeklő dolgokat a preferenciáknál.
Tulajdonképp az összes vásárlási kategória itt van, gondolom ahol be lehet válatni a kuponokat. Ahol nincs beválható kupon annak szerintem nem kell látszódni.
Kérdésedre a válasz: nincs olyan kuponod ami ott használható, app gyorsítótárat nem törölted, korláoztad az érdeklődési körödet.
Vagy akármi, egyedi az app-od. De ez nem igazán probléma, nálad ezek vannak.
Nálam Latest után Electrical equipment.. van, de ide kértem kupont és érdekel is[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Sinisi #19572 üzenetére
Ha belépsz az Aliexpress app-ba, akkor ott van egy kis sárga tallér a főoldalon (Coins and coupons).
Arra rábökve, az oldalon van egy olyan, hogy Exchange Coins for Coupons...Erre rábökve kilistázza, hogy éppen melyik boltnál lehet coint beváltani couponra. És itt vannak "fülek", amelyek témakörök szerint rakják a boltokat. És nekem mások ezek a fülek, mint "másnak", ezt kérdezem, hogy ez miért.
V/:
Ott, alul, amit lehet jobbra görgetni... Úgy kezdődik, hogy "Latest"... de a "kollégának már a második sem ugyanaz, mint nekem. Gyanítom neked sem.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #19571 üzenetére
Csak röviden.
Androidra 5.3.4 verzió az aktuális.
iPhone 5.2.9 verzió az aktuális.
Windows Phone Version: 5.2.0
Eltérés lehet ebből is.
Ha új verzió települ célszerű a Settings, Clear App Memory
Mi van állítva a Notifications résznél?
Mi van megadva My Account, My Preference résznél.Nem értem a kuponválasztást füleket, ott akárhogy nézem ez van:
My Coupons
Aliexpress coupon, Seller coupon, Share coupons with...
Illetve a My select Coupons-nál
All Coupons
Valid now
Not Valid yet
Used
ExpiredHa Coins & Coupons-ról beszélsz ott meg van nálam All products meg For us $0.01 fül
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Remélem az Aliexpress app-pal kapcsolatos gondok is ideillenek a topikba, mert már régóta rá akarok kérdezni valamire, csak mindig elmaradt.
Nos, a minap privátban egy jóbarátommal elemezgettük az aktuális, coin-ért beváltható copuponokat. Ezen elemzés során döbbentünk rá, hogy nem ugyanazok a "fülek" vannak az app-jainkban, vagyis hát sajnos arra kellett rádöbbennem, hogy nálam van valami gond, mert azóta már több ember erősítette meg, hogy nála is a haveroméhoz hasonlatosak a fülek.
Tehát konkrétan erre gondolok, nekem ilyen lehetőségek (fülek) vannak a kuponválasztásnál:
- Latest
- Smart Electronics
- Water sports
- Lighting bulbs & Tubes
- Camping & Hiking
- Sportswear & Accessories
- Lighting Accessories
- Shoe Accessories
- Remote Control
- Fishing
- Portable Audio&Video
- Home Decor
- Fashion JewelryEnnyi...
ez most mindenkinél más, vagy mitől függ?
Ha nem ide való a kérdés, akkor V/ bajtárs majd úgyis offba rakja, de tutira meg is válaszolja majd!
Szerk: frissítve a legújabb verzióra, mielőtt írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szemmelver #19568 üzenetére
Én meg böngészőből a z igazi oldalt. Lehet kiírás nem egyezés. (Én erre, dispute indítást nem a mobil appot használom, kép és videó feltöltés az siralmas)
Ugyanaz, Edit proposal = szerkeszted az okot
refund and return items = Return goodsA fő dispute indításnál nekem még azok látszanak most is amit az összefoglalóba beírtam, belül lehet, hogy eltér, de a lényeg ugyanaz
Ha személyes ok akkor ilyesmi lenne:Hozzá teszem amit kér azt nem kell teljesíteni, mert akkor is előírhatja az Aliexpress a visszaküldést, az hogy hibásat kaptál az a valódi ok.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szemmelver #19566 üzenetére
Ha a return goods-ot választod akkor van ilyen. De a te oszlopodban a (My Proposal) nincs Edit gomb?
De nem azt javaslom hogy változtass, de az AliExpress is előírhatja hogy küldd vissza, ha teljes visszatérítést szeretnél. Nincs garancia az ellenkezőjére. -
Topikgazda
válasz Sinisi #19563 üzenetére
Akkor kérik a kártya képet, ha jelszót, kódot felejtettél, egyébként nem.
Azoknak régi, akik még nem a 6 számjegyű biztonsági kóddal használják a kártyát.
Biztonsági kérdések az AliExpressre történő belépés után a felső menüsor Account Settings, bal oldalon a Edit Settings választás után a Security Information Settings rész Set Security Question-nál választható, adható meg.
Az Alipay-n a jelszó változtatható, feltéve ha tudjuk az eredetit.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vjoszef #19561 üzenetére
Mástól is kérik, kértek már, ha rajta van a CVC kód azt kitakarod, a többi meg mehet.
Ha eddig fizettél és nem zavart, hogy kép nélkül is meg van nekik az összes adat a kártyához, akkor nem értem a problémádat. Ugyanazok kezelik.
Ez csak ellenőrzés, nehogy így legyen feltörve az adott kártya. Általában a tulajdonosnál van az igazi kártya. -
vjoszef
csendes tag
Üdv,
Elfelejtettem az alipay kódomat, és jelszó reset-nél olyan biztonsági kérdéseket tett fel amit meg sem adtam. Ellőttem az 5 próbálkozást. Felvettem a kapcsolatot az alipay-el és küldtek egy linket, és egy oldalon meg kell adni az adataimat újra, de fotót kérnek a kártyám 2 oldaláról is. Ez nekem kicsit gyanús, végül is nem tudom ki van a túloldalon és hogyan kezelik azt.
Most mi tévő legyek?
Valaki járt már így közületek? -
Topikgazda
válasz szemmelver #19559 üzenetére
A disputenál lehet változtatni az okot. A teljes vételár még sérült termék esetén is visszaküldés esetén járna vissza, de vannak eladók akik eltekintenek ettől, de az egyedi dolog.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam a napokban egy sérült termeket, nyitottam vitát hogy kerem vissza a teljes vetelarat, mert serult a termek... Azt irta az elado hogy hajlando visszautalni a penzt, de valtoztassam meg az indokot arra, hogy "nincs szüksegem a termekre" mert igy rontom az uzletet.
Kerestem ilyen lehetoseget, de nem talaltam. De ha talaltam volna is akkor se valtoztatnam meg. Mert akkor kovetelheti hogy kuldjem vissza, es cserebe vissza kapom a penzt?
A lenyeg az lenne, hogy mit tegyek? Haggyam igy, es majd ali dont?
Köszi!
-
Sinisi
senior tag
Igen, nem is olyan régen egy eladótól rendeltem úgy, hogy egy termékből többet vettem úgy, hogy 5 különböző rendelésként adtam le a rendelést (egyet kifizettem, ezután raktam a kosárba a következőt amit szintén kifizettem stb...). A biztonság kedvéért egyeztettem az eladóval, hogy tutira külön csomagolja-e a termékeket. A szállítási költség miatt adtam le így rendelést, mert a termék súlya miatt ha kettőt rendeltem egyszerre akkor már nem volt free a shipping, és elég exponenciáliasn is növekedett a szállítási költség ahogy a kosárba pakolásztam a tételeket...
-
-
Topikgazda
válasz grimm2015 #19555 üzenetére
Akár Kína két különböző szélén lehet az eladó, minden vásárlást tekintheted külön szállítmánynak.
Csak ha egy eladótól akarsz többet megvásárolni és az együtt átlépné az áfamentes határt akkor célszerű osztottan megvenni, pár nap eltétésre gondolok, vagy akkor megvenni mikor az elsőt már feladja. -
grimm2015
senior tag
Tehát akkor, ha egyszerre rendelek 2külön helyről az aliexpressen, mondjuk 30euróért, akkor azt nekem mindenképpen külön fogják csomagolni, ezáltal a vámon nem fogják áfázni mert 2 külön csomag lesz?
Azért kérdeztem, mert van ami 1€ értékű sincs, és hát mire azt elcsomagolja(mert ezek szerint így akkor lesz 6db csomagom...)
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
Topikgazda
válasz grimm2015 #19553 üzenetére
Nem egészen értem, ha 4 különböző hellyről vásárolsz az hogy kerülne egy csomagba? Az AliExpress nem egy webshop, több 10000 eladó és mind külön szállít.
Ha szállításra kerül, "csomagolták" kapni fogsz egy e-mailt illyesmi témával: Your order 84827898183934 has been shipped
A csomag mennyiségre van kedvező szállítási tarifájuk a postájuknál, ha 100-at felad az olcsóbb neki, mint ha kettesével összepakolva 50 csomagot adna fel, nem jellemző az egybe csomagolás, még egy eladótól egyidőben vásárolt 2-nél több termék esetén.[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Ha rendeltem egyszerre 4terméket (Ami nincs együtt 22EU), de mind a 4 másik "boltból" van, akkor azt nekem egybe csomagolják? (Vezeték, csatlakozó, banándugó, usb kütyü)
És mikor tudom, hogy elcsomagolták?
Mert rendelnék még 2 apróságot, de külön csomagra. (Együtt éppen meglenne a 22EU)Mennyit érdemes várnom, hogy biztos külön csomagolják a másik rendelést?
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
atius
csendes tag
Feladtam csomagot!CARRIER helyre mit kell beirni?
-
Sinisi
senior tag
válasz MittuDomain_ #19548 üzenetére
Abban az árkörnyezetben ez el is tudom képzelni de ennél a jelenleginél valószínűbb az elírás (bár attól még nem értem ,hogy miért nem adta be a kedvezményt).
-
PhilBrick
őstag
De most tenyleg, hasznalt mar valaki olyan kupont, ami 1 dollaros vasarlasra 1 dollar kedvezmenyt ad?
-
air
nagyúr
válasz MittuDomain_ #19543 üzenetére
Tényleg egy gombóc fagyi árán görcsölsz?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Topikgazda
válasz MittuDomain_ #19543 üzenetére
Küldhetsz törlési kérelmet, holnap. Ma nem fogja engedni a rendszer, de azért próbáld meg.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Vertigo18 #19541 üzenetére
Először kosárba tettem, hogy utána mobilon vehessem meg a plusz kedvezmény miatt (mobilon sokkal nehezebb megtalálni), de lényegtelen, a buy it now-val sem vonja le azt a fránya dolcsit.
Szerk:
Basszus, most véletlenül megvettem mobilról buy-it-now-val, kimaradt egy ellenőrző lépés...
Tudok szólni gyorsan az eladónak, hogy ácsi?[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Sinisi
senior tag
válasz MittuDomain_ #19540 üzenetére
Szerintem az egy dolláros kupon el van csúszva egy tizedessel. Próbáld ki úgy, hogy egy 10 dollár pluszos opciónál beadja e az 1 dolcsis kedvezményt (de persze ne vedd meg ha nem azt szeretnéd).
-
Vertigo18
addikt
válasz MittuDomain_ #19540 üzenetére
A "Buy Now" gombra kattintasz, ugye?
Még véletlenül sem a másikra...
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Szeretném megvenni ezt a lámpát az Aliról.
Van a store-hoz -1usd/1,01usd és -2usd/25usd kuponom is. Akár mobil appban, akár pc-n próbálok fozetni, nem vonja le az 1usd-t. Mi lehet az oka?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Sinisi
senior tag
válasz bazsimano #19536 üzenetére
Így már értem :-) Szerencsére ilyen még nem fordult elő velem. Ezért azt, hogy mi lesz ténylegesen passzolnám valaki hozzáértőbbnek. Addig is jelezném az ali (nem az eladó) felé a történteket, pl. printscreenelnék a rendelési mennyiségről egy képet is és lehet, hogy a számlakivonat vonatkozó részéről is, bár ha 3X vonják le az összeget (ténylegesen) akkor azt az alisok is látni fogják, hogy melyik számláról érkezett be hozzájuk.
Cseten keresztül is lehet segítséget kérni tőlük (azt hiszem, hogy az alibabán keresztül léptem egyszer kapcsolatba velük amikor a számlámmal volt bajom, mert az alipay szerintem hozzájuk van bekötve, de ha mégsem akkor is fogják tudni, hogy kihez fordulj, vagy, hogy mi a konkrét teendő, ezért nem hiszem, hogy egyből disput-ot kell nyitni). Bárhogy is de arra tippelnék, hogy azért lesz némi átfutási ideje amíg visszaér hozzáad a pénzed...
Amúgy, hogy nézett ez ki a gyakorlatban? Mármint az alipay, hogy vont 3X? (csakhogy felismerjem(ük) ha netán csinálna még ilyen "huncutságot")
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz Sinisi #19535 üzenetére
ja nem a beterhelve az a bankszamlva kivonaton szarakodott az alipay, lehet hogy ebbol a 3bolt ami "konyvelesre var" majd csak egyet konyvelnek le tenylegesen..vagyis nagyon remelem, mert ugye csak egy rendeles volt!
csak ugye ez volt a kerdes, hogy jelezzem egybol vagy varjak vele.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
olyan kerdesem lenne,hogy egy termeket vasaroltam de valami miatt 3szor latom beterhelve! azaz meg konyvelesre var.
Kerdesem, hogy azonnal irjak az Alinak es jelezzem? vagy mi a teendo?
-
Vertigo18
addikt
válasz _Lacos_ #19531 üzenetére
Abba a "szövegdobozba" általában üzeneteket szoktunk írni az eladó felé. Ilyen üzenet lehet például, ha nagyon bízol a eladóban és hogy tényleg feladta a terméket, hogy "extend my purchase protection time, please", mellyel az eladó ki tudja tolni a vásárlói védelmedet.
Viszont, ha tényleg ezt szeretnéd, akkor is figyelni kell, hogy ettől még nem tolódik ki magától és ha az eladó nem figyeli az üzeneteit (vagy direkt nem tolja ki, bízván abban, hogy lejár a vásárlói védelmed), akkor a lejárat előtt dispute-ot kell indítani az összefoglalóban leírtak szerint.
Ez az egyetlen megoldás. Különben bukta.
-
_Lacos_
tag
Már rájöttem hol rontottam el egyébként, még 60 napon belül voltam, nyomtam is a disput-ot, de mivel nem volt ismerős a rendszer, meg siettem is, csak beírtam alul a szövegdobozba, hogy mi a gondom. Most hogy nézem, az csak egy sima üzenet volt az eladónak, nem dispute...
N36L, X61, X200.P8700/4G/830SSD/AFFS, L520/830, Pug306RG1.6, SONY50W829
-
Topikgazda
válasz _Lacos_ #19526 üzenetére
Ne haragudj, de nem véletlenül írtuk az Összefoglalóba ezt: Általános szabály hogy dispute csak a vásárlói védelem ideje (Purchase Protection time) alatt kezdeményezhető, kivéve, ha leigazoljuk a megérkezést, ami után még 15 napon belül lehet dispute-t indítani.
A végső dátumod volt ez: Wed Jun 21 18:28:36 PDT 2017 Itt már nincs tovább.
A 60 nap letelt, te nem kértél hosszabítást így a rendszer lezártnak tekinti a dolgot, a kiskapu az a 15 nap.
Arraól nem is beszélve hogy a nyomkövetési szám alapján, ami itt nem volt, csak küldemény azonosító, tudna a posta bármit is mondani, ez a része hogy menj be a postára dolognak nem működik.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz havri1 #19528 üzenetére
Sehogy, nem is azt írták hogy delivered, mert az lenne a kézbesített. A megérkezés itt sem számít.
Lejárt a vásárlói védelem ideje, az a 15 nap csak magyarázza, hogy azután még lenne lehetőség dispute-t indítani, ha megérkezést leigazolja valaki
A legkésőbbi időpont az 59. nap dispute indításra, vagy a védelem kiterjesztésének kérésére. A 60. nap után nem lehet dispute-t indítani, addig tartott a védelem. Ez volt a vége: Tue Jun 06 18:38:36 PDT 2017[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
válasz _Lacos_ #19526 üzenetére
60 nap a feladás után letelt. Utána 15 napod van, hogy vitát indíts. Sajnos nem levelet kellett volna simán írnod az eladónak, hanem dispute-ot indítani. Aztán itt részletezni, hogy nem kaptad meg a terméket, kéred vissza a pénzt. Aztán még ha húzódik is a dolog a végén az ali vissza adta volna. Legközelebb ha így jársz, hogy nem érkezik meg a cucc érdemes a 60 nap előtt pár nappal megindítani a vitát. Én legalábbis így csináltam eddig.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
_Lacos_
tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék, lévén első ali-s ügyletem, és akadt egy kis gond.
Rendeltem aliról két pótszíjat MiBand-hez, április 7.-én, innen:
[link]A tracking hetek óta ezt mutatja:
Az eladóval a 60 nap letelte után felvettem a kapcsolatot, kérte, hogy várjak, biztosan meg fog érkezni, hiszen már az országban van szerinte. Írtam neki, hogy a tracking alapján még nincs az országban.
A legutolsó reagálása ez volt:
"Dear,
Pls don't worry , the system doesn't update immediately ,
could you pls go to your local post office to have a check ?
May be your parcel is waiting for you at there.
Waiting your reply , thank you and have a good time !"Open dispute-ra ezt írja:
"Sorry, you cannot open a dispute for this order.Disputes can only be opened up to 15 days after you have confirmed receiving your items.
Order confirmation of receipt time is: Tue Jun 06 18:38:36 PDT 2017
You may open a dispute for the order before: Wed Jun 21 18:28:36 PDT 2017"A csomag megérkezését sehol nem jeleztem, nem is értem, hogy lett átvett státuszú...
Mit tudok tenni ebben az esetben?N36L, X61, X200.P8700/4G/830SSD/AFFS, L520/830, Pug306RG1.6, SONY50W829
-
blu79
addikt
Köszi, szoval lehet hogy nem az én csomagom számát írta, gondoltam én is erre. Írok is neki , meg leírom a címemet is, sőt le is fotozom az adatlapon a címet ha le lehet. Köszi
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
Sziasztok , van egy ilyen számú csomagom : RS675184437CN , ma néztem a Tracking-et és azt írja hogy ma kézbesítve lett. De én nem kaptam meg. A magyar posta nyomkövetésébe beírtam a csomagszámot és ott is azt írja jogy kézbesírve : Budapest 112 posta . De a csomag Győrbe kellett volna hogy jöjjön.... ilyenkor mi a teendő? Csinaljak screenshot-ot erről majd küldjem el az eladónak ?
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
probalok "vasarolni" egy kupont de amikor porbalom kivaltani a 20pontert akkor ezt dobja:
"Oops, something went wrong…
[-20105]Sorry, the AliExpress Select Coupon could not be issued. Please try again."mi lehet a gond?
-
Topikgazda
A hétfőn hajnalban megérkező 5$ értékű küldemény a Nemzetközi kicserélő központban Belföldi feldolgozásra továbbítva péntek 17:30-kor. Semmi dolguk nem volt vele, de ilyen lassan dolgoznak most.
-
-
SybenX
őstag
Sziasztok! Rendeltem egy táskát 2 hete és azóta nincs semmi hír merre jár a csomag. Kaptam egy nyomkövetési számot: RL412353049CN de nem tartozik hozzá semmi információ. Normális ez?
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
válasz 92dawe92 #19514 üzenetére
Nem kell alipay fizetéshez. Nekem is maestro van, simán bepötyögöd fizetésnél a kártya adatokat, aztán fizetsz. Közben szerkesztetted, hogy nem akarod megadni az adatokat. Titkosított csatornán fizetsz, baj nem igazán lehet. Paypal se jobb, mint ez...
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
92dawe92
csendes tag
sziasztok! ali-ról szeretnék rendelni egy két dolgott telefonomhoz sajnos máshol nem találtam megfelelő alkatrészeket... sajnos maestro kártyával rendelkezem így nem tudok alipay-vel fizetni ... nem lehet maestro kártyát hozzá rendelni és közvetlen nem akarom meg adni a bankszámla adatim
Esetleg tudtok vmi megoldást? milyen más lehetőségeim vannak? kerestem máshol alkatrészeket de ami kell és legfontosabb csak alin találtam meg!Válaszotok előre is Köszönöm!4
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
egy kérdés, most mikor fizetek feldobja a kártyaszámom kipontozva, de a lejáratot meg kell adnom, most akkor ez az alipay? nem emlékszem regiztem e oda , köszi
fizetésnél pipa jelet bent hagytam anno[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Posta tájékoztatás:
Tájékoztatjuk, hogy a keresett küldemény a nyilvántartásunk szerint a ami napon: 2017.06.19-én érkezett be Magyarországra.Minden nemzetközi forgalomból érkező küldeményt be kell mutatnunk a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, a küldemény további kezelése a NAV döntésétől függően változik:
- ha a küldeményt vámmentesen továbbengedik, továbbításra kerül a cím szerint illetékes kézbesítő postára
- ha azonban vámvizsgálatot rendel el a NAV, akkor a címzettet erről és a további teendőkről írásban értesítjük. A küldemény vámkezelése a szükséges dokumentumok beküldését követően történik meg és ezután tudja a Posta a küldeményt a cím szerinti kézbesítő postaszervhez továbbítani.Tájékoztatjuk,hogy a megnövekedett küldeménymennyiség miatt hosszabb kezelési idő is előfordulhat.
"TISZTELT ÜGYFELEINK! A MEGNÖVEKEDETT KÜLDEMÉNYMENNYISÉGEKRE VALÓ TEKINTETTEL, AZ ESETLEGES HOSSZABB KEZELÉSI IDŐ MIATT MEGÉRTÉSÜKET KÉRJÜK!"
Küldeménye, vagy a vámkezelésről szóló értesítés megérkezéséig kérjük szíves türelmét.
-
Topikgazda
Ha nem kéred az Aliexpress döntését, akkor semmit sem kapsz. Az Aliexpress döntését az eladó felajánlott lehetőségének -amit nem tudom mi az- elutasításával tudod elérni. Lásd Összefoglaló vonatkozó részét.
De arra számolj, hogy csak a visszaküldés után járna a vételár vissza. -
atius
csendes tag
HELLO!Én egy telot rendeltem de csak pár napig müködöt! Disputoltam hogy az egész pénzt küldje vissza. De egy pár nap után nem küldött vissza pénzböl semmit.Ha nem az irta az aliexpress felé hogy kommonikál az ügyféllel. De csak húzza halasztja a beszélgetést, holnap jár le hogy elfogadom hogy kommonikál velem vagy sem. Most nem tudom mi legyen fogadjam el vagy kommonikál velem vagy nem?Gondolom ha elfogadom akkor aliexpress felöl nem kapom vissza pénzt de ha nem fogadom el akkor tuti vissza térítés kapok!?
-
MrRL19
senior tag
Értem köszi a választ , remélem jövőhét Hétfő fele lesz vmi belőle (Pénteken gondolom off)
2es csomag gondolom július esik mire kézbe kapom
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
MrRL19
senior tag
Tegnapi hívásra történt + számomra semmit mondó infó
RS855711072NL
erre a csomagra ami ugye kereken egy hónapja áll Belföldön , másik csomag még ott sem tart ahol ez igazából kezdem azt érezni ,h nem kapom meg egyiket sem , minden esetre úgy állapodtam meg a Kínai eladóval , ha nem érkezik meg 28.-an akkor újra küldi az összeset külön egyenként.
[ Szerkesztve ]
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest