Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Még februárban rendeltem egy ilyen akkut
És az a helyzet hogy elég gyorsan lemerül illetve terhelés alatt 2-3 fokozaton az ütvecsavarozó el sem indul... Ilyenkor mit érdemes írni az eladónak ? a 18V megvan de a 4.0Ah szerintem a közelében sincs (még nem tudtam kimérni )
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
-
ZsoltG60
aktív tag
Még működik... és azon belül ? Refund Only vagy Return Goods gondolom a másodiknál vissza is kellene küldenem az akkut ? (mert azért a google fordítóval nem teljesen egyértelmű
Azért nem akartam visszajelezni mert kb 1 hét tesztelés után akartam értékelni
akkor egyszer értékeljem és utána nyissak ügyet..ez az első rendelésem és ez még nem igazán megy..
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Ezt a választ kaptam az eladótól az akksira.
Dear friend,
Okay, we got it.
Now, we have provided two ways to help you solve this problem.
1.we refund some money to you to repair it
2.we send a new one to you, but you need pay for 5$ shipping fees.
Which one do you prefer?
Wait for your reply!
Good luck to you, have a nice day!
Best wishes,ha jól értem vagy visszafizet valamennyit az árából, vagy küld egy újat 5$ postaköltséggel?
Ha kérem az újat annak lesz valami nyoma az Alin? mármint hogy ha azzal gond lenne, nem ér ide..stb akkor lehet még még reklamálni ?Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Kaptam egy nyomkövetési számot Alin üzenetben de egyik oldalon sem találok infót.
Kép alapján melyik oldalról lehet szó ?
Q1845665055XX
Lumia 950XL
-
ZsoltG60
aktív tag
Egy érdekes cikk
Ezért nem viszi ki a postás a külföldről rendelt csomagjátLumia 950XL
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest